Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

19-03-2015 text_stars

Emilia over de Brother NV 15

“Compre mi maquina de coser Brother NV 15 en matri y estoy encantada. El envio tardo 6 dias. Llego en perfecto estado. Es una maquina perfecta para mi hobby, el patchwork. Tiene precision en tamaño de puntada, varios tipos de puntadas decorativas utiles como el feston y palestrina. Tan solo compre el prensatelas de doble arrastre y el de acolchado libre y ya tengo todo lo que necesito. Es muy facil de usar, hace poquisimo ruido ( coso en el salon y mis hijos y mi marido ven la tele sin quejarse del ruido), en fin creo que tendre maquina para muuuuuchos años. Quiza lo unico que echo de menos es la mesa que se acopla que no la trae y es cara asi que me las apañare sin ella. Os animo a comprarla.„

18-03-2015 text_stars

Gioina over de Paspop Siera

“Ieri è arrivato il busto, ordinato il 3 marzo. Pagato in anticipo con bonifico bancario.Confezione intatta. Trak spedizione dal primo all'ultimo passaggio. Seri e precisi. Il busto non è molto imbottito ma gli spilli si riescono a puntare comunque. Le istruzioni in italiano non ci sono ma il montaggio è facile ed intuitivo e i video su YouTube sono molto esplicativi.„

18-03-2015 text_stars

Melissa over de Matrimatic Jubilee 4

“Estoy muy contenta con el servicio. Pedí mi Matrimatic Jubilee 4 el 11 de marzo y la he recibido hoy 18 de marzo. Muy rápido, teniendo en cuenta que vivo en Canarias.„

15-03-2015 text_stars

Diana over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F300

“Es una maquina maravillosa. Nada complicada… esto sí, hace falta uno que se acostumbra. Estoy súper contenta del servicio que ofrece “Matri”… , como ayuda, son súper amable…„

07-03-2015 text_stars

Carina over de boventransport voet

“Past deze op een Brother iv 15? Alvast bedankt. „

Matri:

Beste

Ja hoor dat past

groet

Maarten

05-03-2015 text_stars

Pat over de Lady Valet

“Très contente de mon lady Valet ! Commandé lundi, reçu jeudi (à Paris), en parfait état. Très facile à monter, stable et très joli. Rien à redire : le site est très professionnel. Merci Matri !„

26-02-2015 text_stars

Daria over de Singer Talent 3321

“ottima macchina da cucire e ottimo servizio: è arrivata a casa mia in Italia , in soli 3 gg „

26-02-2015 text_stars

Michèle over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison très rapide. Je me demande simplement comment j'ai pu m'en passer aussi longtemps, coudre avec de belles finitions est un vrai plaisir. très appréciable : l'enfilage est tellement simple, que je n'hésite pas à changer de fils... Excellent achat.„

24-02-2015 text_stars

Isi over de Matrimatic Jubilee 4

“Os escribo después de recibir mi máquina Matrimatic, porque antes de decidirme a comprarla las opiniones q leí m ayudaron bastante....Y menosmal q hice caso d ellas...estoy encantada!!!!!...le doy un 10 porque se lo requetemerece!!!...fácil y potente... soy novata en esto y con la maquina y los tutoriales q miro en el YouTube...me creo capaz de cualquier cosa....y todo los accesorios los trae...yo me decidí a pedirla por Amazon por confianza y solo eran 10€ más q en la página oficial...Y no m arrepiento de haberlos pagado...Super rápido y eficaz....Asi q animaros!!!... „

24-02-2015 text_stars

Isi over de Matrimatic Jubilee 4

“Gracias por vuestras opiniones m ayudaron mucho a la hora de decidirme....Menuda elección... Estoy encantada!!!! Lo cose todo....Facil y potente.. Y el servicio Amazon super rapido....Los accesorios los trae todos pie incluido...en la página oficial valía 10€menos...pero opté por Amazon por confianza...Y nada mas....q os animéis.. Es Fantastica. „

24-02-2015 text_stars

Riet Vlaemynck over de Lady Valet

“Ben heel tevreden met deze paspop. De iets hogere prijs is het zeker waard. Oogt niet alleen mooi maar is ook stevig en stabiel door stevige houten staander. Ook tevreden over supersnelle service. Met dank! „

23-02-2015 text_stars

Alejandra over de Singer Talent 3321

“Quería compartir mi opinión puesto que para mi fue muy útil este apartado para decidirme a comprar online. En primer lugar excelente plataforma de compra, muy fiable y segura. La respuesta es muy rápida y en unos minutos tienes un correo de confirmación con tu compra. El pedido lo he recibido en 4 días y la maquina de coser ha llegado en perfectas condiciones. No he tenido mucho tiempo de probarla pero por lo poco que he visto va estupendamente. El manual de instrucciones esta online en esta misma página y es muy ameno de leer, viene todo bien explicado. Espero que no tenga ningún problema con la maquina y en caso de que así fuese que la empresa Matri siga siendo tan profesional como hasta ahora.„

21-02-2015 text_stars

Lily over de Singer Talent 3323

“Thank u very much for the service (very fast and professional). Very well packed and containing all the pieces included in the machine kit. The only problem was the guideline in Dutch, but I downloaded in Spanish. Very happy and I made a lot of bags and purses.„

21-02-2015 text_stars

Fam. Verduin over de Voetpedaal

“Bedankt voor het snelle verzenden van het voetpedaal. De lockmachine van mijn vrouw werkt weer naar behoren! Het pedaal past zonder problemen op de babylock lockmachine. ( ps. Je mag deze mail als referentie/review gebruiken ) Met vriendelijke groet, Fam. Verduin„

21-02-2015 text_stars

Salomé over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Muy contenta, llevó desde agosto con ella y va genial.. Es sencilla de manejar, y va de lujo... Compre el juego de prensatelas, los vídeos demostrativos son geniales... Y el servicio de matri , serio y de calidad... Yo cuando necesite comprar otra máquina no dudare en comprar aquí...„

19-02-2015 text_stars

Mieke over de boventransport voet

“Past deze op een Brother VX860?„

Matri:

Beste

Ja, dat past

Groet

Matri

19-02-2015 text_stars

Annemarie over de Singer Talent 3321

“heel goede service snelle levering van de singer naaimachine 3321 heb het al uitgetest voldoet aan alle eisen „

14-02-2015 text_stars

Greet over de Brother scan and cut cm 840

“Waarom ik zo enthousiast ben over de Schan N Cut? Omdat je er zoveel mee kunt doen. Met alle patronen die al in de machine zitten kan ik papier, karton, plastiek, stof en zelfs dun leer snijden. Ook maak ik graag kaarten, dan worden de decoraties heel precies uitgesneden. Ook voor quilten is dit een uitkomst. De stiklijnen worden aangegeven en alles wordt met naadtoeslag uitgesneden. De applicaties van stof of papier kunnen overal op geplakt worden of stikken. Omdat deze machine ook alles kan scannen, kunt ik ook eigen ontwerpen gebruiken. Dus voor iedereen die creatief bezig is een geweldige apparaat„

14-02-2015 text_stars

Filiz over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Machine commandée mercredi après-midi et reçue le jeudi soir! Livraison ultra rapide et utilisation très facile! Je la recommande à 100%... si vous hésitez et bien n'hésitez plus!„

08-02-2015 text_stars

Chris over de Brother NV 35

“zeer fijne brother naaimachine en makkelijk in gebruik !.. Bedankt Matri .....„

08-02-2015 text_stars

Christine over de Brother NV 35

“Na gisteren contact te hebben gehad vandaag al geleverd en super blij mee alle steken geprobeerd op proeflapjes en zeer tevreden ! Heel makkelijk in gebruik , alsook meer dan steken genoeg ... Neem hem zelfs mee op mijn cursus naaien want naai liever op mijn eigen machine . Naait meerdere lagen stof zonder probleem, dus bij deze bedankt Matri !..„

03-02-2015 text_stars

Ad V Wanrooij over de Voetpedaal

“Ik heb een oude Bernina 900 een goede machine voetpedaal is stuk een jaar stil tot mij iemand de site van Matri kreeg een universeel voetpedaal vrijdag besteld en zaterdag in huis ben meteen aan de slag gegaan 15 minuten doet het weer als nieuw mijn vrouw weer heel blij dat het weer doet . Daarom wil Matri daar voor bedanken voor de snelle levering Gr Ad. A v Wanrooij 31-12-2015. „

28-01-2015 text_stars

Farcy Sylvie over de Lady Valet

“Trés contente de mon achat mannequin lady valet trés stable et facile à régler , merci Matri pour votre rapidité commander le jeudi reçu le lundi.„

28-01-2015 text_stars

Brigitte over de Juki lockmachine MO-644D

“Macchina ottima, prezzo basso e spedizioni veloci. L'unica pecca è che non porta incluso il cappuccio per lavorare a 2 fili e fra gli accessori non si trova. „

28-01-2015 text_stars

Lana over de Bernina bernette london 8

“The machine is just great! Easy, quiet, great quality of stiches. Easy to handle and set up - it is different from others i the way you set it up but is very intuitive and super easy. A great price/quality combination. Not a single other machine with all these functions in the price range <500 eur. Absolutely superb service from Matri! Delivered next day, one of the items that was shipped wrong exchanged immediately. The courier even brought a "sorry for the inconvenience" present while i wasnt even upset - compared to the overall delivery the small issue was nothing. Many thanks! „

28-01-2015 text_stars

Lenneke over de Singer 1120

“s'Middags besteld en de volgende dag kon ik al aan de slag. Duidelijke beschrijving en eenvoudige bediening. Een naaimachine voor jong en oud. Fijn dat ik dit bedrijf matri heb gevonden want de service is uitstekend. Een aanrader!!„

16-01-2015 text_stars

Anne over de Paspop Siera

“Commandé un vendredi après-midi et reçu le mardi matin!!! Hyper rapide! Le mannequin gris est bien recouvert pour y piquer les épingles facilement. Je suis ravie. Quant au pied il y a 4 empiètements bien à plat, mieux que les 3 petites tiges en biais de mon précédent qui avaient cédé quand le plastique avait durci en vieillissant et qui n'avait plus supporté le poids lors de la confection d'un long manteau en drap de laine doublé chaudement. Ravie!!!„

16-01-2015 text_stars

Ana over de Lewenstein 700DE lockmachine

“He comprado la Necchi 422 y la lewenstein 700. estoy muy contenta con las dos maquinas, la empresa Matri es super, super seria! me entregaron las maquinas en 4 dias (vivo en Barcelona) y llegaron en perfectas condiciones con su embalaje para nada manipulado, y los precios bueno,,mejor imposible mi Necchi 422 en Italia me costaba 3 veces mas (soy italiana y conocia la fabrica Necchi, muy buenas maquinas) asi que os animo a comprar a esta empresa, ah! la Necchi y la Lewenstein las pague atravez de mi ciber targeta y la collareta que esta por llegar hice un ingreso en la cuenta de la empresa banco popular, y al otro dia enviaron a mi correo personal la factura de compra y me enviaron el enlace de seguimiento de mi pedido (compre la Janome Cover Pro 1000 CPX ) espero que les sea util esta informacion saludos „

16-01-2015 text_stars

Karine over de boventransport voet

“Commandé de France et reçu en un temps très correct. Le pied presseur est formidable et remplit parfaitement ses fonctions. Merci Matri !„

08-01-2015 text_stars

ENFROY over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison rapide. Entière satisfaction pour cette machine. Malgré une petite casse: Le service après vente de chez MATRI est très réactif. Merci. Je conseillerais votre site. „

08-01-2015 text_stars

Enfroy over de Janome DC 3160

“Livraison rapide. Cette janome machine a coudre est un vrai bonheur. Une utilisation simple avec un mode d'emploi clair. Je recommande cette machine. „

08-01-2015 text_stars

Sina over de Brother FS 20

“Gisteren deze brother naaimachine besteld na veel wikken, wegen en vergelijken. Helaas wel te laat voor bezorging voor vandaag (het was na 16.00u toen ik de bestelling plaatse). Ik was dan ook blij verrast dat de naaimachine fs 20 vandaag toch werd bezorgd! Superservice! Bovendien ben ook ook erg blij met het gratis extra voetenpakketje. Ik heb inmiddels de naaimachine geprobeerd en ben erg enthousiast! Het is geluid is zacht en hij is heel makkelijk in bediening. De handleiding is duidelijk en leest lekker door. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bedankt.„

05-01-2015 text_stars

Anita over de 2 X Garenstandaard met 10 spoeltjes

“ik ben erg blij met jullie snelle service.„

03-01-2015 text_stars

Karlien over de Singer Talent 3323

“Ik heb deze singer naaimachine nu al meer dan 8 maanden in gebruik en ben er super tevreden over. Eenvoudig in gebruik en onderhoud, knoopsgaten in 1-2-3 en zeer mooie afwerkingen. TOP!„

31-12-2014 text_stars

Suzy Verleye over de Juki lockmachine MO-1000

“een heerlijk machientje, echt een plezier om mee te werken„

29-12-2014 text_stars

Mariette over de Toyota easy

“Ik wil toch even rechtzetten dat de machine wél geschikt is voor stretch stof, je dient wel een stretchnaald te gebruiken, maar er zijn voldoende stretchsteken. Ik heb nog geen problemen gehad om jersey te stikken, het lukt allemaal, als je maar de juiste naald (en instellingen) gebruikt. Super machientje!„

27-12-2014 text_stars

Hayley En Aysha over de Matrimatic Jubilee 4

“Hebben deze naaimachines gekocht voor kindjes. Is echt een supermachine. Heb het vandaag ontvangen en heb het zelf ook gebruikt ipv dat van mij. Bedankt voor de snelle levering, ook al ging er bij de post iets fout. Kindjes zijn supergelukkig. Dank je„

26-12-2014 text_stars

Alba over de Brother innovis 955

“Es una máquina estupenda,borda y cose y sólo hay que cambiar el prensatelas para pasar de coser a bordar.El precio está muy bien y el transporte llega a casa en una semana.Los bordados que se pueden hacer son infinitos,en Internet hay centenares gratuitos y otros se pueden comprar.El manejo es muy fácil, a los 15 minutos de recibirla,ya estaba bordando y nunca antes lo había hecho.Eso sí,antes de recibirla me leí las instrucciones bajadas de Internet,en español.Varios tipos de ojales automáticos,corte automático del hilo superior e inferior,facilitan mucho la labor. El software de PE Design Lite venía de regalo.No sé si continúa la oferta. Además,contestan los mails en español.„

26-12-2014 text_stars

Inge Strijbos over de Singer Quantum-Stylist 9980

“Een hele goede naaimachine met veel mogelijkheden, stikt heel soepel, zonder veel lawaai. De bijgeleverde voetjes zijn superhandig.„

26-12-2014 text_stars

Katja over de Bernina bernette london 8

“Aanrader over heel de lijn, zeer gebruiksvriendelijk, stil, gaat vlot door vele lagen stof, enz.... Zowel voor de beginnende als meer ervaren naaisters.„

24-12-2014 text_stars

Ciarlet Sophie over de Matrimatic Silver

“Ravie de mon achat, machine légère, très facile d'utilisation, performante, que du positif !!!!! Sophie„

23-12-2014 text_stars

Concy over de Brother FS 40 Naaimachine

“I love my Brother FS 40. It was delivered so fast, it works perfect. What more can I ask for? Super „

20-12-2014 text_stars

Jill over de Brother NV 55

“What a service! After one phone call, placed the order and hey presto. There it was my new sewing machine. I must take this oppotunity to say thanks to you all at t Matri for the friendly and super fast service. Can't wait to start sewing. Again thanks alot Jill„

20-12-2014 text_stars

Jill Herman over de Brother NV 55

“Thanks to all at Matri for the super friendly and fast service. I have order a few items from you. Allways correct and super fast delivered I can't wait to get started with my new sewing machine. Thanks again a very happy lady. Jill„

10-12-2014 text_stars

Beatriz over de Brother FS 40 Naaimachine

“Compré la máquina a través de esta página, de la que sólo tenía referencias que busqué online y estoy gratamente sorprendida!!! el servicio es buenísimo y altamente recomendable y además la entregaron 3 días antes de lo previsto. La maquina es una maravilla, es la primera que tengo y creo que es una compra excepcional! funciona de maravilla, cose todo tipo de tejidos sin problema, la he probado con satén, plástico (de un neceser), vaquero, tela de abrigo, etc y no he tenido ningún problema. El cd explicativo es super fácil y práctico, tiene un montón de puntos y es super fácil de utilizar, la recomiendo al 100% .„

10-12-2014 text_stars

Christine over de Brother FS 40 Naaimachine

“Na telefonisch onderhoud snel gekozen voor mij had voordien een Innovis 55 wat te moeilijk bleek voor mij als beginneling ! Heb ik nu deze sf 40 aangeschaft . Vandaag de steken uit getest en tot nu toe goed bevonden !.. Alsook de levering service perfect was niet thuis en ze hebben het bij mijn lieve buren af geleverd .. Alsook heb ik er nog een leuk geschenk bij gekregen waar ik heel blij mee ben „

06-12-2014 text_stars

Aranzazu Jimenez Garcia over de Singer 1120

“Hola! Me regalaron esta maquina y estoy aprendiendo poco a poco. Se que hay el mismo modelo con enhebrador automático. Podría ponérselo yo a la mía? Lo venden ustedes? Gracias,sois fantásticos.„

02-12-2014 text_stars

Ketele Yanna over de Singer Talent 3321

“Fijne singer naaimachine voor die prijs; geen speelgoed. Snelle levering zonder problemen.„

02-12-2014 text_stars

Yanna Ketele over de Singer Talent 3321

“Na 50 jaar met een Pfaff gewerkt te hebben, nu nog een nieuwe machine aangeschaft voor de kleine reparaties. Ik vind dit een prachtige machine "kwaliteit-prijs" in acht genomen. Ook snelle levering, zonder problemen.„

01-12-2014 text_stars

Hennie over de Matrimatic Jubilee 4

“Hele fijne naaimachine, vrijdag besteld maandag in huis, daar zal ik veel plezier aan hebben, bedankt :)„

Winkelwagen