Paspoppen

Lewenstein lady

Lewenstein lady

€ 219,00
50 uit 5 sterren! 1 jaar garantie

Geheel instelbare paspop. Een veelzijdige en professionele paspop van uitmuntende kwaliteit en voor een waanzinnige prijs!.

Lady Valet

Lady Valet

€ 249,00
50 uit 5 sterren! 2 jaar garantie

De allerbeste kwaliteit

Diana Men / Mr. Ardis

Diana Men / Mr. Ardis

€ 219,00
1 jaar garantie

Heren Paspop

Lady Valet Large F White omruil paspop

Lady Valet Large F White omruil paspop

€ 259,-€ 229,00
1 jaar garantie
Broek-Adapter Paspop

Broek-Adapter Paspop

€ 22,50€ 14,95
50 uit 5 sterren!

Introductie aanbieding! Hiermee past ook een broek op de siera paspop

Een verstelbare dames of heren paspop kopen?

Een verstelbare paspop is een onmisbaar hulpmiddel voor zowel de beginnende als de gevorderde naaister

Het instellen op de eigen maat vergemakkelijkt het passen van de door u gemaakte kleding en het beoordelen van de pasvorm. Dit kan ook met papieren patroondelen. Ook maakt de pop het afspelden van de roklengte eenvoudig.
Een paspop gebruikt u om tijdens het naaien de geknipte patroondelen op te spelden. Zo voorkomt u per ongeluk verkeerd aan elkaar genaaide delen. U houdt zo overzicht.

Voor het kiezen van de juiste paspop gebruikt u opgemeten maten in centimeters en geen confectiematen. Deze confectiematen zijn slechts een richtlijn voor de grootte van de pop.

Ondanks de uitgebreide instelmogelijkheden zal het helaas niet iedereen lukken een paspop te vinden die exact uw maten heeft. U kiest dan de pop die passend zal zijn voor uw kleinste maat (bv een smalle taille). Voor de veel grotere heup- of borstomvang kunt u dan vulling aanbrengen. In de film krijgt u hier uitleg over.

Matri heeft geheel instelbare paspoppen van vele bekende merken zoals Siera, Lewenstein valet, lady vallet en Ardis. Alle paspoppen zijn in groote en maat verstelbaar / instelbaar en geven daardoor altijd de juiste pasvorm. Met uitvoerige maataanduidingen, maatinstelknoppen, rokmeters en afspeldklemmen krijgen uw kledingstukken altijd de juiste pasvorm en zult u meer plezier beleven aan uw naaimachine. U vindt bij veel van onze paspoppen in de webshop duidelijke instructie video's of demonstratie films. Alle paspoppen bij Matri zijn uiteraard voordelig geprijsd en worden altijd snel uit voorraad geleverd.

Let ook zeker hierop bij het aanschaffen van een verstelbare paspop.

Al onze modellen zijn op zeer veel punten in te stellen op uw eigen maat doordat ze bestaan uit 8 kunststof delen (ook wel schalen genoemd). Dit maakt wel dat deze paspoppen iets minder stabiel zijn dan een etalage pop die niet is in te stellen

Pas op voor het kopen van de goedkopere paspoppen (via Warenhuizen en Supermarkten) die bestaan vaak maar uit 4 delen, waardoor er geen rug lengte (lengte vanuit de hals naar de taille) kan worden ingesteld. Dit beperkt het gebruik.

Meer uitleg over het kiezen van de juiste paspop en alle maten op een rij, klik hier

Extra uitleg over het instellen van uw paspop