Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

28-03-2016 text_stars

Leclerc Lydie over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Bonjour, Je viens de recevoir aujourd'hui mon mannequin Siera. Il est exactement ce que j'attendais. Je vous félicite aussi pour la rapidité de livraison. Merci beaucoup. Cordialement; Lydie„

27-03-2016 text_stars

Maria over de Janome Memory Craft 6600

“no tiene brazo libre pero por todo lo demás esta muuy bien, me encanta„

12-03-2016 text_stars

Lacharme over de Matrimatic Bronze

“Très bien! machine commandée le mardi matin et reçue ce jeudi matin!! plus une table d’extension en cadeau, merci! „

03-03-2016 text_stars

Manuela Sancricca over de Brother innovis 955

“I received my sewing machine yesterday, I love it! I had some problem with the order at the start because the machine was not in stock, but Matri followed up through the whole process, providing me with feedback and I also received a reimbursement gift for having to wait longer than expected. Happy with the purchase, but especially happy with Matri! Just a small criticism, I received the Instructions Manual in Dutch and French...but I can't read it! Is it possible to receive the Manual or a link to the digital one in English? Thank you„

Matri:

Dear,

See our English site

http://en.matri.eu

Best regards
Matri

02-03-2016 text_stars

Sophie Massart over de Voeten Pack 6

“Commandé dimanche reçu mercredi excellent site sur lequel j'ai déjà fait plusieurs commandes sans problème. merci„

12-02-2016 text_stars

Rita over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Macchina arrivata dopo un giorno, spedizione velocissima! La tagliacuci è facilissima da infilare, io sono una neofita e ci ho messo 5 minuti, funziona a meraviglia ed è di utilizzo semplice e intuitivo, solida e robusta, ho fatto delle prove su 5 strati di flanella e taglia come il burro... Fantastica e consigliatissima!„

11-02-2016 text_stars

Katrien over de ruffler voet

“Deze voet bespaart je veel tijd. Stoffen naaien met plooien van dezelfde diepte of stoffen rimpelen gaat supersnel. Echt een aanrader!„

07-02-2016 text_stars

Zohra over de Voeten Pack 9

“Bon rapport qualité prix, dommage qu'aucune fiche technique ne figurait dans le colis. J'ai fait mes propres recherches pour trouver l'utilisation précise de chaque pied de biche.„

Matri:

Chers clients,


Lisez tout,
eux-mêmes avec les films et les photos
http://fr.matri.eu/FAQ/Tips

Cordialement
Matri
03-02-2016 text_stars

Jeannette Van Loon over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“De machine werd heel snel geleverd. Heb hem net even geprobeerd. Fijne machine! Alleen : hoe krijg ik het garen automatisch in de naald ? Zeker 50x geprobeerd 1x gelukt, weet iemand misschien een foefje dat mij kan helpen ? „

Matri:

Beste,

Hierbij de link naar een duidelijke informatie pagina over het gebruik van de draadinstker van de matrimatic.

Gebruik draadinsteker

Succes

groet

Matri

01-02-2016 text_stars

Annemiek Kooy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Snelle levering,duidelijke dvd met goede uitleg,prima machine . Vraagje mijn inziens naait hij bij rechtdoor wat langzaanm ,Kan je dit stellen????„

Matri:

Geachte,

Er zit een snelheidsregelaar op de machine zelf,
naar links = langzaam, en hoe verder naar rechts hoe sneller

Succes

groet

Matri

30-01-2016 text_stars

Elena Henraat over de Juki lockmachine MO-1000

“In een zin het is een must voor elke naaister gewoon te gek.„

30-01-2016 text_stars

Elena Henraat over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F600

“Deze naaimachine kan ik niets over schrijven alleen zeggen dat hij perfect is. Bedankt Matri dat je deze geadviseerd hebt.„

28-01-2016 text_stars

BLANCHARD Marie Odile over de Matrimatic Silver

“très bonne machine une Mercédès face à ma singer brillance site sérieux et rapide la seule chose c'est les explications de points qui manquent je voudrais savoir raccommoder avec si une personne le sait je serais ravie merçi „

28-01-2016 text_stars

Gabriele over de Brother FS 40 Naaimachine

“Spedizione rapida, ottimo venditore consigliatissimo. Ottima macchina, facile da utilizzare e con un manuale d'istruzioni molto esauriente. „

28-01-2016 text_stars

Myriam B over de Matrimatic Silver

“fantastische naaimachine, nog niet beklaagd.Dank u Matri :-)„

28-01-2016 text_stars

Charo Otero over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Realicé el pedido el jueves día 21-01-16 y lo he recibido el martes 26-01-16. Envío a España. El maniquí me ha encantado, es perfecto y además de tener buen precio lo conseguí aún más rebajado. Que más se puede pedir???. Le doy un 10.„

14-01-2016 text_stars

Francoise Hembert over de Juki naaimachine TL-98P

“Na veel research en zoeken voor een machine met uitstekend reputatie voor kwaliteitssteken voor patchwerk, heb ik voor de Juki TL98-P gekozen. Ik heb net een vrij grote quilt machinaal gequilt op de Juki en heb niets dan lof voor de kwaliteit van de steken. Het instellen van de machine is eenvoudig. De draadinrijger vraagt wel enige aanpassing, maar dat is vlug geleerd. Het is wel spijtig dat in Europa de latere modellen van deze machine niet te koop zijn (model 2010) waar je ook de naaisnelheid kunt kontroleren. Niettegenstaande ben ik zeer tevreden met deze machine die ik uitsluitend gebruik voor machinaal quilten. Een echte aanrader!„

19-12-2015 text_stars

Annie over de Matrimatic Silver

“Madame, Monsieur, J'ai bien reçu ce jour la machine à coudre Matrimatic Silver et j'en suis très satisfaite. Une excellente machine qui fonctionne très bien et qui peut réaliser de belles choses ! La livraison a été très, très rapide Je vous remercie pour votre sérieux et votre compétence. Bon week-end. Cordialement,„

09-12-2015 text_stars

Alptekin Necla over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik had een bernina overlock besteld vrijdag besteld en de volgendr dag kreeg ik ee thuis ik moet echt eerlijk zeggen ik heb nog nooit zo n toffe service gezien ik ben zeeeeer tevreden van de overlock nu heb ik een naaimachine brother sf 40 besteld ik wacht erop met veel plezier danku wel matri voor betaalbare toestellen en snelle service ik dank jullie hartelijk Alptekin Necla „

09-12-2015 text_stars

Anneke over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“Het werkt fantastisch op mijn Singer naaimachine van 1994! Bedankt, ook voor de snelle levering! 's Avonds besteld en volgende dag al geleverd in België! „

03-12-2015 text_stars

ARQ over de Matrimatic Silver

“Es una máquina fuerte, potente, cose de maravilla, super completa.„

01-12-2015 text_stars

Cosar over de Matrimatic Silver

“Super machine je la recommande vivement je suis ravie de mon achat „

28-11-2015 text_stars

Audrey POLISSET over de Singer Talent 3323

“J'avoue que j'ai dans un premier temps eu une certaine réticence à commander sur un site aussi loin de chez moi. J'ai d'abord commander une petite pièce, que j'ai reçue dans un délais de 5 jours à mon domicile avec un envoi sérieux, j'ai donc lancer la commande de ma machine. j'ai passé la commande lundi soir et reçu mon colis le jeudi. Le seul bémol que je pourrais mettre c'est que le colis est envoyé dans la boite d'origine de la machine, ce qui peut attirer les convoitises. La machine semble de bonne qualité, les boutons de réglages robustes malgré qu'ils soient en plastique. le porte-bobine horizontale semble un peu léger. Je suis débutante dans la couture , je voulais une machine simple et fonctionnelle. elle correspond à mes attentes j'ai hâte de démarrer mon nouveau projet textile.„

19-11-2015 text_stars

Donatella over de Matrimatic Silver

“Veramente una bella macchina, solida e silenziosa. Mi sto divertendo a provare tutti i punti a disposizione. Matri è un venditore serio e affidabile. Avevo avuto qualche difficoltà inizialmente perché nel manuale di istruzioni non avevo trovato le spiegazioni su come programmare i punti sul pannello operativo e così ho inviato una mail a Matri che mi ha subito risposto indicandomi il link dove trovare tutte le informazioni di cui avevo bisogno. Consiglio questa macchina e l'acquisto su questo sito.„

16-11-2015 text_stars

Marion over de Toyota SLR4D

“snelle en goede service. helaas was tijdens het transport het lampje stuk gegaan naar de firma gebeld en meteen de dag erna nieuwe lampjes en een cadeautje erbij in de bus bedankt hiervoor. verder is het een super machine die heel handelbaar is „

16-11-2015 text_stars

Ria Van De Kerkhof over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Heb de naaimachine een 2 dagen geleden gekocht, en werd super snel geleverd (1dag). Ik heb de matri naaimachine zo snel mogelijk getest en hij overtreft mijn verwachtingen, naait werkelijk daar alles Oordeel: een prima machientje voor zo weinig geld, heb je echt een goede machine. Service is ook prima ik had het spoeltje los gemaakt schroefje was zoek. Ik kreeg een dag later het nieuwe spoeltje toegestuurd, helemaal gratis, wat een service, zeer tevreden!!„

12-11-2015 text_stars

Catherine 40 over de Matrimatic Silver

“Commandée le dimanche soir, reçu le jeudi matin, mercredi étant férié... Du rapide. Quant à la machine, un régal ... j'avais une petite Singer Plume, une machine de base un peu capricieuse .... Quel changement. Plein de points, quelques motifs, l'alphabet ... Et puis le variateur de vitesse, je ne connaissais pas ça sur ma Plume.. Coudre sans la pédale... génial. Je recommande, excellent rapport qualité / prix. Merci beaucoup.„

08-11-2015 text_stars

M. Van Rijswijk over de Matrimatic Bronze

“Zeer fijne machine met veel mogelijkheden. Ik had hiervoor een oude Merritt naaimachine en er gaat een wereld voor mij open. Een draadinsteker is erg fijn op mijn leeftijd. Naait mooi regelmatig en ben er super tevreden mee! Ik mis alleen een uitgebreide beschrijving. De beschrijving die je erbij krijgt en die op de site zijn zeer beknopt. Weet bv niet wat nu precies de stretchsteken zijn. Het iChat zou ook iets beter kunnen.„

Matri:

Beste

Zie deze link naar duidelijke info over het gebruik van alle steken, en de diverse voetjes erbij.

http://www.matrimatic.com/assets/data/handleidingen/diamond-serie/voetjes-en-steken/Matrimatic-Bronze-voetjes-steken-NL.pdf

En via deze link komt u op een pagina metfilms met tips en trucs voor bediening, onderhoud en inrijgen

http://www.matrimatic.nl/demonstratie-videos

Groet

Matri

27-10-2015 text_stars

Suisse over de Necchi N 424

“Zeer tevreden over deze machine. Kan heel veel en deze machine heeft mij, een onervaren naaister, echt geholpen. Ik heb leren naaien op mezelf met deze machine omdat je u niet moet druk maken over de knoppen/instellingen, de machine zegt duidelijk wat en hoe. Ik raad iedereen een computergestuurde naaimachine aan.„

17-10-2015 text_stars

Carolina over de Toyota easy

“Es una máquina de coser muy básica pero funciona bien con diferentes grosores y tipos de tejido, es muy ligera para el transporte y fácil de manejar incluso para quien no tenga experiencia cosiendo a máquina. Muy recomendable para empezar en la costura. El vendedor realmente se preocupa por el cliente, la comunicación con el vendedor fue rápida y fluida. Estoy muy agradecida por el trato recibido y volveré a usar sus servicios.„

17-10-2015 text_stars

HETET Jocelyne over de Matrimatic Silver

“je n'aurais jamais pensé recevoir aussi rapidement ma commande 48 heures merci bien .machine conforme a mes attentes elle est parfaite mais un peu lente pour moi sinon rien a dire ,je recommanderai ce site . Jocelyne„

14-10-2015 text_stars

Elisa over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Ordine ricevuto prima del previsto. Macchina funzionante e completa! Ringrazio l'azienda Unica pecca le istruzioni in italiano..come posso fare per averle? „

14-10-2015 text_stars

Mary over de Matrimatic Silver

“Livraison en 24h, de nombreux points, très facile d'utilisation, super produit rapport qualité prix! Ce que je regrette c'est un mode d'emploi détaillé avec l'utilisation des points de couture et pieds de biche.„

07-10-2015 text_stars

Nadia over de Toyota SLR4D

“Avis positif concernant cette machine. En revanche pas de burette d'huile dans mon package.„

18-09-2015 text_stars

Mercedes over de Brother FS 40 Naaimachine

“Mi experiencia tanto con la empresa como con la máquina es buenisima. Han sido rápidos en la entrega y muy amables cuando he tenido alguna duda. He perdido una pequeña pieza en una mudanza y me han solucionado el problema en muy poquito tiempo. Recomiendo comprar en esta web, sin ninguna duda. Con la máquina estoy encantada. A pesar de ser bastante inexperta me ha solucionado estupendamente labores como coser una mochila rota de mi hijo y bajos de vaqueros. „

27-08-2015 text_stars

Serenella over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Janome coverlock cpx 2000 bella macchina casalinga con ottime prestazioni ,ho fatto l'ordine di lunedì e o ricevuto il pacco il venerdì.ottimo il prezzo d'acquisto e graditi gli omaggi compresi. Grazie ditta Matri siete seri efficienti e modici .acquisterò ancora da voi. „

19-08-2015 text_stars

Maria over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Tagliacuci lewenstein 700 robusta e facile da usare ricevuta in breve tempo sarebbe possibile avere le istruzioni in italiano ? Anche solo come sostituire i piedini non vorrei far danno . Grazie Matri siete un 'azienda molto seria . Buongiorno„

17-08-2015 text_stars

Michelle over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“commandé le mercredi ,reçu le vendredi matin! Enfilage simple ,c'est ce qui me faisait le plus hésiter .l'utilisation est facile, pour le jersey c'est parfait. je n'ai pas encore utilisé les cinq pieds mais je ne doute pas qu'ils soient pratiques, c'est un plus. Le vendeur est à l'écoute et répond aux questions. Je recommande l'achat de cette machine.„

09-08-2015 text_stars

ENRY over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Ho acquistato la cover pro 2000 e devo dire che sono molto soddisfatta dell'offerta che mi è stata fatta, della puntualità nella consegna, ho provato la macchina in modo molto veloce e funziona bene...... mancano solo le istruzioni in italiano, anche in rete non trovo niente.... forse perchè è nuova! LA CONSIGLIO!„

09-08-2015 text_stars

Maria over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Macchina fantastica , ditta molto seria ordinata lunedì arrivata venerdì con gradito omaggio „

03-08-2015 text_stars

Ana Alemão over de Brother innovis 955

“I bought this sewing machine in Matri which I Love!!!! I advise it strongly! But my review is for Matri. They have an excellent costumer service, fast and easy delivery. Congratulations Matri for your good service and for the your simpathy.You have faithfull client here! :)„

29-07-2015 text_stars

Kathlyn Shakison over de Brother FS 40 Naaimachine

“Joepieeee! Ik woon in België en ik heb gisteren mijn allereerste naaimachine ooit besteld bij Matri naaimachines. Mijn brother naaimachine werd zojuist geleverd. Geweldige service! Ik heb hem nog niet getest, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het een super machine is. Trouwens, ik belde vandaag met de klantendienst van Matri en de vriendelijke meneer overtuigde mij ook dat ik mij een goede machine heb aangeschaft. Dank je wel Matri. Graag tot de volgende bestelling. PS: de eerste indruk is blijvend en het is zeer positief.„

23-07-2015 text_stars

Luccetta over de Lockmachine draagtas universeel

“Ottimo prodotto. Spedizione veloce.„

23-07-2015 text_stars

Lucia over de Lockmachine draagtas universeel

“Bellissima borsa. Appena ricevuta. GRAZIE„

20-07-2015 text_stars

Luciano over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Super machine, facile d'utilisation.„

13-07-2015 text_stars

Jenny Brenard over de Naaimachine draagtas universeel

“Ik heb laatst twee naaimachine tassen gekocht een voor mijn naaimachine en een voor mijn overlock. Ik ben zeer tevreden, stevig en vooral met de kleur donkerblauw kan tegen een stootje.„

Winkelwagen