Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

22-03-2013 text_stars

Opale over de Singer 1120

“super machine, idéale pour commencer mais assez complète.„

15-03-2013 text_stars

Piere1970 over de Borduurringen Pack 4

“Thanks , good material/ good price!„

09-03-2013 text_stars

SARA over de Singer 1120

“SERVIZIO OTTIMO. CONSEGNATA IN 3 GG. SERVIZIO CELERE. SONO RIMASTA MOLTO SODDISFATTA. IL PRODOTTO E' COSì COME VIENE DESCRITTO NEL SITO. „

07-03-2013 text_stars

H.Boumans over de Singer 1120

“Snelle levering,en zeer goede service.Kan iedereen Matri aanbevelen. Machine voldoet prima zoals beschreven.„

04-03-2013 text_stars

Van De Vloet Micheline over de Lewenstein 700DE doos beschadigd

“Très heureuse de mon achat. Machine très facile d'utilisation.„

28-02-2013 text_stars

Johan & Marina over de Matrimatic Jubilee 4

“Hebben deze machine tweedehands in de koopjeskelder gekocht. Gisteren uitvoerig getest en we zijn heel tevreden. De machine zag er trouwens als nieuw uit en we hebben nog 1 jaar garantie. We hadden ze maandag besteld en woensdag was de machine al in ons bezit.„

23-02-2013 text_stars

Pétion over de Brother FS 40 Naaimachine

“Commandé le 20/02/2013 à 17h....reçu le 22/02/2013 à 9h30 promo à 205 € "Emballage endommagé" au lieu de 229 € Carton un peu abimé ...mais machine protégée par des coques en polyester. Machine neuve "nickel" avec tous ses accessoires (et la même garantie que les autres machines). à recommander.„

21-02-2013 text_stars

Martina2011 over de Toyota JSA 21

“fijne machine , erg makkelijk is de grote quilt tafel„

19-02-2013 text_stars

Kim Geleyn over de Brother NV 50

“Supermachine, maar vooral superservice!!! Bij mijn tweedehandse machine bleken twee onderdelen te ontbreken. Dit leek me normaal en ook geen ramp, ze waren niet heel belangrijk en tweedehands is natuurlijk tweedehands... Maar na een mailtje met de vraag of ik die eventueel nog apart kon bestellen, zaten ze vandaag gewoonweg zomaar in mijn brievenbus. Héél erg fijn!!!„

12-02-2013 text_stars

Thomas over de Bernina Bernette 20

“Zeer goede service. Zeer vriendelijk. Snel. De machine is echt super. Als ik binnen een paar jaar nog iets nodig heb, ik kom hier zeker terug!!! Bedankt!„

12-02-2013 text_stars

Ode over de Brother FS 40 Naaimachine

“Colis livré très rapidement. Toutes les pièces sont là et la machine fonctionne (pour l'instant). Donc a priori, aucun souci sur ce site.„

09-02-2013 text_stars

Vero over de Brother FS 40 Naaimachine

“tres belle machine tres bien expliquer une seule chose pouvez vous m expliquer les accesoire supplementaire en optpion qui sont sur la page (ajouter au panier)je l ai ais acheter mais sur quelle position dois je mettre la machine merci de m aider„

09-02-2013 text_stars

Joseline over de Brother FS 40 Naaimachine

“Super contente!! facile à utiliser aussi bien pour le tissu fin que pour coudre les bords de jeans;A recommander à toute personne qui hésite encore.„

09-02-2013 text_stars

Mw. C.J. Neele over de Pfaff select 4.0

“Sinds 1 jaar heb ik deze naaimachine. Hij naait perfect en ben er zeer tevreden over. Als minpunt heb ik te melden dat gisteren het lampje kapot was. Dat is erg snel vind ik. En dan ook nog het verwisselen hiervan. Dat is helemaal erg. Het lampje is er bijna niet uit te krijgen omdat het hokje waar hij in zit niet los kan. Je moet echt vreselijk wroeten om er bij te kunnen en voor het inzetten van het nieuwe lampje is het dezelfde worsteling in omgekeerde volgorde. Wie verzint nu zoiets waar je zo moeilijk bij kan. Er staat wel aangegeven dat je een speciale lampverwisselaar kan kopen, maar dat moet toch niet nodig zijn. Bij een volgend model zou ik willen adviseren om hier een oplossing voor te vinden of de lampverwisselaar bij te leveren.„

08-02-2013 text_stars

Ingrid over de Paspop Siera

“Très contente niveau livraison super rapide commandé le mardi reçu le jeudi de la même semaine, et pour ce qui est occasion, le pied un peu rayé mais sinon comme neuf et il en verra d'autres. „

04-02-2013 text_stars

Samia over de Brother FS 40 Naaimachine

“Colis livré en 48h... Bravo pour la rapidité ! Je suis impressionnée. Machine très simple d'utilisation, manuel d'instruction très clair. Je l'ai depuis 24h et j'ai déjà commencé des petits travaux.„

04-02-2013 text_stars

Leanne over de Brother FS 40 Naaimachine

“Eerste naaimachine van mezelf, heel makkelijk te gebruiken en van super kwalitei. De steken zijn heel netjes, alles goed uitgelegt en duidelijk te zien op het scherm. Heel snel aan huis alles in orde en klaar om te gebruiken. Super machine en super servies. Klaar om veel te gebruiken!„

04-02-2013 text_stars

CHIARA BRAGA over de Brother FS 40 Naaimachine

“E' il secondo acquisto che faccio da voi e anche in questa occasione ho apprezzato la vostra professionalità, gentilezza e velocità nei tempi di consegna. La macchina da cucire ha ottime prestazioni, il suo prezzo é equo e il manuale di'struzione é veramente perfetto, tutto é spiegato in maniera chiara ed esaudiente. Complimenti ancora per tutto.„

28-01-2013 text_stars

Résimont Aline over de Paspop Siera

“Très satisfaite acheter mardi 22/01 et livré le 24/01/213 rapide et facile à monter. Très bon contact. Merci. „

28-01-2013 text_stars

Résimont Aline over de Paspop siera 151 Gebruikt FR

“Livraison rapide commandé le 22/01/2013 et livré le 24/01/2013. Facile et rapide à monter. Communication parfaite. Qualité impeccable. Merci.„

24-01-2013 text_stars

Maria328 over de Borduurringen Pack 3

“Ik heb zelf al een tijdje de brother 950, waar ik zeer blij mee ben , nu ook deze set van 3 ringen er bij besteld, en een mooie doos borduurgaren groetjes maria„

21-01-2013 text_stars

Federica Colaianni over de Lady Valet M black omruil IT

“Arrivato! Ordinato lunedì 14...arrivato lunedì 21..una settimana come promesso..considerato che il tragitto era olanda italia e ha nevicato.. mi sembra buono! Il manichino è decisamente bello e funzionale, il meccanismo per allargarlo e stringerlo funzione bene. Non è molto imbottito ma è morbido quindi si possono puntare gli spilli e l'ultimo dubbio che mi veniva guardandolo in foto, era la botta fianco che mi sembrava troppo accentuata, ma dal vivo non è così eccessiva come può sembrare. Il piede, è in legno pesante, che oltre ad essere molto bello, lo tiene ben saldo a terra. Quindi lo consiglio vivamente sia a chi lo usa per se stesso ma anche per chi come me lo usa per lavorare. Grazie a Matri per l'assistenza, velocissimi ed esaustivi nelle risposte! Fantastico!!! „

18-01-2013 text_stars

Bruinsma over de Babylock imagine 2

“Omdat ik mijn vorige lockmachine niet meer zelf kon inspannen, heb ik besloten nog een keer een nieuwe lockmachine aan te schaffen die zeer eenvoudig in gebruik is, ik ben er erg blij mee , deze lockmachine had ik veel eerder moeten kopen„

18-01-2013 text_stars

Janine1976 over de Toyota SLR4D

“Fijne machine voor weinig geld, inrijgen was even wennen, maar gaat nu prima„

18-01-2013 text_stars

Dominique S over de Janome DC 2030

“Parfaite qualité communication livraison rapide! Je vais acheter un 2éme! 100%„

18-01-2013 text_stars

Harold over de Janome 6021

“Ik heb deze machine nu een paar dagen in huis, en ik heb vandaag met gemak een werkbroek hersteld. De machine heeft maar 75 watt vermogen maar met wat snelheid kom je zelfs over de dikke stukken. De janome geeft je veel vertrouwen en is erg stil. Ik heb de machine gekocht om caravans opnieuw geheel te stofferen. Als mijn werk toch te zwaar blijkt voor deze machine dan ga ik zeker voor een andere janome! De service van janome is echt geweldig „

18-01-2013 text_stars

Daphne Reisiger over de Bernina bernette 15

“Dank schnelle Lieferung bernina erfüllt Erwartungen„

18-01-2013 text_stars

Belen over de Brother FS 40 Naaimachine

“el pedido ha tardado bastante en llegar, pero la máquina es estupenda, va genial!„

18-01-2013 text_stars

Kleritgrau over de Singer 1120

“Très bon rapport qualité/ prix; livraison très rapide (3 jours) . Machine très aisée d'utilisation„

13-01-2013 text_stars

Tanja P. over de boventransport voet

“Het voetje doet precies wat ie moet doen. De naden sluiten nu precies aan elkaar aan en geen verschoven stoffen meer!! Scheelt een hoop ergernis en tijd! En de prijs is natuurlijk ook nog eens heel voordelig tegenover de prijs van het originele voetje.„

10-01-2013 text_stars

M. Carvalho over de Brother FS 40 Naaimachine

“I bought this machine and it arrived damaged, it didn't work at all. I made a replain and they told me to send it back. They send me a new one in a flash. I'm very happy not only with the machine but with the after buy service provided by matri.„

10-01-2013 text_stars

Sunny over de Bernina Bernette 20

“Love this machine. It's powerful and easy to work with and light. The zipperfoot was not included which I thought was strange but over all do not regret the purchase. Previously had the necchi 681 and boy is their a huge difference. „

30-12-2012 text_stars

Patricia over de Brother FS 40 Naaimachine

“ravie de la livraison pour se qui est de la machine formidable super extra et comme dise les jeune trop de la balle merci merci „

29-12-2012 text_stars

J.J.Janssen over de Lewenstein lady

“Super snelle bezorging. Zelfs tussen de Feestdagen! 27 december 's middags besteld, 28 december 's avonds bezorgd. Ik ga d'r ('t is uiteindelijk een Lady) zo meteen uitpakken. „

26-12-2012 text_stars

Gotallel Luc over de Paspop Siera

“bonjour payer ce jeudi 20.12.2012. 15h30 recu lundi 24.12.2012. 12h30 colis ok bon achat societe tres serieuse merci„

17-12-2012 text_stars

Yassine Aisha over de Matrimatic Jubilee 4

“me encanta esta machina i mira que solo tengo 11 años. e echo muchisimas cosas con ella me encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! „

17-12-2012 text_stars

Yenny over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“ola boa tarde eu tenho uma maquina brother fs40 e precisava de saber sé este pie prensa tela de quilting sirve para minha maquina de costura „

12-12-2012 text_stars

Chiara Braga over de Paspop Siera

“Ho acquistato il manichino che da tempo sognavo ad un prezzo finalmente accessibile per me. Faccio i complimenti alla vostra organizzazione per la velocità di evasione dell'ordine, la rapidità della consegna e aggiungo un complimento in più per l'assistenza successiva. Infatti mi é arrivato un piedino di sostegno del manichino rotto, ma nel giro di pochissimi giorni me ne hanno fatto avere un altro di ricambio. Grazie veramente, sono molto soddisfatta.„

10-12-2012 text_stars

Maria Lazaro over de Paspop Siera

“Hola! He comprado un maniqui Siera 151. Me ha llegado en una semana a España. Habia una pieza rota cuando me ha llegado el paquete, pero Matri, me ha remitido una nueva, sin coste alguno. Es un servicio excelente y de garantía. Gracias. Maria„

10-12-2012 text_stars

Tanja over de Madeira metallic 44

“Super Preis und Super Metallicgarn. Wie ich es von Madeira gewohnt bin. Versand funktioniert hier übrigens prima„

10-12-2012 text_stars

Vince over de Paspop Siera

“siera 150 en promotion: Livraison rapide sur sud de la France, très bon rapport qualité prix. Très sérieux!! bravo!!„

05-12-2012 text_stars

Philippe GARCIA over de Paspop Siera

“Equipe de MATRI très sérieux , mannequin recu et SUPER le model 151 une beauté et de plus de très bonne et haute qualité , l'ivreur très courtoi et sérieux et en 2 mots vrément tous une équipe sérieux et 20 sur 20 que du ++++++++++++++++. „

30-11-2012 text_stars

Melole Annie over de Lewenstein 700DE lockmachine

“très bon surjeteuse déjà 4 ans que je l'ai „

25-11-2012 text_stars

77-kronit over de Voeten Pack 6

“J'ai commandé la pied pack mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! „

24-11-2012 text_stars

Evi over de Voeten Pack 6

“Thanks, now I have my machine complete„

24-11-2012 text_stars

Yvonne-1987 over de Voeten Pack 6

“handig alle voetjes in 1 keer met korting„

20-11-2012 text_stars

Peggy over de Singer 1120

“Super snelle service. Mooie machine zeer gemakkellijk in bediening. Nu gaan testen. Deze firma is een echte aanrader.„

16-11-2012 text_stars

Hanquez over de Paspop Siera

“commandé le 14/11/12 reçu le 16/11 dans l'avenir je passerai encore des commandes faites comme moi n'hesitez pas (serieux,rapidité etc) je suis tres satisfaite du mannequin excellent qualité prix merci a bientot jeannine„

10-11-2012 text_stars

Dorien Van Maanen over de Hobby Pack

“Wat een leuke set , ik kreeg dit pakket voor mijn verjaardag en ben er erg blij mee, vooral de prachtige en scherpe grote schaar is perfect. De pincet met loep gebruik ik ook veel„

31-10-2012 text_stars

Janine over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“Bedankt, voor dit quiltvoetje , het gaat super„

Winkelwagen