Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

23-11-2013 text_stars

T Nederend over de Voetpedaal

“Bedankt een geweldige oplossing een nieuw voetpedaal en je naaimachine van 47 jaar doet het weer. Hoe simpel kan het zijn. „

20-11-2013 text_stars

Agnes over de Singer Fashion Mate 7256

“Nu een paar weken in bezit, een super naaimachine! Wat dikkere of dubbele stof geen enkel probleem, maakt weinig geluid en is eenvoudig te bedienen. En de service van Matri was weer subliem! Mijn jaar omruilgarantie was net verlopen, gemaild met Matri en nog een maand de tijd gekregen om mijn eerste machine om te ruilen! En natuurlijk geleverd binnen 24 uur! Kortom, geweldig!„

11-11-2013 text_stars

BRILLAUD Christine over de Bernina lock 800DL

“Je l'utilise depuis un an et je la trouve super. Petit bémol, il manque le bras libre qui facilité certains montages, mais l'on y arrive quand même.„

10-11-2013 text_stars

Walquiria over de Paspop Siera

“Grazie. Mi è piaciuto il prodotto e il servizio è stato corretto. Nulla da segnalare di negativo.„

10-11-2013 text_stars

Ingrid over de Bernina 350 PE

“Maandag na een heel vriendelijk telefonisch kontakt ,de Bernina 350 Pe aangekocht,woensdag reeds in huis (Antwerpen)van een vlugge levering gesproken.Dus vandaag de machine uitgeprobeerd , en mijn eerste indruk is super al zal ik nog even nodig hebben om alles onder de knie te krijgen, maar de machine is eenvoudig te bedienen, want er zijn zoveel mogelijkheden. Ben nu al zo tevreden dat ik volgende week in de naailes de site van Matri zal aanprijzen, heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn aankoop.En ik, ik ben de trotse eigenaar van een Bernina naaimachine !!!„

07-11-2013 text_stars

Fanny over de Necchi N 424

“Je suis ravie de mon achat ! Cette machine necchi est parfaite pour moi ! Elle est ultra simple d'utilisation, elle fait beaucoup de points de broderie; Je la recommande matri sans soucis !! „

07-11-2013 text_stars

CRISTINA over de Necchi N 420

“Me ha llegado hoy la NECCHI 420. Perfecta !!! Vale la pena la inversión, aunque el manual de instrucciones esté en internet en http://it.matri.eu/Gratis-Handleidingen-handleiding/Necchi-manuels-handleiding„

05-11-2013 text_stars

Sjoukje over de Brother innovis 955

“brother naaimachine In 1 woord....Geweldig!!!! „

05-11-2013 text_stars

Patricia CUYL over de Brother innovis 955

“Super machine a coudre, super géniale, très facile d'utilisation, elle est capable de tout faire (couture et broderie), très bon rapport qualité prix c'est ici le moins cher, si vous avez quelques petits soucis pas de problème le service après vente vous répond très rapidement. Je recommande cette machine et ce site.„

01-11-2013 text_stars

S Kotti over de Singer Fashion Mate 7256

“Geweldige naaimachine, duidelijke instructies, veel mogelijkheden, zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs! En Matri.....wederom bedankt voor de keurige en vooral snelle levering van deze singer!„

31-10-2013 text_stars

Linda over de gladde transport voet

“Heel tevreden en snelle levering! Deze naaimachine pers voet is aan de onderkant gedeeltelijk gecoat, maar is perfect voor mijn Singer. Dit is mijn 2de bestelling so far so good!„

30-10-2013 text_stars

K. Van Langen over de Singer 1507

“Eenvoudige machine maar kan er in huis de dingen mee doen die ik wil, en voor die prijs is het een prima singer naaimachine.„

27-10-2013 text_stars

Mr. Vd Wissel over de Singer Talent 3321

“Wat een fijne naaimachine is dit. Ik heb vroeger ook al een Singer gehad en daarna een Brother maar die heeft mijn dochter mee genomen toen ze uit huis ging. Op aanraden van een vriendin toch maar voor deze naaimachine gekozen en ben er erg blij mee. Makkelijk in gebruik en goeie kwaliteit.„

24-10-2013 text_stars

Latcie over de Singer 1120

“très satisfaite de cette singer machine a coudre facile et complète„

22-10-2013 text_stars

Suus De Vries over de Singer Talent 3323

“Een heerlijke naaimachine. Ik heb deze Singer afgelopen maand besteld en heb er nu al een paar weken mee genaaid. Hij is erg eenvoudig in gebruik en kan er al mijn kleine klusjes mee doen zoals broeken omzomen van de kinderen en mijn man. Ik heb ook eindelijk de gordijnen eens af kunnen maken. Een aanrader dus voor als je niet te veeleisend bent wel kwaliteit wilt.„

17-10-2013 text_stars

Yola1964 over de Bernina lock 1150 MDA

“Heb deze bernina 1150MDA nu al een half jaa=r in huis , moest wel eerst erg wennen om er mee te werken maar zou nu nooit meer zonder lockmachine kunnen.„

14-10-2013 text_stars

Evelien over de Diana Junior small

“Vorige week deze paspop bij Matri gekocht. Erg makkelijk in gebruik en kan er nu volop gebruik van maken voor het maken van kleertjes voor mijn kinderen. Dankjewel Matri voor de goeie service.„

14-10-2013 text_stars

Luc Barbier over de Voetpedaal

“Danzij deze voetpedaal is onze 25 jaar oude Bernina Lockmachine weer operationeel. En dit tegen een zeer aanvaardbare prijs.„

14-10-2013 text_stars

Ellen over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Zeer fijne en makkelijk lockmachine. Heb m pas bij Matri besteld en had m de volgende dag al in huis. De gratis instructie DVD en de gratis voetenset zijn ook geweldig. Ben heel benieuwd wat ik met alle voetjes nog meer kan maken. Bedankt Matri!„

14-10-2013 text_stars

Laura over de Toyota SL 3314

“Dit is mijn eerste lockmachine en ook voor het eerst online besteld. Ben erg tevreden over Matri en hoe ik geholpen ben. De machine werkt erg prettig al moet ik er nog wel handiger in worden maar aan de machine ligt het iig niet. Ben erg blij met mijn aankoop.„

11-10-2013 text_stars

Renske over de Singer 1120

“Wow, heb deze singer naaimachine gisteren besteld en ik heb m vandaag al op tafel staan. Meteen uitgepakt en aan de slag gegaan. Zoals de beschrijving al zegt is de naaimachine erg makkelijk in gebruik. Ben er nu al erg blij mee en ook met de service en snelle levering van Matri! Dankjewel!„

09-10-2013 text_stars

Patricia over de Singer Talent 3323

“recomiendo esta singer 3323 maquina de coser. la pedi de segunda mano y me llego muy rapido y ademas en perfecto estado, como nueva. es facil de utilizar, bonita, potente y perfecta para empezar a coser a maquina. sobretodo recomiendo a matri por la fiabilidad en el envio.„

04-10-2013 text_stars

Jennifer over de Paspop Siera

“Onlangs deze paspop bestelt. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goed verstelbare paspop en de Siera heeft alles wat ik nodig heb. Ben er erg tevreden over en werd ook nog een super snel bezorgd door Matri. Bedankt voor de super service!„

04-10-2013 text_stars

Cecile over de Brother FS 40 Naaimachine

“machine a coudre Facilité d'utilisation et Livraison rapide et emballage parfait. grâce au livret, ravie de cette 1ère machine électronique mais pourtant un reproche : le changement de pied de biche est pénible, il faut dévisser le pied de biche de la main gauche à l'aide d'un petit outil circulaire en métal glissant, je crois que je vais me fabriquer un système + maniable type jeton en plastic rectangulaire avec une meilleure prise pour le vissage.„

04-10-2013 text_stars

AnnSander over de Matrimatic Jubilee 4

“Ik heb de naaimachine Matrimatic Jubilee 4 gister thuis gekregen en vandaag uitgeprobeerd . Werkelijk fantastisch zoals deze naait.Vele mogelijkheden wat steken betreft en makkelijk in het gebruik. Ik gebruik hem niet alleen voor dikke maar ook voor dunne stoffen en ook dat gaat goed ik ben er erg blij mee .„

03-10-2013 text_stars

Sandra over de Brother innovis 955

“Na heel wat uitzoeken en vergelijken toch nog even met Matri gebeld. Ze hebben me erg vriendelijk te woord gestaan en geweldig geholpen en uiteindelijk toch voor de Brother 955 gegaan. Helemaal met de gratis lockmachine kon ik deze aanbieding niet laten liggen. Beide machines de volgende dag al in huis dus wat dat betreft maakt Matri de verwachtingen wel waar en wat een genot om met deze machines te werken. Ik heb de machine deze week meegenomen naar mijn naaicursus en iedereen wat erg onder de indruk. Van de 129 steken hebben we er zeker 20-30 geprobeerd en stuk voor stuk super! Natuurlijk ook de borduurfunctie uitgeprobeerd. Dat werkt ook erg makkelijk dus ik kan de komende jaren zeker vooruit. Bedankt Matri voor de snelle levering en het goeie advies!„

03-10-2013 text_stars

Kim over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik heb deze machine vorige week bestelt en de volgende dag had ik m al in huis. Geweldige service dus! Na uitpakken meteen aan de slag gegaan met de naaimachine en ben erg enthousiast. Vooral het grote LCD scherm is fantastisch. Heb ook al aardig wat steken uitgeprobeerd en met 40 steken kan ik alle kanten op. Wat me vooral aanspreekt is de eenvoudige bediening van de machine, echt een aanrader dus. Dankjewel Matri voor de snelle en goeie service!„

02-10-2013 text_stars

S. Kotti over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Fijne lockmachine, goede informatie erbij o.a. dvd waardoor je snel aan de slag kunt. en is eenvoudig inrijgen Eerste keer bestelling via internet....heel blij met Matri! Binnen een week lockmachine en paspop ontvangen....in spanje! Echt super! Zal het iedereen aanbevelen! „

02-10-2013 text_stars

Nina K over de Brother FS 40 Naaimachine

“Prima naaimachine! erg handig die automatische knoopsgaten ik ben zeer tevreden! Super Service en snelle levering„

02-10-2013 text_stars

Ana Rodriguez over de Singer 1120

“encantada con la maquina, tiene de todo lo necesario. El servicio de la web muy bueno y muy claro. La entrega rapida y eficaz. Completamente recomendable. Muy satisfecha„

01-10-2013 text_stars

Monica Suarez Martinez over de Brother FS 40 Naaimachine

“He comprado la maquina el domingo y me ha llegado hoy. Eso si, ni un correo que me confirmara la compra. Ya estaba un poco nerviosa. Aun no la he usado, a ver qué tal„

27-09-2013 text_stars

Léonardo over de zigzag voet

“Juste pour dire que j'ai bien reçu le colis en temps et heures... 5 jours ouvrable et pas d'erreur sur la commande, tout est OK, je recommande ce site (Sérieux)„

25-09-2013 text_stars

Ivana68 over de Brother FS 40 Naaimachine

“oggi ho ricevuto la mia nuova macchina da cucire Brother Fs40. l'articolo corrisponde perfettamente alla descrizione fornita. ottimi venditori imballo perfettamente intatto. spedizione veloce . veramente raccomandato.„

23-09-2013 text_stars

Hannie over de Janome Horizon 7700 QCP

“Een geweldige naaimachine voor zowel de ervaren gebruiker als de beginner. Eenvoudige bediening. De grotere doorvoeropening is ideaal bij het quilten van grotere werkstukken. Wanneer je grotere klossen garen (1000m of meer) wil gebruiken zou ik adviseren de klossenstandaard aan te schaffen. Dit is een standaard accessoire uit het Janome assortiment speciaal voor de Janome Horizon 7700 QPC.„

19-09-2013 text_stars

Nicole over de Paspop Siera

“Bello da vedere e funzionale! Ottimo rapporto prezzo-qualità. Arrivato in 5 giorni (compresi week-end). Sono molto soddisfatta! ho sparso già la voce tra le mie amiche! Bravi! Grazie.„

09-09-2013 text_stars

M. Van Der Linden over de Voetpedaal

“Ik heb een oude Bernina 930. Een oersterke en degelijke machine die ik hopelijk mijn hele leven zal behouden. Eentje waar ik heel blij mee ben dat ik die in het bezit heb. Mijn voetpedaal begaf het, en na wat speuren op internet kon ik 2e hands pedalen kopen, maar ook nieuwe voor de mijn oude Bernina. Ik moest dan €100,00 of meer betalen. Tot dat ik bij Matri ging kijken. Deze pedaal besteld, aan mijn oude snoer van de Bernina gemaakt. Je krijgt een gebruiksaanwijzing er bij. En nu gaat mijn "good old" Bernina weer als een zonnetje! Matri bedankt voor deze fijne goedkope en gemakkelijke oplossing!„

06-09-2013 text_stars

Stefania over de Paspop Siera

“Arrivato in 3 giorni, ottimo il prodotto e perfetto anche se comprato usato!!! Bravi Matri veramente molto seri e molto bravi!!!! Stefania„

06-09-2013 text_stars

Stefania over de Promopack large

“Massima soddisfazione piedini universali perfetti, aghi della miglior qualità e le forbici sono veramente professionali e semplicemente stupende!!! occasione da cogliere al volo!!! per la consegna poi sono velocissimi, 3/4 giorni lavorativi e arriva tutto a casa!!!! Bravi siete veramente una bella azienda!!!! Stefania„

01-09-2013 text_stars

Karel Van De Pol over de Matrimatic Jubilee 4

“Mijn ervaring met de machine is prima, gebruik hem niet veel maar kan er alles mee maken, heb hem nu iets meer als een jaar en bevalt me zo goed dat ik hem aan mijn dochter geef en zelf weer een nieuwe heb besteld, want het is een super goede machine, daarmee wil ik zeggen voor de gene die een naaimachine zoekt, zoek niet verder, koop deze en je kunt alles maken.„

30-08-2013 text_stars

LUISHER60 over de Matrimatic Jubilee 4

“Muy buena máquina de coser, con potencia, precio muy económico, no envidia nada a una de 300€ y el servicio de entrega solo 4 días a Sevilla en mi casa. Estoy encantado con ella.„

29-08-2013 text_stars

Juana Salvá over de Pfaff Hobbylock 2.0

“ Tengo dos maquinas de coser, pero mis acabados no eran como yo quería, y un día leyendo como ahora yo estoy haciendo, dar mi opinión, vi una información que me convenció. La información decía ,aparte de muchas otras cosas que se arrepentía de haberla comprado tan sencilla y aconsejaba a los demás que la compraran mas buena ya que tienen mas oportunidades de hacer muchas otras cosas. I así lo hice yo a Ustedes les compre la PFAFF Hobbylock 2.0 y estoy contentísima he comprado varios Prénsatelas y me va de maravilla. JOANA desde Mallorca„

27-08-2013 text_stars

Ånske George De Boer over de Singer 1120

“Mijn eerste machine! Heldere uitleg, en prima leerervaring voor mooie resultaten! Dus 100% okay.„

27-08-2013 text_stars

Kelly over de Brother innovis 955

“Machine extra... achete sur ce site et recu en cadeau pour mon anniversaire... Un bon investissement... Bcp de motif déjà integré mais dommage que ca soit bcp les meme (fleurs, dessins pour enfant, lettrage,...). Machine très complete, livré avec bcp d'accesoires (pied de biche , canette, boite de rangement,...)„

16-08-2013 text_stars

Frankie over de Toyota SL 3487

“Price/value perfect !! Superfast delivery Thanks„

16-08-2013 text_stars

Tanja over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Heel fijne machine, ben er blij mee.„

16-08-2013 text_stars

Tanja over de Janome DC 4030

“Mooie compacte machine, ben er blij mee.„

11-08-2013 text_stars

Naaistertje over de Babylock imagine 2

“Een fantastisch gebruiksvriendelijke machine, waarmee ik al veel moois heb afgewerkt. Jet air werkt geweldig.„

08-08-2013 text_stars

Ester over de Paspop Siera

“Ho ordinato l'altro manichino grigio in promozione venerdi ed è arrivato oggi, mercoledì in ottime condizioni, sembra quasi nuovo! Consiglio davvero a chi ha qualche dubbio sulla vendita on line, a fidarsi della vostra serietà e della vostra ottima qualità. Grazie!„

04-08-2013 text_stars

Patricia Laheurte over de Brother innovis 955

“machine a coudre super ,géniale,extra;facile d utilisation ; la reine des machine pour moi , je recommande ce cite super et rapide merci matri „

31-07-2013 text_stars

Ester over de Promopack large

“é stato un vero piacere constatare che i piedini sono davvero universali e vanno benissimo con la mia necchi! ho trovato tutto di ottima qualità, le forbici davvero belle! Ero interessata maggiormente ai piedini, ma non potevo lasciarmi sfuggire questa promozione. Grazie, comprerò nuovamente da voi!„

Winkelwagen