Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

29-08-2013 text_stars

Juana Salvá over de Pfaff Hobbylock 2.0

“ Tengo dos maquinas de coser, pero mis acabados no eran como yo quería, y un día leyendo como ahora yo estoy haciendo, dar mi opinión, vi una información que me convenció. La información decía ,aparte de muchas otras cosas que se arrepentía de haberla comprado tan sencilla y aconsejaba a los demás que la compraran mas buena ya que tienen mas oportunidades de hacer muchas otras cosas. I así lo hice yo a Ustedes les compre la PFAFF Hobbylock 2.0 y estoy contentísima he comprado varios Prénsatelas y me va de maravilla. JOANA desde Mallorca„

27-08-2013 text_stars

Ånske George De Boer over de Singer 1120

“Mijn eerste machine! Heldere uitleg, en prima leerervaring voor mooie resultaten! Dus 100% okay.„

27-08-2013 text_stars

Kelly over de Brother innovis 955

“Machine extra... achete sur ce site et recu en cadeau pour mon anniversaire... Un bon investissement... Bcp de motif déjà integré mais dommage que ca soit bcp les meme (fleurs, dessins pour enfant, lettrage,...). Machine très complete, livré avec bcp d'accesoires (pied de biche , canette, boite de rangement,...)„

16-08-2013 text_stars

Frankie over de Toyota SL 3487

“Price/value perfect !! Superfast delivery Thanks„

16-08-2013 text_stars

Tanja over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Heel fijne machine, ben er blij mee.„

16-08-2013 text_stars

Tanja over de Janome DC 4030

“Mooie compacte machine, ben er blij mee.„

11-08-2013 text_stars

Naaistertje over de Babylock imagine 2

“Een fantastisch gebruiksvriendelijke machine, waarmee ik al veel moois heb afgewerkt. Jet air werkt geweldig.„

08-08-2013 text_stars

Ester over de Paspop Siera

“Ho ordinato l'altro manichino grigio in promozione venerdi ed è arrivato oggi, mercoledì in ottime condizioni, sembra quasi nuovo! Consiglio davvero a chi ha qualche dubbio sulla vendita on line, a fidarsi della vostra serietà e della vostra ottima qualità. Grazie!„

04-08-2013 text_stars

Patricia Laheurte over de Brother innovis 955

“machine a coudre super ,géniale,extra;facile d utilisation ; la reine des machine pour moi , je recommande ce cite super et rapide merci matri „

31-07-2013 text_stars

Ester over de Promopack large

“é stato un vero piacere constatare che i piedini sono davvero universali e vanno benissimo con la mia necchi! ho trovato tutto di ottima qualità, le forbici davvero belle! Ero interessata maggiormente ai piedini, ma non potevo lasciarmi sfuggire questa promozione. Grazie, comprerò nuovamente da voi!„

29-07-2013 text_stars

Vera over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ben heel tevreden van deze machine. Het grote voordeel vindt ik, omdat ik een beginnertje ben, is dat je de stand heel traag kan zetten. Ook voor m'n dochtertje is dit handig omdat ze soms ook al eens graag iets wil doen/maken. :) Ben blij dat ik deze digitale machine heb gekocht. Aanradertje... Matri, heel erg bedankt ook voor de super snelle levering. „

26-07-2013 text_stars

Karin1547 over de Janome DC 3160

“Ben zeer tevreden over deze machine, ik heb hem nu al ruim een jaar, en heb er ook de trouwjurk voor mijn dochter op gemaakt„

22-07-2013 text_stars

Danielle over de Brother 1034D

“Machine très intéressante et super pratique facile à utiliser même pour une débutante. Un peu pénible au début pour l'enfilage mais ça vient avec de la patience. Je m'en sers souvent pour toutes les coutures et j'en suis ravie. Elle est suffisamment complète pour qui n'est pas professionnelle et même pour d'ailleurs, je crois. „

11-07-2013 text_stars

Marinmagda18 over de Paspop Siera

“After 5 days i have receveied the dress form and i'm verry plesead from it. „

10-07-2013 text_stars

Régis BARBAUX over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Notre précédente surjeteuse (made in Japon), avait des réglages très difficiles, ma femme refusait de s'en servir. Je lui ais commandé la700 Lewenstein après avoir étudié toute les démonstrations dans YouTube tout est facile, avec les réglages d'origine, moi retraité n'ayant jamais cousu avant; j'ai fait une dizaine de the shirt, des pantalons, j'ai pris les 5 pieds en+ ainsi que 2 couteaux les prix sont + que raisonnables ma plus grande satisfaction est que mon épouse a repris du plaisir à coudre Merci MATRI.„

06-07-2013 text_stars

De Lathouwer Miranda over de Brother FS 20

“een gebruiksvriendelijke naaimachine ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt ook de levering ging heel vlot „

06-07-2013 text_stars

De Lathouwer Miranda over de Brother FS 20

“een hele goede naaimachine ik ben heel tevreden met met deze koop ook de levering verliep heel vlot dit is zeker een aanrader„

03-07-2013 text_stars

CYNTHIA over de Necchi N 422

“fantastica, arrivata in tempi indicati dal venditori, funziona perfettamente, facilisima da usare, le instruzione propio ti aiutano tanto , cuce benissimo vale il prezo pagato per la macchina,da due giorni da comprata ho potutto realizare tutti lavoreti che avevo in mente, come una sperta. grazie matri„

21-06-2013 text_stars

Ouwehand over de boventransport voet

“Werkt perfect en ik sluit me geheel bij de beoordeling van Tanja aan.„

17-06-2013 text_stars

María Luisa over de Brother FS 40 Naaimachine

“La maquina es estupenda y facil de manejar , acabo de recibirla por correos en solo 5 dias , un buen servicio . „

17-06-2013 text_stars

Marchesi Magalie. over de Singer 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge levering.De naaimachine is heel gemakkelijk,alles staat goed uitgelegd„

17-06-2013 text_stars

Marchesi Magalie over de Singer 7463

“zeer correcte afhandeling en vlugge aflevering.De naaimachine is heel gemakkelijk,en alles staat goed uitglegd„

13-06-2013 text_stars

Terminator over de Brother FS 40 Naaimachine

“livraison tres rapide commander le lundi apres midi a la maison le mercredi matin a 9h au moin des gens compètents emballage nikel je recommande se site „

10-06-2013 text_stars

Alonsious Viviane over de Brother innovis 955

“Super chouette machine et le logiciel est tout aussi super Tout fonctionne parfaitement, vraiment ravie, facile d'emploi A recommander, je continuerai à acheter chez vous, vous êtes vraiment super et le contact téléphonique a été sympa Merci beaucoup„

10-06-2013 text_stars

Fabrizio over de Necchi N 422

“La macchina è arrivata in Italia perfettamente imballata. Consegna più che puntuale (3gg. lavorativi). In casa abbiamo provato le funzioni principali di questa Necchi e tutto funziona al meglio: la macchina non perde un punto, è facile da programmare e... cuce come promesso! Funziona egregiamente anche con i punti ricamo e con gli alfabeti. Abbiamo esistato qualche secondo prima di capire come passare da un punto all'altro o come aggiustare la lunghezza/larghezza del punto, ma i tutorial che sono presenti sul sito (e che avevamo visto prima di far partire l'ordine) ci hanno aiutato molto. Siamo tutti davvero entusiasti di questo acquisto. Anche l'omaggio, il tablet, funziona meglio di quanto ci si poteva aspettare.. è un bel giocattolino. Un particolare ringraziamento va a MATRI che si è dimostrata un'azienda seria ed affidabile. In futuro faremo ancora acquisti da loro. Grazie mille.„

09-06-2013 text_stars

Silvia over de Brother FS 40 Naaimachine

“La máquina es genial, (ademas de un buen servicio) es de fácil manejo, y tiene multitud d opciones...„

29-05-2013 text_stars

Sofie Wouters over de Bernina 215

“Ik heb dit toestel enkele weken via Matri aangekocht. Ik ben zeer tevreden van de levering. De dag nadat ik de bevestiging kreeg dat de betaling binnen was, is dit toestel bij me thuis (België) geleverd. De betaling zelf is wel een weekje onderweg geweest, maar dit is omdat ik zelf met een overschrijving tussen 2 landen gewerkt heb, de meneer aan de telefoon wees me erop dat een betaling via VISA of dergelijke veel sneller had geweest. Het toestel zelf: supercontent ben ik ermee. Naaien is nu (bijna) kinderspel. Gemakkelijke bediening.„

11-05-2013 text_stars

Ans Janssen over de Brother NV 15

“Prima service. Na eerst een foute keuze voor een goedkope Singer (machine te licht voor dikke spijkerstof) gebeld en een perfect advies gekregen. Deze Brother gaat probleemloos door spijkerstof. Net even spijkerbroek korter gemaakt. fluitje van een cent. Een dikke pluim voor het goede advies, ook al is de machine duurder maar voldoet helemaal aan mijn verwachting . Ze komen de afspraken perfect na. Geen loze beloften. Top.„

04-05-2013 text_stars

Charosy over de Singer Fashion Mate 7256

“La máquina es estupenda y muy sencilla de entender no la tengo mucho tiempo pero vá muy bien , en cuatro días mas o menos tuve el pedido la recomiendo.„

04-05-2013 text_stars

Ma. Pilar over de Brother NV 15

“Muy buena me gusta mucho es facil de utilizar, el precio es razonable„

29-04-2013 text_stars

Jessilo over de Brother FS 40 Naaimachine

“Très rapide j'ai commander la machine le dimanche.J'ai reçu par e-mail la facture le lundi et ma machine étais chez moi le mardi. la machine est très facile d'utilisation je suis très contente merci matri jessica „

26-04-2013 text_stars

Susana over de Singer Talent 3323

“Me llego ayer la mquina de coser. Todavia no la he apreciado mucho pero queria hacer constar larapidez con que la han mandado y lo bien envuelta que venia. Gracias„

26-04-2013 text_stars

Leonie over de Matrimatic Jubilee 4

“Zocht een naaimachine maar niet te duur, heb deze besteld en een supersnelle levering Echt een aanrader voor iedereen, wil mijn complimenten gevenvoor de snelle versturing, goede verpakking en snelle antwoorden met telefonisch contact. Ga deze site zeker bij meer mensen aanraden„

21-04-2013 text_stars

Jeannine over de Brother FS 40 Naaimachine

“na wat twijfel heb ik deze naaimachine fs40 gekocht , geen spijt , fijne naaimachine met veel mogelijkheden ,goede en heel duidelijke gebruikshandleiding DVD ,snelle service woensdag besteld en donderdag voormiddag ontvangen een aanrader.„

20-04-2013 text_stars

Janny1222 over de Juki lockmachine MO-654DE

“Fijne machine, loopt zeer rustig.„

20-04-2013 text_stars

Lemmens Mathieu over de Singer Quantum 9960

“Dit naaimachine stikt niet alleen perfekt, maar ik besef nu ook dat recht stikken veel meer afhangt van de machine als van de naai(st)er. Voorts zit er geen gloeilampje meer in maar het veel betere LED-licht. Is er standaard een draadinsteker bijgeleverd en ook aan voetjes is er geen gebrek. Je kan met en zonder voetpedaal naaien. Kortom een ideale machine voor iemand die houdt van perfectie.„

20-04-2013 text_stars

Isabella Piras over de Singer Curvy 8770

“E' FANTASTICA!!! Facile da usare, nonostante all'inizio sembri un po complicato. Ma basta avere un po di pazienza e leggere con attenzione le istruzioni e tutto diventa magicamente semplice. Fa meraviglie e fa risparmiare molto tempo su alcuni tipi di lavoro, grazie alle funzioni computerizzate. Insomma, sono molto soddisfatta del mio nuovo acquisto. Se poi aggiungiamo il fatto, che nonostante abiti in uno sperduto paesino della Sardegna, mi è stata consegnata nei tempi previsti, non posso che consigliare a tutti sia la macchina che il fornitore. „

20-04-2013 text_stars

Dorine over de Janome DC 4030

“Ik heb woensdag 10 okt 2012 gekocht en ben reuze blij mee.. Verl plezier met naaien.. Geweldige en makkelijke machine!!! Zeer goeie machine en dat is echte aanraden!! „

20-04-2013 text_stars

Isabel Juarez Gomez over de Singer 1120

“Estoy muty contenta con la maquina y con los servicios de Matri. No hay gastos de envio !!! Es facil y fiable. Recomiendo esta empresa !„

17-04-2013 text_stars

Mevr. J.w.Draaijer over de Singer Talent 3323

“Fijne machine en ook zeer snel thuis, Bedankt„

17-04-2013 text_stars

Alexandra over de Voeten Pack 6

“livraison rapid,e produit impécable„

15-04-2013 text_stars

D.Young over de Singer Talent 3323

“fijne machine, erg handig die knoopsgaten die helemaal vanzelf gaan„

15-04-2013 text_stars

Orha Petru over de xxx-overlock voeten set 3 stuks

“I am very pleased with product and delivery. congratulations :)„

13-04-2013 text_stars

Verhoeven over de Singer Talent 3323

“Ben zeer tevreden over deze machine,naait overal doorheen„

13-04-2013 text_stars

Hennie over de Voeten Pack 6

“Snelle levering en een perfect setje voetjes„

12-04-2013 text_stars

Isabelle over de Singer Talent 3323

“Je n'avais jamais utilisé de machine à coudre avant et je dois dire qu'elle est parfaite : très simple d'utilisation, je l'adore !„

11-04-2013 text_stars

Belen over de Singer Talent 3323

“La Máquina es una pasada, funciona de maravilla, es muy completa, en mi poca experiencia con máquinas de coser yo la recomiendo. Además, tuve un problema con mi tarjeta de crédito y se duplicó el pedido, llamé al teléfono de atención al cliente, y me ayudaron un pedido sin problema, la única pega es que por teléfono no hay atención en español, pero con mi escaso inglés y el interés por parte del telefonista por entenderme, fue todo un éxito. El pedido llegó en el plazo previsto. En resumen, todo perfecto, estoy muy contenta de haberme comprado esta máquina.„

10-04-2013 text_stars

Susana Castro over de Singer Talent 3323

“La entrega fue rapidísima, y prestaron atención a las anotaciones que envié para la agencia de transporte. La máquina fantástica. Compacta y fácilmente transportable, con un montón de opciones para trabajar. Acierto seguro.„

10-04-2013 text_stars

Brigitte over de Singer Talent 3323

“Excellente machine. Facile d'utilisation. Trés bien pour débutante et autres. Livraison sous 48 heures, aucun problème. Site à recommander.„

09-04-2013 text_stars

Mevr. De Koning over de Singer Talent 3323

“Wat een fijne machine , heb deze nu al bijna een jaar in bezit , en ben er erg blij mee. „

Winkelwagen