Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

09-06-2013 text_stars

Silvia over de Brother FS 40 Naaimachine

“La máquina es genial, (ademas de un buen servicio) es de fácil manejo, y tiene multitud d opciones...„

29-05-2013 text_stars

Sofie Wouters over de Bernina 215

“Ik heb dit toestel enkele weken via Matri aangekocht. Ik ben zeer tevreden van de levering. De dag nadat ik de bevestiging kreeg dat de betaling binnen was, is dit toestel bij me thuis (België) geleverd. De betaling zelf is wel een weekje onderweg geweest, maar dit is omdat ik zelf met een overschrijving tussen 2 landen gewerkt heb, de meneer aan de telefoon wees me erop dat een betaling via VISA of dergelijke veel sneller had geweest. Het toestel zelf: supercontent ben ik ermee. Naaien is nu (bijna) kinderspel. Gemakkelijke bediening.„

11-05-2013 text_stars

Ans Janssen over de *super Naaimachine* Brother NV 15

“Prima service. Na eerst een foute keuze voor een goedkope Singer (machine te licht voor dikke spijkerstof) gebeld en een perfect advies gekregen. Deze Brother gaat probleemloos door spijkerstof. Net even spijkerbroek korter gemaakt. fluitje van een cent. Een dikke pluim voor het goede advies, ook al is de machine duurder maar voldoet helemaal aan mijn verwachting . Ze komen de afspraken perfect na. Geen loze beloften. Top.„

04-05-2013 text_stars

Charosy over de Singer Fashion Mate 7256

“La máquina es estupenda y muy sencilla de entender no la tengo mucho tiempo pero vá muy bien , en cuatro días mas o menos tuve el pedido la recomiendo.„

04-05-2013 text_stars

Ma. Pilar over de *super Naaimachine* Brother NV 15

“Muy buena me gusta mucho es facil de utilizar, el precio es razonable„

29-04-2013 text_stars

Jessilo over de Brother FS 40 Naaimachine

“Très rapide j'ai commander la machine le dimanche.J'ai reçu par e-mail la facture le lundi et ma machine étais chez moi le mardi. la machine est très facile d'utilisation je suis très contente merci matri jessica „

26-04-2013 text_stars

Susana over de Singer Talent 3323

“Me llego ayer la mquina de coser. Todavia no la he apreciado mucho pero queria hacer constar larapidez con que la han mandado y lo bien envuelta que venia. Gracias„

26-04-2013 text_stars

Jana over de Necchi 681 gebruikt

“hy is harstik goed ook veel mogelyk hyd ik ben daar ook op zoek naar en de prys valt ook wel mee „

26-04-2013 text_stars

Leonie over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Zocht een naaimachine maar niet te duur, heb deze besteld en een supersnelle levering Echt een aanrader voor iedereen, wil mijn complimenten gevenvoor de snelle versturing, goede verpakking en snelle antwoorden met telefonisch contact. Ga deze site zeker bij meer mensen aanraden„

21-04-2013 text_stars

Jeannine over de Brother FS 40 Naaimachine

“na wat twijfel heb ik deze naaimachine fs40 gekocht , geen spijt , fijne naaimachine met veel mogelijkheden ,goede en heel duidelijke gebruikshandleiding DVD ,snelle service woensdag besteld en donderdag voormiddag ontvangen een aanrader.„

20-04-2013 text_stars

Janny1222 over de Juki lockmachine MO-654DE

“Fijne machine, loopt zeer rustig.„

20-04-2013 text_stars

Lemmens Mathieu over de Singer Quantum 9960

“Dit naaimachine stikt niet alleen perfekt, maar ik besef nu ook dat recht stikken veel meer afhangt van de machine als van de naai(st)er. Voorts zit er geen gloeilampje meer in maar het veel betere LED-licht. Is er standaard een draadinsteker bijgeleverd en ook aan voetjes is er geen gebrek. Je kan met en zonder voetpedaal naaien. Kortom een ideale machine voor iemand die houdt van perfectie.„

20-04-2013 text_stars

Isabella Piras over de Singer Curvy 8770

“E' FANTASTICA!!! Facile da usare, nonostante all'inizio sembri un po complicato. Ma basta avere un po di pazienza e leggere con attenzione le istruzioni e tutto diventa magicamente semplice. Fa meraviglie e fa risparmiare molto tempo su alcuni tipi di lavoro, grazie alle funzioni computerizzate. Insomma, sono molto soddisfatta del mio nuovo acquisto. Se poi aggiungiamo il fatto, che nonostante abiti in uno sperduto paesino della Sardegna, mi è stata consegnata nei tempi previsti, non posso che consigliare a tutti sia la macchina che il fornitore. „

20-04-2013 text_stars

Dorine over de Janome DC 4030

“Ik heb woensdag 10 okt 2012 gekocht en ben reuze blij mee.. Verl plezier met naaien.. Geweldige en makkelijke machine!!! Zeer goeie machine en dat is echte aanraden!! „

20-04-2013 text_stars

Isabel Juarez Gomez over de Singer 1120

“Estoy muty contenta con la maquina y con los servicios de Matri. No hay gastos de envio !!! Es facil y fiable. Recomiendo esta empresa !„

17-04-2013 text_stars

Mevr. J.w.Draaijer over de Singer Talent 3323

“Fijne machine en ook zeer snel thuis, Bedankt„

17-04-2013 text_stars

Alexandra over de Voeten Pack 6

“livraison rapid,e produit impécable„

15-04-2013 text_stars

D.Young over de Singer Talent 3323

“fijne machine, erg handig die knoopsgaten die helemaal vanzelf gaan„

15-04-2013 text_stars

Orha Petru over de xxx-overlock voeten set 3 stuks

“I am very pleased with product and delivery. congratulations :)„

13-04-2013 text_stars

Verhoeven over de Singer Talent 3323

“Ben zeer tevreden over deze machine,naait overal doorheen„

13-04-2013 text_stars

Hennie over de Voeten Pack 6

“Snelle levering en een perfect setje voetjes„

12-04-2013 text_stars

Isabelle over de Singer Talent 3323

“Je n'avais jamais utilisé de machine à coudre avant et je dois dire qu'elle est parfaite : très simple d'utilisation, je l'adore !„

11-04-2013 text_stars

Belen over de Singer Talent 3323

“La Máquina es una pasada, funciona de maravilla, es muy completa, en mi poca experiencia con máquinas de coser yo la recomiendo. Además, tuve un problema con mi tarjeta de crédito y se duplicó el pedido, llamé al teléfono de atención al cliente, y me ayudaron un pedido sin problema, la única pega es que por teléfono no hay atención en español, pero con mi escaso inglés y el interés por parte del telefonista por entenderme, fue todo un éxito. El pedido llegó en el plazo previsto. En resumen, todo perfecto, estoy muy contenta de haberme comprado esta máquina.„

10-04-2013 text_stars

Susana Castro over de Singer Talent 3323

“La entrega fue rapidísima, y prestaron atención a las anotaciones que envié para la agencia de transporte. La máquina fantástica. Compacta y fácilmente transportable, con un montón de opciones para trabajar. Acierto seguro.„

10-04-2013 text_stars

Brigitte over de Singer Talent 3323

“Excellente machine. Facile d'utilisation. Trés bien pour débutante et autres. Livraison sous 48 heures, aucun problème. Site à recommander.„

09-04-2013 text_stars

Mevr. De Koning over de Singer Talent 3323

“Wat een fijne machine , heb deze nu al bijna een jaar in bezit , en ben er erg blij mee. „

09-04-2013 text_stars

Enrique Coll over de Singer Talent 3323

“Espectacular funcionamiento de la Singer Talent 3323, igual que el servicio que ofrece Matri. Rápido el envío y sin problemas.„

07-04-2013 text_stars

Nina K over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Mijn eerste overlockmachine en zeer tevreden!Super Service en snelle levering!TOP„

28-03-2013 text_stars

Karin621 over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F400

“Ich bin total glücklich, die Maschine war schnell (Weihnachtsgeschenk) geliefert und ist sehr einfach zu bedienen. Die Maschine macht gute Stiche und geht, ohne Probleme durch dicke und dünne Stoffe. Schöne Knopflöcher auch!!„

25-03-2013 text_stars

Vermeulen Anita over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F400

“ Mijn zus heeft van haar man zo juki gekregen voor haar kerst en ze is zeer creatief ik ook maar was gestopt met naaien die naalden rygen maar met dat ze doet alles je hoeft je bril niet meer op te zetten echt een aanrader!„

23-03-2013 text_stars

Mag over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F400

“J'ai commandé la machine à coudre mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! Qui dit mieux ? Je mets donc 5 étoiles à Matri Quant à la machine, pour le moment, j'en suis très contente. Elle est facile d'utilisation, peu bruyante, elle permet de faire pas mal de chose, j'en suis ravie ! Je mets donc 5 étoiles aussi pour le matériel. Merci Matri, site à recommander largement„

23-03-2013 text_stars

Kelly over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F400

“Prima naaimachine! 't Is heel erg handig dat alles automatisch is ingesteld. Dat bespaart je een hoop teststof om te kijken of je draad wel vast genoeg zit, je steek wel breed genoeg is... Service van Matri is prima. Ik had 't toestel na twee dagen in huis! Hier bestel ik met plezier nog eens iets!„

23-03-2013 text_stars

Alonsious Viviane over de Brother FS 40 Naaimachine

“Excellent délais très rapide commandée le 20 à 19h et reçue ce 22 à 10h même pas 48h d'attente c'est génial. Maison à recommander, très sérieuse. Machine super agréable je l'ai testée dès son déballage et rien à dire, tout ok, très facile, mode d'emploi clair, précis. De mongues heures de coutures et créations, merci beaucoup, c'est sûr que j'achèterai encore chez Matri„

23-03-2013 text_stars

Alonsious VIviane over de Brother FS 40 Naaimachine

“Waouw quelle rapidité, j'ai commandé la machine mercredi soir à 19h et déjà arrivée ce matin à 10h. Vite déballée et examinée puis testée, que du bonheur, très simple d'utilisation. Mode d'emploi clair et dvd ok. Rien de négatif à dire au contraire, maison sérieuse, à recommander donc.„

22-03-2013 text_stars

Nathalie over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“geweldige machine (heb meerdere dure merken in mijn bezit gehad )maar niet 1 was zo prettig in gebruik als deze hij naait moeite loos overal door heen we hebben een gebruikte gekocht met een jaar garantie na 2 x naaien ging me overlockvoetje door een geklapte naald kapot en kreeg na een telefoontje te horen dat ik deze mocht opsturen en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe retour klasse service echt een pluim waard er zijn nog maar weinig bedrijven met zo een hoge service wat mij betreft een super koop bij een super bedrijf mijn beoordeling is meer dan goed maar klasse„

22-03-2013 text_stars

Emma over de Brother FS 40 Naaimachine

“La machine est vraiment chouette et facile d'utilisation, mais le plus impressionnant est le délai de livraison : 2 jours à peine. A ce prix là, le sérieux du site est à faire connaitre autour de vous !„

22-03-2013 text_stars

Opale over de Singer 1120

“super machine, idéale pour commencer mais assez complète.„

15-03-2013 text_stars

Piere1970 over de Borduurringen Pack 4

“Thanks , good material/ good price!„

09-03-2013 text_stars

SARA over de Singer 1120

“SERVIZIO OTTIMO. CONSEGNATA IN 3 GG. SERVIZIO CELERE. SONO RIMASTA MOLTO SODDISFATTA. IL PRODOTTO E' COSì COME VIENE DESCRITTO NEL SITO. „

07-03-2013 text_stars

H.Boumans over de Singer 1120

“Snelle levering,en zeer goede service.Kan iedereen Matri aanbevelen. Machine voldoet prima zoals beschreven.„

04-03-2013 text_stars

Van De Vloet Micheline over de Lewenstein 700DE doos beschadigd

“Très heureuse de mon achat. Machine très facile d'utilisation.„

28-02-2013 text_stars

Johan & Marina over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Hebben deze machine tweedehands in de koopjeskelder gekocht. Gisteren uitvoerig getest en we zijn heel tevreden. De machine zag er trouwens als nieuw uit en we hebben nog 1 jaar garantie. We hadden ze maandag besteld en woensdag was de machine al in ons bezit.„

23-02-2013 text_stars

Pétion over de Brother FS 40 Naaimachine

“Commandé le 20/02/2013 à 17h....reçu le 22/02/2013 à 9h30 promo à 205 € "Emballage endommagé" au lieu de 229 € Carton un peu abimé ...mais machine protégée par des coques en polyester. Machine neuve "nickel" avec tous ses accessoires (et la même garantie que les autres machines). à recommander.„

21-02-2013 text_stars

Martina2011 over de Toyota JSA 21

“fijne machine , erg makkelijk is de grote quilt tafel„

19-02-2013 text_stars

Kim Geleyn over de Brother NV 50

“Supermachine, maar vooral superservice!!! Bij mijn tweedehandse machine bleken twee onderdelen te ontbreken. Dit leek me normaal en ook geen ramp, ze waren niet heel belangrijk en tweedehands is natuurlijk tweedehands... Maar na een mailtje met de vraag of ik die eventueel nog apart kon bestellen, zaten ze vandaag gewoonweg zomaar in mijn brievenbus. Héél erg fijn!!!„

12-02-2013 text_stars

Thomas over de Bernina Bernette 20

“Zeer goede service. Zeer vriendelijk. Snel. De machine is echt super. Als ik binnen een paar jaar nog iets nodig heb, ik kom hier zeker terug!!! Bedankt!„

12-02-2013 text_stars

Ode over de Brother FS 40 Naaimachine

“Colis livré très rapidement. Toutes les pièces sont là et la machine fonctionne (pour l'instant). Donc a priori, aucun souci sur ce site.„

09-02-2013 text_stars

Vero over de Brother FS 40 Naaimachine

“tres belle machine tres bien expliquer une seule chose pouvez vous m expliquer les accesoire supplementaire en optpion qui sont sur la page (ajouter au panier)je l ai ais acheter mais sur quelle position dois je mettre la machine merci de m aider„

09-02-2013 text_stars

Joseline over de Brother FS 40 Naaimachine

“Super contente!! facile à utiliser aussi bien pour le tissu fin que pour coudre les bords de jeans;A recommander à toute personne qui hésite encore.„

09-02-2013 text_stars

Mw. C.J. Neele over de Pfaff select 4.0

“Sinds 1 jaar heb ik deze naaimachine. Hij naait perfect en ben er zeer tevreden over. Als minpunt heb ik te melden dat gisteren het lampje kapot was. Dat is erg snel vind ik. En dan ook nog het verwisselen hiervan. Dat is helemaal erg. Het lampje is er bijna niet uit te krijgen omdat het hokje waar hij in zit niet los kan. Je moet echt vreselijk wroeten om er bij te kunnen en voor het inzetten van het nieuwe lampje is het dezelfde worsteling in omgekeerde volgorde. Wie verzint nu zoiets waar je zo moeilijk bij kan. Er staat wel aangegeven dat je een speciale lampverwisselaar kan kopen, maar dat moet toch niet nodig zijn. Bij een volgend model zou ik willen adviseren om hier een oplossing voor te vinden of de lampverwisselaar bij te leveren.„

Winkelwagen