Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

06-06-2014 text_stars

Evelyne over de Lewenstein lady

“Vandaag mijn paspop Lewenstein Lady A ontvangen als omruiling van de Diana . Slechts 3 dagen moeten wachten, zelfs met het weekend er tussen. Een dikke proficiat met jullie service!!! Een aanrader voor anderen. Paspop past nu perfect, mooi en zeer gemakkelijk in elkaar te steken!!! „

30-05-2014 text_stars

G.Smeets over de Paspop Siera

“Snelle levering ook als er geen beschrijving zit weet toch wel hoe het moet als je de tekening ziet! Had zo in elkaar gezet! Ben er tevreden over! Bedankt „

Matri:

Ter info, via deze link vindt u een hele uitgebreide handleiding

http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf

30-05-2014 text_stars

Nina over de Elna 5300

“Super elna Maschine, bin begeistert - Top Lieferservice, schnell und sicher„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de Paspop Siera

“Heb de paspop Siera 151 gekocht, maar ik heb mij vergist in de maat. Ik dacht dat ik de maten van mijn taille- en heupomtrek(omdat die de grootste zijn) moet hanteren om de juiste paspop te kopen, maar telkens ik een kleedje of iets anders wil maken, is mijn buste-omtrek veel te groot. En als ik dan mijn borstomtrek verklein, kunnen mijn naaiwerken niet meer op de paspop. Had ik het geweten, dan kocht ik de kleinere maat 150, en kon zo mijn taille- en heupwijdte aanpassen en wat wijder maken. Jammer dat ik dacht dat je je eigen grootste maat moest nemen om erop te kunnen werken. Nu zijn mijn armsgaten telkens te wijd en kan ik moeilijk afwerken. Maar niettegenstaande mijn eigen fout ben ik zeer tevreden over MATRI. Zeer snelle levering, goed verpakt en zeer vlug geïnstalleerd!!!„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de Paspop Siera

“waarom komt mijn beoordeling niet op de lijst?„

Matri:

Hemelvaartsdag zijn ook wij vrij %-))

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de Paspop Siera

“Ik heb de paspop Sierra 151 gekocht, maar ik heb veel problemen met de maten. Mijn bovenwijdte (buste) is kleiner dan die op de pop, maar mijn taille- en heupomtrek passen dan wel weer goed. Al mijn kleedjes en andere bovenstukken zijn altijd veel te wijd aan de armsgaten en moet ze altijd veel verkleinen, maar dan kan ik ze niet meer op mijn paspop aantrekken. Moest ik het geweten hebben, dan nam ik toch de maat 150, en zou de onderste maten gewoon wat wijder maken. Maar niettegenstaande is de service zeer goed: zeer snelle levering, goed in elkaar te steken en op maat te zetten, maar voor mij is ze te groot. Jammer!!!„

30-05-2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste over de Paspop Siera

“Paspop Sierra 151 gekocht omdat de taille- en heupwijdte bij mijn maten passen, maar de buste omtrek is wel veel te wijd. Moest ik de kleinere maat 150 besteld hebben, dan pasten mijn kleren beter bovenaan, en zou ik de onderste maten gewoon wat wijder gemaakt hebben om te naaien. Nu heb ik veel problemen omdat al mijn kleedjes en andere bovenstukken veel te wijd zijn aan de armsgaten en als ik mijn armsgaten verklein op mijn juiste maat, dan kunnen ze niet meer op de paspop gezet worden. Jammer, ik zou het moeten herdoen, dan neem ik de kleinste maat. Maar niettegenstaande is het wel een goede paspop.„

26-05-2014 text_stars

Martina over de Lady Valet

“Oggetto arrivato in perfetto stato, consegna rapidissima (4 giorni lavorativi). Montaggio semplice e intuitivo. Molto soddisfatta.„

15-05-2014 text_stars

Philippe over de Paspop Siera

“Super goede service ! ! Zondagavond besteld en met pay-pall betaald. De dinsdagmorgen werd de paspop geleverd. Dit niettegenstaande zij adverteren dat ze op maandag hun sluitingsdag hebben ! De pop zelf is van een goede kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de duurdere modellen van bvb de VERITAS winkelketen. Handleiding mocht iets uitvoeriger zijn. TIP : Neem er ook de handleiding bij van de LEWENSTEIN pop om je juiste maten over te zetten. Wij zullen vast en zeker nog andere benodigdheden bij deze firma kopen en de firma aanprijzen in onze kennissenkring.„

12-05-2014 text_stars

Susannah over de Matrimatic Jubilee 4

“Muy buen servicio, rapidez, seriedad, muy buena máquina, fuerte, robusta, de fácil manejo. Encantada con esta página. Repetiré seguro.„

05-05-2014 text_stars

Brenda over de Matrimatic Jubilee 4

“Bedankt voor de snelle levering, echt service!!! Verder moet ik nog aan het naaimachine wennen, maar ik denk dat we dikke vrienden worden. ;-)„

29-04-2014 text_stars

Ina over de Singer Fashion Mate 7256

“super singer naaimachine, een echte aanrader zie vorige reacties. Je vragen worden netjes en goed beantwoord zodat je een goede keus kunt maken. Snelle levering. Ben het met de dikke 10 volledig eens.„

29-04-2014 text_stars

Enza over de Paspop Siera

“ottimo prodotto facile da montare, consegna velocissima„

23-04-2014 text_stars

Sandra over de Brother FS 40 Naaimachine

“Llevo casi dos meses con la máquina y va estupendamente. Instrucciones descargadas por internet muy claras y DVD en varios idiomas (incluido Español). La entrega en el plazo previsto.„

10-04-2014 text_stars

Brighid over de Necchi N 422

“Ik heb deze necchi naaimachine online bij Matri tweedehands gekocht. Tot hiertoe (heb het inmiddels 3 weken en ben twee jurkjes, een rokje en twee kussentjes rijker) heel erg tevreden van. Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik van naaien nog niets ervaring had dus dit is mijn allereerste toestel. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding, veel steken en een redelijk stille machine. Ik ben tevreden! „

09-04-2014 text_stars

Lidy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Vandaag mijn Brother FS-40 ontvangen, wat een goede service, gisteren besteld! De bijgeleverde dvd heb ik aandachtig bekeken en de machine uitgeprobeerd. In een woord gezegd: FANTASTISCH!!! Mijn eerste nieuwe naaimachine. Voorheen de machine van mijn moeder in gebruik gehad. Een hele zware Anker, ik denk ongeveer 40 jaar veel plezier van gehad. Dit is een verademing, zeker om te tillen. Een aanrader!!!! „

09-04-2014 text_stars

Lidy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Gisteren de brother fs 40 besteld, vandaag in huis!! De bijgeleverde DVD aandachtig bekeken en gelijk gaan proberen. Het is een aanrader. Super naaimachine met veel mogelijkheden. Matri bedankt voor de snelle en goede service!!„

27-03-2014 text_stars

Manuela over de Lewenstein 700DE lockmachine

“La macchina è robusta e la trovo ottima, mi spiace che non vi siano istruzioni in italiano, non potreste fornirle almeno online?„

18-03-2014 text_stars

Anonimo over de Lewenstein 700DE lockmachine

“La maquina va muy bien es una gran ayuda para coser en casa el servicio también muy bien en 5 o 6 días te la llevan a casa estoy muy contenta„

15-03-2014 text_stars

María Jose over de Lewenstein lady

“El maniquí está bien pero las medidas no corresponde con el tallaje, no es una 40 sino casi una 44 . La entrega perfecta.„

11-03-2014 text_stars

BUHAN Adeline over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison très très rapide,surjeteuse de qualité, enfilage très simple avec l'aide de la vidéo proposée sur le site,seul regret est qu'il n'y ait pas le bac à déchets proposé.Je conseille cet achat ainsi que les pieds presseurs et les couteaux également en promotion.Très bon site,vendeur à recommander.„

04-03-2014 text_stars

Sonia over de Brother FS 40 Naaimachine

“Elle est parfaite ! aucun souci sur les épaisseur de tissus, très simple d'utilisation tant en couture qu'en préparation de canettes ou encore d'enfilage du fil sur l'aiguille. Les accessoires fournies sont parfait et très pratique. L'échange des pieds de biches aussi sont très faciles. Je trouve le prix raisonnable vu la qualité de la machine. L'envoie par TNT est très rapide : j'ai commandé ma machine un dimanche soir et je l'ai reçu mercredi matin. J'ai rajouté le kit avec l'ensemble des ciseaux et des aiguilles... très bonne qualité, aucun tissus ne lui résiste mais collègue sont jalouses vu le prix que j'ai payé l'ensemble ! Aucune hésitation à avoir sur ce site et de son sérieux tant sur la livraison que sur la qualité de leurs produits. „

02-03-2014 text_stars

Joke over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wow supersnelle levering! Donderdagavond laat deze brother fs 40 naaimachine besteld en zaterdagmorgen 9.30 u geleverd! Bedankt Matri!„

27-02-2014 text_stars

Silvana over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F600

“80% de mi trabajo me lo hace esta preciosa Juki „

19-02-2014 text_stars

Kilwa over de Singer Talent 3323

“Espectacular. He comprado la de segunda mano en Matri y está nueva o es nueva, esa es mi duda. Va perfectamente con todo su embalaje original y los accesorios sin desprecintar. El envio sin problemas.„

18-02-2014 text_stars

Justine459 over de Toyota SLR4D

“Very nice toyota lock machine , thanks for the fast delivery„

08-02-2014 text_stars

Grivart over de Singer Talent 3323

“bonjour je suis une abonnee a singer depuis toujours,s'est tres bonne marque,je l'a conseille a beaucoup de personnes qui voudrais se lançee dans couture.„

06-02-2014 text_stars

C J Rousseeuw over de Singer Fashion Mate 7256

“een dikke 10! wat een goed fijn en super makkelijke singer naaimachine in gebruik! hij is erg stil en in een hand omdraai heb je een fijn en mooi stiksel gevonden. Ik ben dik tevreden!! Over de levering totaal niets op aan te merken helaas in het weekeind besteld dus ik moest even een paar dagen wachten maar verder netjes op tijd!„

05-02-2014 text_stars

Annick over de Brother NV 35

“Très bon service chez MATRI et livraison rapide. Cette machine à coudre est vraiment géniale. A conseiller !„

05-02-2014 text_stars

De Plecker over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Ik had nog nooit met een overlock gewerkt wel van iedereen gehoord hoe geweldig dit wel was na een half uurtje was ik ermee vertrokken had zeer goede uitleg via dvd de service was sneller dan gedacht ik zou die pas woensdag krijgen maar het is dinsdag geworden het was ook geen probleem om op een ander adres te leveren ik ga nu weer met plezier kunnen naaien en veel sneller =D „

05-02-2014 text_stars

De Plecker over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Een dag vroeger in huis dan voorzien snelle service zeer goede uitleg dvd nog nooit met een overlock gewerkt maar was er snel mee weg bedankt ,jullie hebben één woord en maken julie afspraken na „

05-02-2014 text_stars

Trudy Malfliet over de Matrimatic Jubilee 4

“Heb pas de nieuwe jubilee 4 binnen gekregen . En heb hem al meteen uit geprobeerd ,hij is super gemakkelijk in gebruik . En zeer snel geleverd . Hij loopt als eens trein . „

01-02-2014 text_stars

Vero over de Toyota Super Jeans black J 15

“Superbe machine.. simple d'utilisation. Idéal pr débutant.. je recommande cette machine Site serieux, livraison rapide et gratuite en chronopost Garantie 3 ans Je viens de la recevoir et je lai essayé de suite. Super produit„

25-01-2014 text_stars

Kris over de boventransport voet

“Ik heb een brother 955, werkt prima met deze machine. Gebruiksaanwijzing/installatieaanwijzing van Matri is heel duidelijk. Voet werkt prima, ik heb er net een tricot top mee gemaakt. Deze voet gaat nog heel wat meters maken met mij :)„

22-01-2014 text_stars

Cindy over de Schmetz Naalden set

“Ordered this together with the lamp. Its so nice to have reserve of needles especially that I am sewing and embroidering much more. Cindy - Liege, Belgium„

18-01-2014 text_stars

P.M.Marija over de Lewenstein lady

“My shipment arrived in Bosnia and Herzegovina for 17 days ... the days of New Year and Christmas .. Matry ... you are really great„

16-01-2014 text_stars

Anita over de Singer 1507

“Ik ben erg blij met deze naaimachine. Hij is eenvoudig in het gebruik en naait rustig en stil. Het was in het begin wel even rommelen met de draadhevel. Ik kon niet goed bij het oogje komen, maar nu blijkt het geen oogje te zijn, maar een u-vormige lus, dus je kunt de draad er zo doortrekken. Voor die prijs vind ik het echt een supermachine. Note van verkoper, zie ook onze inrijg films en tips op de matri website, daar staat dit uitgelegd „

12-01-2014 text_stars

Gudrun over de Brother FS 40 Naaimachine

“suppersnelle levering. Heb het al veel gebruikt. duidelijke uitleg via de dvd. super !!!!!„

10-01-2014 text_stars

Gonny over de Bernina 350 PE

“Geachte Medewerkers Hierbij wil u hartelijk danken voor de geweldige service die u mij hebt geleverd op mijn Bernina na het verlopen van de garantietermijn. Ik heb eerlijk gezegd héél lang geaarzeld om een naaimachine via het internet te kopen , juist vanwege eventuele garantie maar dat was ( blijkt nu) totaal niet nodig! Het enige dat ik miste was een briefje waar op stond wat er mis was met hem, maar ach hij doet het weer en dat is het aller belangrijkst. Ik gebruik mijn machine vrijwel elke dag , dus ik ben HEEL BLIJ dat ik hem weer terug heb. Nogmaals ..HARTELIJK DANK!!! Met vriendelijke groet Gonny „

08-01-2014 text_stars

Cindy over de Brother innovis 955

“Happy to receive this Brother NV 955, I love it!!! Thanks to matri because they were able to exchange my first purchase which was Brother NV 55. I had to exchange it into a higher model because the fonts/alphabet that I was looking for after all is in Brother NV 955. Highly recommended this sewing and embroidery machine combo and I will continue to purchase in the near future at matri! Cindy Liege, Belgium„

06-01-2014 text_stars

De Wilde Annemarie over de Paspop Siera

“Zeer snelle levering, gisteren om ongeveer 14 uur besteld en deze middag rond 13 uur al geleverd. Heb wel een probleem om de pop op de goede maten te zetten, er zit een handleiding bij, maar helaas niet in het Nederlands. Weet eigenlijk niet goed hoe ik eraan moet beginnen. Eens ik de pop goed geïnstalleerd krijg denk ik wel dat het goed zal zijn. Note: hier vindt u zeer uitgebreide info: http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf„

29-12-2013 text_stars

Valeria over de Paspop Siera

“finalmente dopo un gran problema di spedizioni il mio manichino è arrivato! Gentili nel risolvere il problema con l'aggiunta di un omaggio... Grazie! L'unico incoveniente è che il manuale di istruzioni, seppure il montaggio sia intuitivo, non esiste in lungua italiana. Questa cosa risulta un po scomoda nel risolvere piccoli problemi. Nel complesso tutto bene.„

21-12-2013 text_stars

JOSEFA MAYO over de Brother FS 40 Naaimachine

“Yo la he comprado la recibí en 7 días porque me cogió los puentes de la Constitución y Inmaculada, todo perfecto la estoy utilizando y usando todos los accesorios, también compré el pack de prénsatelas. estoy satisfecha.„

18-12-2013 text_stars

Tiziana over de Necchi N 422

“La macchina è arrivata perfettamente imballata nei tempi stabiliti e funziona benissimo. Ho acquistato anche piedini e filati da cucito e da ricamo in confezioni molto belle,non avevo fiducia ma ora sono molto contenta, la ditta è molto seria,in futuro acquisterò altra roba.Grazie di tutto.„

12-12-2013 text_stars

Dina Courant over de Bernina 350 PE

“Na een telefonisch contact op dinsdag bestelling geplaatst. De Bernina 350PE ipv de 330 gekocht omdat de actieprijs wel erg scherp was. De naaimachine (en extra bestelde toebehoren) werd deze middag geleverd. Bewust gekozen voor een duurder toestel na mijn Bernette 55. Een goedkoper toestel naait ook maar ik merkte toch al tekortkomingen en ben er zeker van dat deze Bernina 350PE mijn verwachtingen zal inlossen. De machine testen kan ik jammer genoeg nog niet, ik moet eerst wachten tot ik hem met Kerst voor mijn verjaardag cadeau krijg van mijn kinderen. Vandaag zal ik hem dus inpakken en opzij zetten voor hen :o) Conclusie: scherpe prijs + snelle levering + degelijke uitleg bij telefonisch contact = een tevreden klant„

12-12-2013 text_stars

Cindy over de Brother NV 55

“Ordered this saturday evening and it just arrived yesterday and I'm coming from Belgium! Its my second sewing machine but my first ever computerized machine. It is suppose to be opened on christmas as a present so hubby allowed me to open and operate it already. I am so excited and happy with the sewing machine I have now!!!! i do LOVE it very much!!!! I love also the free walking foot included! Again all I can say is I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT! Thank you hubby for a wonderful gift! Cindy (Liege, Belgium)„

10-12-2013 text_stars

Mairanne over de Singer 1120

“Niet te geloven! Gisteren om 17.30 uur besteld en vandaag om 14.30 uur in huis. Als die naaimachine net zo goed is als de service van Matri, ben ik helemaal tevreden!„

06-12-2013 text_stars

Van Drongelen over de ruffler voet

“Ik ben zeer tevreden met de Rufflervoet voor mijn naaimachine en de snelle service.„

29-11-2013 text_stars

Elena over de Paspop Siera

“Soddisfatta al 100%. Puntuali, precisi, mi hanno risolto un problema con cortesia e disponibilità. Complimenti.„

Winkelwagen