Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

19-02-2015 text_stars

Annemarie over de Singer Talent 3321

“heel goede service snelle levering van de singer naaimachine 3321 heb het al uitgetest voldoet aan alle eisen „

14-02-2015 text_stars

Greet over de Brother scan and cut cm 840

“Waarom ik zo enthousiast ben over de Schan N Cut? Omdat je er zoveel mee kunt doen. Met alle patronen die al in de machine zitten kan ik papier, karton, plastiek, stof en zelfs dun leer snijden. Ook maak ik graag kaarten, dan worden de decoraties heel precies uitgesneden. Ook voor quilten is dit een uitkomst. De stiklijnen worden aangegeven en alles wordt met naadtoeslag uitgesneden. De applicaties van stof of papier kunnen overal op geplakt worden of stikken. Omdat deze machine ook alles kan scannen, kunt ik ook eigen ontwerpen gebruiken. Dus voor iedereen die creatief bezig is een geweldige apparaat„

14-02-2015 text_stars

Filiz over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Machine commandée mercredi après-midi et reçue le jeudi soir! Livraison ultra rapide et utilisation très facile! Je la recommande à 100%... si vous hésitez et bien n'hésitez plus!„

08-02-2015 text_stars

Chris over de Brother NV 35

“zeer fijne brother naaimachine en makkelijk in gebruik !.. Bedankt Matri .....„

08-02-2015 text_stars

Christine over de Brother NV 35

“Na gisteren contact te hebben gehad vandaag al geleverd en super blij mee alle steken geprobeerd op proeflapjes en zeer tevreden ! Heel makkelijk in gebruik , alsook meer dan steken genoeg ... Neem hem zelfs mee op mijn cursus naaien want naai liever op mijn eigen machine . Naait meerdere lagen stof zonder probleem, dus bij deze bedankt Matri !..„

03-02-2015 text_stars

Ad V Wanrooij over de Voetpedaal

“Ik heb een oude Bernina 900 een goede machine voetpedaal is stuk een jaar stil tot mij iemand de site van Matri kreeg een universeel voetpedaal vrijdag besteld en zaterdag in huis ben meteen aan de slag gegaan 15 minuten doet het weer als nieuw mijn vrouw weer heel blij dat het weer doet . Daarom wil Matri daar voor bedanken voor de snelle levering Gr Ad. A v Wanrooij 31-12-2015. „

28-01-2015 text_stars

Farcy Sylvie over de Lady Valet

“Trés contente de mon achat mannequin lady valet trés stable et facile à régler , merci Matri pour votre rapidité commander le jeudi reçu le lundi.„

28-01-2015 text_stars

Brigitte over de Juki lockmachine MO-644D

“Macchina ottima, prezzo basso e spedizioni veloci. L'unica pecca è che non porta incluso il cappuccio per lavorare a 2 fili e fra gli accessori non si trova. „

28-01-2015 text_stars

Lana over de Bernina bernette london 8

“The machine is just great! Easy, quiet, great quality of stiches. Easy to handle and set up - it is different from others i the way you set it up but is very intuitive and super easy. A great price/quality combination. Not a single other machine with all these functions in the price range <500 eur. Absolutely superb service from Matri! Delivered next day, one of the items that was shipped wrong exchanged immediately. The courier even brought a "sorry for the inconvenience" present while i wasnt even upset - compared to the overall delivery the small issue was nothing. Many thanks! „

28-01-2015 text_stars

Lenneke over de Singer 1120

“s'Middags besteld en de volgende dag kon ik al aan de slag. Duidelijke beschrijving en eenvoudige bediening. Een naaimachine voor jong en oud. Fijn dat ik dit bedrijf matri heb gevonden want de service is uitstekend. Een aanrader!!„

16-01-2015 text_stars

Anne over de Paspop Siera

“Commandé un vendredi après-midi et reçu le mardi matin!!! Hyper rapide! Le mannequin gris est bien recouvert pour y piquer les épingles facilement. Je suis ravie. Quant au pied il y a 4 empiètements bien à plat, mieux que les 3 petites tiges en biais de mon précédent qui avaient cédé quand le plastique avait durci en vieillissant et qui n'avait plus supporté le poids lors de la confection d'un long manteau en drap de laine doublé chaudement. Ravie!!!„

16-01-2015 text_stars

Ana over de Lewenstein 700DE lockmachine

“He comprado la Necchi 422 y la lewenstein 700. estoy muy contenta con las dos maquinas, la empresa Matri es super, super seria! me entregaron las maquinas en 4 dias (vivo en Barcelona) y llegaron en perfectas condiciones con su embalaje para nada manipulado, y los precios bueno,,mejor imposible mi Necchi 422 en Italia me costaba 3 veces mas (soy italiana y conocia la fabrica Necchi, muy buenas maquinas) asi que os animo a comprar a esta empresa, ah! la Necchi y la Lewenstein las pague atravez de mi ciber targeta y la collareta que esta por llegar hice un ingreso en la cuenta de la empresa banco popular, y al otro dia enviaron a mi correo personal la factura de compra y me enviaron el enlace de seguimiento de mi pedido (compre la Janome Cover Pro 1000 CPX ) espero que les sea util esta informacion saludos „

16-01-2015 text_stars

Karine over de boventransport voet

“Commandé de France et reçu en un temps très correct. Le pied presseur est formidable et remplit parfaitement ses fonctions. Merci Matri !„

08-01-2015 text_stars

ENFROY over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison rapide. Entière satisfaction pour cette machine. Malgré une petite casse: Le service après vente de chez MATRI est très réactif. Merci. Je conseillerais votre site. „

08-01-2015 text_stars

Enfroy over de Janome DC 3160

“Livraison rapide. Cette janome machine a coudre est un vrai bonheur. Une utilisation simple avec un mode d'emploi clair. Je recommande cette machine. „

08-01-2015 text_stars

Sina over de Brother FS 20

“Gisteren deze brother naaimachine besteld na veel wikken, wegen en vergelijken. Helaas wel te laat voor bezorging voor vandaag (het was na 16.00u toen ik de bestelling plaatse). Ik was dan ook blij verrast dat de naaimachine fs 20 vandaag toch werd bezorgd! Superservice! Bovendien ben ook ook erg blij met het gratis extra voetenpakketje. Ik heb inmiddels de naaimachine geprobeerd en ben erg enthousiast! Het is geluid is zacht en hij is heel makkelijk in bediening. De handleiding is duidelijk en leest lekker door. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bedankt.„

05-01-2015 text_stars

Anita over de 2 X Garenstandaard met 10 spoeltjes

“ik ben erg blij met jullie snelle service.„

03-01-2015 text_stars

Karlien over de Singer Talent 3323

“Ik heb deze singer naaimachine nu al meer dan 8 maanden in gebruik en ben er super tevreden over. Eenvoudig in gebruik en onderhoud, knoopsgaten in 1-2-3 en zeer mooie afwerkingen. TOP!„

31-12-2014 text_stars

Suzy Verleye over de Juki lockmachine MO-1000

“een heerlijk machientje, echt een plezier om mee te werken„

29-12-2014 text_stars

Mariette over de Toyota easy

“Ik wil toch even rechtzetten dat de machine wél geschikt is voor stretch stof, je dient wel een stretchnaald te gebruiken, maar er zijn voldoende stretchsteken. Ik heb nog geen problemen gehad om jersey te stikken, het lukt allemaal, als je maar de juiste naald (en instellingen) gebruikt. Super machientje!„

27-12-2014 text_stars

Hayley En Aysha over de Matrimatic Jubilee 4

“Hebben deze naaimachines gekocht voor kindjes. Is echt een supermachine. Heb het vandaag ontvangen en heb het zelf ook gebruikt ipv dat van mij. Bedankt voor de snelle levering, ook al ging er bij de post iets fout. Kindjes zijn supergelukkig. Dank je„

26-12-2014 text_stars

Alba over de Brother innovis 955

“Es una máquina estupenda,borda y cose y sólo hay que cambiar el prensatelas para pasar de coser a bordar.El precio está muy bien y el transporte llega a casa en una semana.Los bordados que se pueden hacer son infinitos,en Internet hay centenares gratuitos y otros se pueden comprar.El manejo es muy fácil, a los 15 minutos de recibirla,ya estaba bordando y nunca antes lo había hecho.Eso sí,antes de recibirla me leí las instrucciones bajadas de Internet,en español.Varios tipos de ojales automáticos,corte automático del hilo superior e inferior,facilitan mucho la labor. El software de PE Design Lite venía de regalo.No sé si continúa la oferta. Además,contestan los mails en español.„

26-12-2014 text_stars

Inge Strijbos over de Singer Quantum-Stylist 9980

“Een hele goede naaimachine met veel mogelijkheden, stikt heel soepel, zonder veel lawaai. De bijgeleverde voetjes zijn superhandig.„

26-12-2014 text_stars

Katja over de Bernina bernette london 8

“Aanrader over heel de lijn, zeer gebruiksvriendelijk, stil, gaat vlot door vele lagen stof, enz.... Zowel voor de beginnende als meer ervaren naaisters.„

24-12-2014 text_stars

Ciarlet Sophie over de Matrimatic Silver

“Ravie de mon achat, machine légère, très facile d'utilisation, performante, que du positif !!!!! Sophie„

23-12-2014 text_stars

Concy over de Brother FS 40 Naaimachine

“I love my Brother FS 40. It was delivered so fast, it works perfect. What more can I ask for? Super „

20-12-2014 text_stars

Jill over de Brother NV 55

“What a service! After one phone call, placed the order and hey presto. There it was my new sewing machine. I must take this oppotunity to say thanks to you all at t Matri for the friendly and super fast service. Can't wait to start sewing. Again thanks alot Jill„

20-12-2014 text_stars

Jill Herman over de Brother NV 55

“Thanks to all at Matri for the super friendly and fast service. I have order a few items from you. Allways correct and super fast delivered I can't wait to get started with my new sewing machine. Thanks again a very happy lady. Jill„

10-12-2014 text_stars

Beatriz over de Brother FS 40 Naaimachine

“Compré la máquina a través de esta página, de la que sólo tenía referencias que busqué online y estoy gratamente sorprendida!!! el servicio es buenísimo y altamente recomendable y además la entregaron 3 días antes de lo previsto. La maquina es una maravilla, es la primera que tengo y creo que es una compra excepcional! funciona de maravilla, cose todo tipo de tejidos sin problema, la he probado con satén, plástico (de un neceser), vaquero, tela de abrigo, etc y no he tenido ningún problema. El cd explicativo es super fácil y práctico, tiene un montón de puntos y es super fácil de utilizar, la recomiendo al 100% .„

10-12-2014 text_stars

Christine over de Brother FS 40 Naaimachine

“Na telefonisch onderhoud snel gekozen voor mij had voordien een Innovis 55 wat te moeilijk bleek voor mij als beginneling ! Heb ik nu deze sf 40 aangeschaft . Vandaag de steken uit getest en tot nu toe goed bevonden !.. Alsook de levering service perfect was niet thuis en ze hebben het bij mijn lieve buren af geleverd .. Alsook heb ik er nog een leuk geschenk bij gekregen waar ik heel blij mee ben „

06-12-2014 text_stars

Aranzazu Jimenez Garcia over de Singer 1120

“Hola! Me regalaron esta maquina y estoy aprendiendo poco a poco. Se que hay el mismo modelo con enhebrador automático. Podría ponérselo yo a la mía? Lo venden ustedes? Gracias,sois fantásticos.„

02-12-2014 text_stars

Ketele Yanna over de Singer Talent 3321

“Fijne singer naaimachine voor die prijs; geen speelgoed. Snelle levering zonder problemen.„

02-12-2014 text_stars

Yanna Ketele over de Singer Talent 3321

“Na 50 jaar met een Pfaff gewerkt te hebben, nu nog een nieuwe machine aangeschaft voor de kleine reparaties. Ik vind dit een prachtige machine "kwaliteit-prijs" in acht genomen. Ook snelle levering, zonder problemen.„

01-12-2014 text_stars

Hennie over de Matrimatic Jubilee 4

“Hele fijne naaimachine, vrijdag besteld maandag in huis, daar zal ik veel plezier aan hebben, bedankt :)„

28-11-2014 text_stars

Silvana over de Brother NV 15

“Possedevo già una Brother Ace ricamatrice che ho ceduto a mia figlia, ed ho ricomprato Brother perché è una macchina molto semplice da usare e molto pratica nelle sue funzioni. La sto usando moltissimo e mi trovo molto bene. Senza dimenticare il buon rapporto qualità-prezzo. „

26-11-2014 text_stars

Ghys Ludo over de Matrimatic Jubilee 4

“Heb de naaimachine een maand geleden gekocht, en werd super snel geleverd De matri naaimachine zo snel mogelijk getest en hij overtreft mijn verwachtingen, naait werkelijk daar alles Oordeel: een prima machientje voor zo weinig geld, het is te hopen dat het heel wat jaren meegaat Bedankt, groetjes„

17-11-2014 text_stars

Corneel over de Paspop Siera

“Maandag de pop besteld en dinsdag (gisteren) bezorgd. Prima service. Het in elkaar zetten ging snel. De maten instellen ook. Ik moet er nog mee gaan werken. Daar kan ik nu dus niets over zeggen. Vind wel de grijze kleur nogal lelijk. Ook het stugge van het materiaal valt op. De pop kleding aantrekken gaat daardoor enigszins moeilijk. maar dat kan verholpen worden door een gladde sjaal o.i.d. eerst over de pop te hangen. „

17-11-2014 text_stars

Pascal over de boventransport voet

“super ! livraison dans les temps génial„

12-11-2014 text_stars

SílviaB over de Matrimatic Jubilee 4

“Ayer recibí la maquina y ya me puse a practicar. Es estupenda!!! la relación calidad-preció es excepcional!!!. Realice el pedido el jueves día 6 y la recibí el martes día 11, solo 3 días laborables!!! Un servicio fantástico!!. Muchísimas gracias!„

07-11-2014 text_stars

Janny De Jong over de Matrimatic Bronze

“Bedankt voor deze super machine, ik heb inmiddels al wel een paar jaar ervaring op de simpele matrimatic jubilee. Maar nu ik zo veel ben gaan naaien heb ik mezelf maar eens een mooi kado gedaan. De naaimachine werkt erg goed en ik had hem snel onder de knie. De oude matrimatic naaimachine is naar mijn kleindochter gegaan, en die is er ook erg blij mee„

03-11-2014 text_stars

Nina over de Matrimatic Gold

“la maquina Matrimatic es una buena maquina!! Estoy muy contento con este,y tambien con Matri que a enviado la maquina muy rapido! Tenia la maquina en casa despues 4 dia,y mejor, venia a mi casa:)) „

03-11-2014 text_stars

Linda over de Matrimatic Jubilee 4

“Super naaimachine, vandaag uitgetest, tot nu toe ZEKER een aanrader!!! Veel mogelijkheden qua steken, van gewone rechte steek, jerseysteken, fantasiesteken en borduursteken, ben tevreden!!!„

30-10-2014 text_stars

Stefania over de Matri naai voeten set pfaff IDT

“piedini presi per pfaff freestyle 1522,sono arrivati dopo 10 giorni,provati e funzionano da dio,visto che ho una macchina da cucire di seconda mano(e macavano tutti i piedini),è stato un ottimo affare sia per la qualità ma anche per il prezzo^^ grazie=*„

29-10-2014 text_stars

Caroline over de Toyota JSA 21

“Fijne naaimachine, kan goed dikkere lagen stof aan, makkelijk te bedienen. Ik heb deze nu bijna 3 jaar. Enige reden waarom ik een andere naaimachine zou willen, is dat ik een stillere machine zou willen en wat extra functies die deze niet heeft. Maar dat zijn er maar weinig. Heel goede prijs/kwaliteit.„

28-10-2014 text_stars

Rafa over de Paspop Siera

“Entrega realmente rápida y buen precio. Pero hay que tener en cuenta la calidad. El maniquí es de plástico, no da sensación de calidad y sí de fragilidad (habrá que ver con el tiempo si esto es así o no). No puede compararse con los maniquís de madera que, aunque más caros, no tiene nada que ver con estos. Yo lo recomendaría para principiantes que quieran tener uno en casa. A quien pueda pagar 200€ le recomendaría uno de madera, más robusto y atractivo.„

23-10-2014 text_stars

Willemieke over de Matrimatic Jubilee 4

“Deze matrimatic naaimachine nu ongeveer 3 weken in mijn bezit. Na 2 dagen was het lampje helaas doorgebrand. Na een mailtje naar matri binnen 2 dagen 2 nieuwe lampjes gekregen en een schaartje erbij. Topservice! Naaimachine naait verder goed. Stabiel genoeg. Hele goede duidelijke handleiding. „

23-10-2014 text_stars

Adriana over de Paspop Siera

“Best product for this money. Delivery in 5 days . Useful and robust.Thanks. „

22-10-2014 text_stars

Sacha Quaedvlieg over de Singer Fashion Mate 7256

“Gistermiddag om 16.00 uur deze singer naaimachine besteld en vandaag al ontvangen! Wat een service! Vanavond ga ik hem uitproberen... kan niet wachten.„

19-10-2014 text_stars

Jessica over de Necchi N 424

“Ça fait plusieurs semaines maintenant que j.utilise cette machine et je suis ravie ! Je passe d'une mécanique à une électronique un sacré changement ! Je n'ai pas encore utilisé la machine avec la pédale ! J'aime trop la couture sans pédale ! J'ai testé tous les points broderie ! Le seul motif que je ne trouve pas très joli c'est l'étoile. Le reste est tres convenable ! Bref machine très complète et facilement transportable, qui avec toutes ces options vaut beaucoup plus comparé aux marques standards. Je ne regrette pas dutout mo achat !„

Winkelwagen