Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

29-08-2014 text_stars

Irene over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Es fantástica! Tiene buena potencia y su peso la hace bastante firme. 100% recomendada. Perfect! recommended 100% :)„

27-08-2014 text_stars

Mieke over de boventransport voet

“Ik heb een Singer heavy duty 4423 past dit voetje hier ook op? Of raad u een ander voetje aan?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

27-08-2014 text_stars

Veerle over de blinderitsvoet

“Zou dit passen opende singer 2273?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

26-08-2014 text_stars

Louise over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik heb het toestel gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel tevreden van. Het heeft slechts één nadeel en dat is de pieptoon bij elke handeling die ik doe (aangezien ik het pedaal niet gebruik). Weet iemand hoe ik dit kan uitzetten? In de handleiding staat er nl. niet hoe ik dit kan uitzetten. Alvast bedankt„

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
We hebben het voor u uitgezocht, maar het is helaas niet mogelijk om dit uit te zetten,  
dit komt omdat piepsignalen het juiste of niet juiste werking van de machine aangeven.
 
Veel plezier met de machine
 
Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl
25-08-2014 text_stars

Petra over de Toyota JSA 21

“Deze machine hebben wij nu al 2 jaar in bezit. Hij naait geweldig makkelijk en is robust. Jeans gaat vlotjes. Hierdoor komt schoonmoeder ook vaak langs met haar spijkerstof reparaties. Kortom een hele fijne machine voor weinig geld.„

23-08-2014 text_stars

Christine over de boventransport voet

“Gisterenmiddag besteld, van morgen in de brievenbus, zelfs in België. Bedankt voor deze superservice. Heb al getest en het werkt perfect.„

20-08-2014 text_stars

De Oliveira Garcia over de Toyota SLR4D

“Cela me tarde de la recevoir. J aime son allure. „

18-08-2014 text_stars

Lida Hessing over de boventransport voet

“goede middag. Vraag : Past het universele boventransportvoetje op de NECHI 424 ? Gaarne uw reactie a.u.b.„

Matri:

Beste

Ja, dat past

groet

Matri

10-08-2014 text_stars

Annelies. over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Ik heb deze naaimachine nu ong. 2 maanden in mijn bezit en naai er alles mee. Hij naait ook zwaardere materialen zoals tassen zonder problemen. Het gewicht vind ik heel belangrijk want een lichte naaimachine gaat aan de loop onder het naaien en deze machine blijft goed op zijn plek staan. Ik ben heel erg tevreden over de naaimachine en heb hem ook aan mijn zus aanbevolen.„

08-08-2014 text_stars

W.struik over de v-snaar : Z

“Ik heb de snaar in goede orde ontvangen en gemonteerd aan de machine. Hij draait weer als van ouds. Hartelijk dank voor de geleverde service.„

08-08-2014 text_stars

Rosy over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“FANTASTICO!!! oggi 6 agosto è arrivato il mio Siera 151 ordinato soltanto l'1 agosto. Vi ringrazio moltissimo per la velocità nella consegna. Montato in 5 minuti ed ora non mi rimane che farne il miglio uso possibile. Grazie Matri!!!!! „

01-08-2014 text_stars

Kaat over de boventransport voet

“Een paar vraagjes: Kan je dit voetje ook gebruiken in combinatie met een tweelingnaald? Ik zie dat het compatibel is met zeer veel merken, maar past het ook op oude machines (lees: toyota uit de jaren 90)„

Matri:

Beste,

Ja , als uw machine een klikhouder van 6 mm heeft , dan past deze voet.

Ja, Is ook te gebruiken met 2 ling naald

Matri

01-08-2014 text_stars

Brigitte over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Commandée un vendredi à 15h30, expédiée à 16h30 et reçue par Chronopost le mardi suivant à 10h30. Excellente réactivité de Matri et très bon rapport qualité-prix. Après plusieurs essais des différentes fonctionnalités, je suis très satisfaite de cette surjeteuse et je la recommande.„

24-07-2014 text_stars

Cientje over de Voetpedaal

“Bedankt voor deze super oplossing. Eergisteren kwam er rook uit het voetpedaal van de singer 354 naaimachine van mijn tante. Boel uitgezet en af laten koelen. Daarna pedaal opengeschroefd. Een heel ouderwets uitziend onderdeel zag er niet helemaal meer uit zoals het behoort. Na wat speurwerk op internet kwam ik hier terecht. Meteen deze pedaal besteld, vandaag in huis. Draad losgeknipt van oude pedaal en gemonteerd aan deze nieuwe. Is werkelijk niet ingewikkelder dan het in elkaar zetten van een steker voor een stopcontact. Aangesloten en de machine reutelde vrolijk verder. Het oorspronkelijke naaiklusje is nu ook mooi aan kant. Bedankt voor deze geniaal eenvoudige oplossing!„

24-07-2014 text_stars

Clo over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Lewenstein 700 reçue en 3 jours seulement avec les pieds en option. enfilage simple avec "une aide automatique" pour la partie compliquée. elle fonctionne impec ; pas encore testé toutes les fonctions et les pieds„

22-07-2014 text_stars

Louise over de boventransport voet

“Ik ben aan het overwegen om een Brother FS40 op deze website te bestellen, overwegend omdat ik quilts wil gaan maken, kan ik dan dit voetje er niet beter bij bestellen? En past het op het genoemde model? Alvast bedankt„

Matri:

Beste,

Dit voetje is erg fijn, zeker ook met quilten.

Het past ook de brother FS 40

Groet

Matri

20-07-2014 text_stars

Cosar Marie Line over de Gouden schaar

“tres bonne qualite je les recommande pour une amie qui est elle aussi tres satisfaite achete le en lots „

19-07-2014 text_stars

Christine over de Lewenstein lady

“Le colis est arrivé en 3 jours. Je me suis précipitée pour le montage et le réglage : parfait ! Je suis arrivée à reproduire mon gabarit tissu. Je vais le recouvrir d'un tissu stretch et marquer toutes les lignes de moulage. Ce sera un plaisir de créér pour moi. Il m'en faudrait un autre exemplaire, dans chacune des deux tailles pour mes clientes. Je n'hésiterai pas à faire appel à vous. Merci aussi pour votre accueil au téléphone (en français !). Cordialement.„

19-07-2014 text_stars

Dohet over de Brother FS 40 Naaimachine

“Super machine. Rapport qualité prix imbattable. Et vendeur incroyablement rapide commande et paye ce lundi a 19 h et reçu ce mardi a 10 h.„

17-07-2014 text_stars

Marc Van De Voorde over de Voetpedaal

“Dank zij deze naaimachine pedaal mijn Dremel voor een habbekrats perfect traploos en met de voet bedienbaar gemaakt. Mooi prijs en zeer snelle levering. Muchas Gracias! „

15-07-2014 text_stars

Inge over de boventransport voet

“Iemand enig idee of hij ook past op de Lewenstein Digitronic 66? Zou hem heel graag willen aanschaffen, maar durf niet echt...„

Matri:

Beste,

Ja hoor , dit past

Groet

Matri

14-07-2014 text_stars

Simonetta over de Lady Valet

“Ho ricevuto oggi il mio Lady Valet S nero comprato in promozione (oggetto che era stato cambiato) come nuovo. Sono molto contenta perché oltre che bello a vedersi è facile da regolare e soprattutto ha un supporto in legno molto stabile. L'ho già regolato sulle mie misure e la mia statura„

14-07-2014 text_stars

Inge over de Toyota SLR4D

“prima lockmachine, loopt zeer vlot, zalig om mee te werken, ideaal ook voor beginner!„

04-07-2014 text_stars

Rieky over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Dinsdag besteld, woensdag in huis, hele fijne naaimachine, lichtgewicht en goede gebruiksaanwijziging. Ik kan deze matri naaimachine echt bij ieder aanbevelen.„

01-07-2014 text_stars

Evelien over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik heb de brother FS 40 naaimachine nu enkele weken en hij is fantastisch. Heel gemakkelijk in gebruik, zeker met de bijgeleverde handleiding en dvd. Voor een zeer schappelijke prijs heeft deze naaimachine heel wat opties, zoals verschillende snelheden, naaldstop en heel wat steken. Prima service, snelle levering. Dankjewel!„

24-06-2014 text_stars

Gwenda Martens over de Necchi N 424

“Hierbij willen wij de heren van Matri bedanken voor de geweldige service. Van harte aanbevolen„

22-06-2014 text_stars

Caroline over de Brother 4234D

“Zeer fijne lockmachine, redelijk eenvoudig in te rijgen, normale naalden te gebruiken. „

17-06-2014 text_stars

Karla Deputter over de boventransport voet

“Hier een oude Toyota. Het voetje cadeau gekregen van mijn man, maar ik durfde het niet eens installeren. Vandaag toch maar uitgepakt en geprobeerd... Man man, had ik dat maar eerder gedaan! Het scheelt inderdaad in ergernis en tijd! Vanaf vandaag gaat dat voetje er veeeeeel opstaan ;)„

09-06-2014 text_stars

Annick Houssin over de Babylock eclipse 2

“Hallo, Deze babylock-machine is een super! lockmachine Ik heb ze nu een jaar ongeveer, en ik ben er nog altijd even blij mee. Ze kan alle stoffen aan. Zowel dunne, rekbare, als zware stoffen. Deze babylock wordt bij ons ingezet voor allerhande karweien. Als vrijwilligster voor een vluchthuis heb ik alle soorten naaiwerk te doen. In Belgie was en is, deze machine stukken duurder. Ook de firma Matri was correct, de thuislevering, samen met de paspop en een gratis schaar er bovenop. In de toekomst bij een volgende aankoop is het zeker Matri! Annick Houssin„

06-06-2014 text_stars

Evelyne over de Lewenstein lady

“Vandaag mijn paspop Lewenstein Lady A ontvangen als omruiling van de Diana . Slechts 3 dagen moeten wachten, zelfs met het weekend er tussen. Een dikke proficiat met jullie service!!! Een aanrader voor anderen. Paspop past nu perfect, mooi en zeer gemakkelijk in elkaar te steken!!! „

30-05-2014 text_stars

G.Smeets over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Snelle levering ook als er geen beschrijving zit weet toch wel hoe het moet als je de tekening ziet! Had zo in elkaar gezet! Ben er tevreden over! Bedankt „

Matri:

Ter info, via deze link vindt u een hele uitgebreide handleiding

http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf

30-05-2014 text_stars

Nina over de Elna 5300

“Super elna Maschine, bin begeistert - Top Lieferservice, schnell und sicher„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Heb de paspop Siera 151 gekocht, maar ik heb mij vergist in de maat. Ik dacht dat ik de maten van mijn taille- en heupomtrek(omdat die de grootste zijn) moet hanteren om de juiste paspop te kopen, maar telkens ik een kleedje of iets anders wil maken, is mijn buste-omtrek veel te groot. En als ik dan mijn borstomtrek verklein, kunnen mijn naaiwerken niet meer op de paspop. Had ik het geweten, dan kocht ik de kleinere maat 150, en kon zo mijn taille- en heupwijdte aanpassen en wat wijder maken. Jammer dat ik dacht dat je je eigen grootste maat moest nemen om erop te kunnen werken. Nu zijn mijn armsgaten telkens te wijd en kan ik moeilijk afwerken. Maar niettegenstaande mijn eigen fout ben ik zeer tevreden over MATRI. Zeer snelle levering, goed verpakt en zeer vlug geïnstalleerd!!!„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“waarom komt mijn beoordeling niet op de lijst?„

Matri:

Hemelvaartsdag zijn ook wij vrij %-))

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Ik heb de paspop Sierra 151 gekocht, maar ik heb veel problemen met de maten. Mijn bovenwijdte (buste) is kleiner dan die op de pop, maar mijn taille- en heupomtrek passen dan wel weer goed. Al mijn kleedjes en andere bovenstukken zijn altijd veel te wijd aan de armsgaten en moet ze altijd veel verkleinen, maar dan kan ik ze niet meer op mijn paspop aantrekken. Moest ik het geweten hebben, dan nam ik toch de maat 150, en zou de onderste maten gewoon wat wijder maken. Maar niettegenstaande is de service zeer goed: zeer snelle levering, goed in elkaar te steken en op maat te zetten, maar voor mij is ze te groot. Jammer!!!„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Paspop Sierra 151 gekocht omdat de taille- en heupwijdte bij mijn maten passen, maar de buste omtrek is wel veel te wijd. Moest ik de kleinere maat 150 besteld hebben, dan pasten mijn kleren beter bovenaan, en zou ik de onderste maten gewoon wat wijder gemaakt hebben om te naaien. Nu heb ik veel problemen omdat al mijn kleedjes en andere bovenstukken veel te wijd zijn aan de armsgaten en als ik mijn armsgaten verklein op mijn juiste maat, dan kunnen ze niet meer op de paspop gezet worden. Jammer, ik zou het moeten herdoen, dan neem ik de kleinste maat. Maar niettegenstaande is het wel een goede paspop.„

26-05-2014 text_stars

Martina over de Lady Valet

“Oggetto arrivato in perfetto stato, consegna rapidissima (4 giorni lavorativi). Montaggio semplice e intuitivo. Molto soddisfatta.„

15-05-2014 text_stars

Philippe over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Super goede service ! ! Zondagavond besteld en met pay-pall betaald. De dinsdagmorgen werd de paspop geleverd. Dit niettegenstaande zij adverteren dat ze op maandag hun sluitingsdag hebben ! De pop zelf is van een goede kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de duurdere modellen van bvb de VERITAS winkelketen. Handleiding mocht iets uitvoeriger zijn. TIP : Neem er ook de handleiding bij van de LEWENSTEIN pop om je juiste maten over te zetten. Wij zullen vast en zeker nog andere benodigdheden bij deze firma kopen en de firma aanprijzen in onze kennissenkring.„

12-05-2014 text_stars

Susannah over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Muy buen servicio, rapidez, seriedad, muy buena máquina, fuerte, robusta, de fácil manejo. Encantada con esta página. Repetiré seguro.„

05-05-2014 text_stars

Brenda over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Bedankt voor de snelle levering, echt service!!! Verder moet ik nog aan het naaimachine wennen, maar ik denk dat we dikke vrienden worden. ;-)„

29-04-2014 text_stars

Ina over de Singer Fashion Mate 7256

“super singer naaimachine, een echte aanrader zie vorige reacties. Je vragen worden netjes en goed beantwoord zodat je een goede keus kunt maken. Snelle levering. Ben het met de dikke 10 volledig eens.„

29-04-2014 text_stars

Enza over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“ottimo prodotto facile da montare, consegna velocissima„

23-04-2014 text_stars

Sandra over de Brother FS 40 Naaimachine

“Llevo casi dos meses con la máquina y va estupendamente. Instrucciones descargadas por internet muy claras y DVD en varios idiomas (incluido Español). La entrega en el plazo previsto.„

10-04-2014 text_stars

Brighid over de Necchi N 422

“Ik heb deze necchi naaimachine online bij Matri tweedehands gekocht. Tot hiertoe (heb het inmiddels 3 weken en ben twee jurkjes, een rokje en twee kussentjes rijker) heel erg tevreden van. Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik van naaien nog niets ervaring had dus dit is mijn allereerste toestel. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding, veel steken en een redelijk stille machine. Ik ben tevreden! „

09-04-2014 text_stars

Lidy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Vandaag mijn Brother FS-40 ontvangen, wat een goede service, gisteren besteld! De bijgeleverde dvd heb ik aandachtig bekeken en de machine uitgeprobeerd. In een woord gezegd: FANTASTISCH!!! Mijn eerste nieuwe naaimachine. Voorheen de machine van mijn moeder in gebruik gehad. Een hele zware Anker, ik denk ongeveer 40 jaar veel plezier van gehad. Dit is een verademing, zeker om te tillen. Een aanrader!!!! „

09-04-2014 text_stars

Lidy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Gisteren de brother fs 40 besteld, vandaag in huis!! De bijgeleverde DVD aandachtig bekeken en gelijk gaan proberen. Het is een aanrader. Super naaimachine met veel mogelijkheden. Matri bedankt voor de snelle en goede service!!„

27-03-2014 text_stars

Manuela over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“La macchina è robusta e la trovo ottima, mi spiace che non vi siano istruzioni in italiano, non potreste fornirle almeno online?„

18-03-2014 text_stars

Anonimo over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“La maquina va muy bien es una gran ayuda para coser en casa el servicio también muy bien en 5 o 6 días te la llevan a casa estoy muy contenta„

15-03-2014 text_stars

María Jose over de Lewenstein lady

“El maniquí está bien pero las medidas no corresponde con el tallaje, no es una 40 sino casi una 44 . La entrega perfecta.„

Winkelwagen