Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

09-12-2015 text_stars

Anneke over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“Het werkt fantastisch op mijn Singer naaimachine van 1994! Bedankt, ook voor de snelle levering! 's Avonds besteld en volgende dag al geleverd in België! „

03-12-2015 text_stars

ARQ over de Matrimatic Silver

“Es una máquina fuerte, potente, cose de maravilla, super completa.„

01-12-2015 text_stars

Cosar over de Matrimatic Silver

“Super machine je la recommande vivement je suis ravie de mon achat „

28-11-2015 text_stars

Audrey POLISSET over de Singer Talent 3323

“J'avoue que j'ai dans un premier temps eu une certaine réticence à commander sur un site aussi loin de chez moi. J'ai d'abord commander une petite pièce, que j'ai reçue dans un délais de 5 jours à mon domicile avec un envoi sérieux, j'ai donc lancer la commande de ma machine. j'ai passé la commande lundi soir et reçu mon colis le jeudi. Le seul bémol que je pourrais mettre c'est que le colis est envoyé dans la boite d'origine de la machine, ce qui peut attirer les convoitises. La machine semble de bonne qualité, les boutons de réglages robustes malgré qu'ils soient en plastique. le porte-bobine horizontale semble un peu léger. Je suis débutante dans la couture , je voulais une machine simple et fonctionnelle. elle correspond à mes attentes j'ai hâte de démarrer mon nouveau projet textile.„

19-11-2015 text_stars

Donatella over de Matrimatic Silver

“Veramente una bella macchina, solida e silenziosa. Mi sto divertendo a provare tutti i punti a disposizione. Matri è un venditore serio e affidabile. Avevo avuto qualche difficoltà inizialmente perché nel manuale di istruzioni non avevo trovato le spiegazioni su come programmare i punti sul pannello operativo e così ho inviato una mail a Matri che mi ha subito risposto indicandomi il link dove trovare tutte le informazioni di cui avevo bisogno. Consiglio questa macchina e l'acquisto su questo sito.„

16-11-2015 text_stars

Marion over de Toyota SLR4D

“snelle en goede service. helaas was tijdens het transport het lampje stuk gegaan naar de firma gebeld en meteen de dag erna nieuwe lampjes en een cadeautje erbij in de bus bedankt hiervoor. verder is het een super machine die heel handelbaar is „

16-11-2015 text_stars

Ria Van De Kerkhof over de Matrimatic Jubilee 4

“Heb de naaimachine een 2 dagen geleden gekocht, en werd super snel geleverd (1dag). Ik heb de matri naaimachine zo snel mogelijk getest en hij overtreft mijn verwachtingen, naait werkelijk daar alles Oordeel: een prima machientje voor zo weinig geld, heb je echt een goede machine. Service is ook prima ik had het spoeltje los gemaakt schroefje was zoek. Ik kreeg een dag later het nieuwe spoeltje toegestuurd, helemaal gratis, wat een service, zeer tevreden!!„

12-11-2015 text_stars

Catherine 40 over de Matrimatic Silver

“Commandée le dimanche soir, reçu le jeudi matin, mercredi étant férié... Du rapide. Quant à la machine, un régal ... j'avais une petite Singer Plume, une machine de base un peu capricieuse .... Quel changement. Plein de points, quelques motifs, l'alphabet ... Et puis le variateur de vitesse, je ne connaissais pas ça sur ma Plume.. Coudre sans la pédale... génial. Je recommande, excellent rapport qualité / prix. Merci beaucoup.„

08-11-2015 text_stars

M. Van Rijswijk over de Matrimatic Bronze

“Zeer fijne machine met veel mogelijkheden. Ik had hiervoor een oude Merritt naaimachine en er gaat een wereld voor mij open. Een draadinsteker is erg fijn op mijn leeftijd. Naait mooi regelmatig en ben er super tevreden mee! Ik mis alleen een uitgebreide beschrijving. De beschrijving die je erbij krijgt en die op de site zijn zeer beknopt. Weet bv niet wat nu precies de stretchsteken zijn. Het iChat zou ook iets beter kunnen.„

Matri:

Beste

Zie deze link naar duidelijke info over het gebruik van alle steken, en de diverse voetjes erbij.

http://www.matrimatic.com/assets/data/handleidingen/diamond-serie/voetjes-en-steken/Matrimatic-Bronze-voetjes-steken-NL.pdf

En via deze link komt u op een pagina metfilms met tips en trucs voor bediening, onderhoud en inrijgen

http://www.matrimatic.nl/demonstratie-videos

Groet

Matri

27-10-2015 text_stars

Suisse over de Necchi N 424

“Zeer tevreden over deze machine. Kan heel veel en deze machine heeft mij, een onervaren naaister, echt geholpen. Ik heb leren naaien op mezelf met deze machine omdat je u niet moet druk maken over de knoppen/instellingen, de machine zegt duidelijk wat en hoe. Ik raad iedereen een computergestuurde naaimachine aan.„

17-10-2015 text_stars

Carolina over de Toyota easy

“Es una máquina de coser muy básica pero funciona bien con diferentes grosores y tipos de tejido, es muy ligera para el transporte y fácil de manejar incluso para quien no tenga experiencia cosiendo a máquina. Muy recomendable para empezar en la costura. El vendedor realmente se preocupa por el cliente, la comunicación con el vendedor fue rápida y fluida. Estoy muy agradecida por el trato recibido y volveré a usar sus servicios.„

17-10-2015 text_stars

HETET Jocelyne over de Matrimatic Silver

“je n'aurais jamais pensé recevoir aussi rapidement ma commande 48 heures merci bien .machine conforme a mes attentes elle est parfaite mais un peu lente pour moi sinon rien a dire ,je recommanderai ce site . Jocelyne„

14-10-2015 text_stars

Elisa over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Ordine ricevuto prima del previsto. Macchina funzionante e completa! Ringrazio l'azienda Unica pecca le istruzioni in italiano..come posso fare per averle? „

14-10-2015 text_stars

Mary over de Matrimatic Silver

“Livraison en 24h, de nombreux points, très facile d'utilisation, super produit rapport qualité prix! Ce que je regrette c'est un mode d'emploi détaillé avec l'utilisation des points de couture et pieds de biche.„

07-10-2015 text_stars

Nadia over de Toyota SLR4D

“Avis positif concernant cette machine. En revanche pas de burette d'huile dans mon package.„

18-09-2015 text_stars

Mercedes over de Brother FS 40 Naaimachine

“Mi experiencia tanto con la empresa como con la máquina es buenisima. Han sido rápidos en la entrega y muy amables cuando he tenido alguna duda. He perdido una pequeña pieza en una mudanza y me han solucionado el problema en muy poquito tiempo. Recomiendo comprar en esta web, sin ninguna duda. Con la máquina estoy encantada. A pesar de ser bastante inexperta me ha solucionado estupendamente labores como coser una mochila rota de mi hijo y bajos de vaqueros. „

27-08-2015 text_stars

Serenella over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Janome coverlock cpx 2000 bella macchina casalinga con ottime prestazioni ,ho fatto l'ordine di lunedì e o ricevuto il pacco il venerdì.ottimo il prezzo d'acquisto e graditi gli omaggi compresi. Grazie ditta Matri siete seri efficienti e modici .acquisterò ancora da voi. „

19-08-2015 text_stars

Maria over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Tagliacuci lewenstein 700 robusta e facile da usare ricevuta in breve tempo sarebbe possibile avere le istruzioni in italiano ? Anche solo come sostituire i piedini non vorrei far danno . Grazie Matri siete un 'azienda molto seria . Buongiorno„

17-08-2015 text_stars

Michelle over de Lewenstein 700DE lockmachine

“commandé le mercredi ,reçu le vendredi matin! Enfilage simple ,c'est ce qui me faisait le plus hésiter .l'utilisation est facile, pour le jersey c'est parfait. je n'ai pas encore utilisé les cinq pieds mais je ne doute pas qu'ils soient pratiques, c'est un plus. Le vendeur est à l'écoute et répond aux questions. Je recommande l'achat de cette machine.„

09-08-2015 text_stars

ENRY over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Ho acquistato la cover pro 2000 e devo dire che sono molto soddisfatta dell'offerta che mi è stata fatta, della puntualità nella consegna, ho provato la macchina in modo molto veloce e funziona bene...... mancano solo le istruzioni in italiano, anche in rete non trovo niente.... forse perchè è nuova! LA CONSIGLIO!„

09-08-2015 text_stars

Maria over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Macchina fantastica , ditta molto seria ordinata lunedì arrivata venerdì con gradito omaggio „

03-08-2015 text_stars

Ana Alemão over de Brother innovis 955

“I bought this sewing machine in Matri which I Love!!!! I advise it strongly! But my review is for Matri. They have an excellent costumer service, fast and easy delivery. Congratulations Matri for your good service and for the your simpathy.You have faithfull client here! :)„

29-07-2015 text_stars

Kathlyn Shakison over de Brother FS 40 Naaimachine

“Joepieeee! Ik woon in België en ik heb gisteren mijn allereerste naaimachine ooit besteld bij Matri naaimachines. Mijn brother naaimachine werd zojuist geleverd. Geweldige service! Ik heb hem nog niet getest, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het een super machine is. Trouwens, ik belde vandaag met de klantendienst van Matri en de vriendelijke meneer overtuigde mij ook dat ik mij een goede machine heb aangeschaft. Dank je wel Matri. Graag tot de volgende bestelling. PS: de eerste indruk is blijvend en het is zeer positief.„

23-07-2015 text_stars

Luccetta over de Lockmachine draagtas universeel

“Ottimo prodotto. Spedizione veloce.„

23-07-2015 text_stars

Lucia over de Lockmachine draagtas universeel

“Bellissima borsa. Appena ricevuta. GRAZIE„

20-07-2015 text_stars

Luciano over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Super machine, facile d'utilisation.„

13-07-2015 text_stars

Jenny Brenard over de Naaimachine draagtas universeel

“Ik heb laatst twee naaimachine tassen gekocht een voor mijn naaimachine en een voor mijn overlock. Ik ben zeer tevreden, stevig en vooral met de kleur donkerblauw kan tegen een stootje.„

11-07-2015 text_stars

Donna over de Voeten Pack 6

“Snelle levering, alleen is er geen gebruiksaanwijzing bij en ik weet niet waar alle voetjes voor dienen, ook bij brother staat er een letter op, zodat je weet op welke steek je machine moet staan. Maar ja dat zoeken we dan wel uit.„

Matri:

Beste

Zie deze info voor zeer duidelijke uitleg van vele voeten

Films en PDF informatie over gebruik diverse naaivoeten

Groet

Matri

08-07-2015 text_stars

Sissi over de Lewenstein lady

“Perfetto! Prenotato martedì sera, arrivato lunedì in Italia! Prodotto perfetto, stabile, adatto anche per fare i pantaloni. Era un'offerta di un prodotto usato ma sembra nuovo. Prodotto e ditta assolutamente consigliabili. „

30-06-2015 text_stars

Mihai Luchian Negru over de Bernina lock 800DL

“Many thanks to Matri's best employee, her name is Annick , I can say it as clear as I can that I wish to all of you out there to find a customer service employee as good as Annick, she looked into every detail and offered me suggestions at all times. If you guys have the luck to get in touch with her any of this days, you can be sure that you are in excellent hands, she has the solution for everything. As for the machine I can say that it's working perfect since the first day and the quality is high end! I recommend this machine, is the best I ever had for a great price. „

30-06-2015 text_stars

Bruinsma over de ALFA Compact 100 Naaimachine

“leuke machine niet echt voor zware stoffen„

29-06-2015 text_stars

Pailler over de Matrimatic Bronze

“machine reçue le surlendemain de la commande , de très bonne qualité et facile a utiliser. je suis ravie de cet achat merci„

24-06-2015 text_stars

Eli Guerrero over de Matrimatic Jubilee 4

“Muy contenta con la compra. Soy principiante, pero antes utilizaba una singer de mi suegra, que en.su día les costó una barbaridad. No noto diferencia entre una y otra. Estoy encantada, cose bien a buen precio„

23-06-2015 text_stars

Miriam over de Singer 1507NT

“Ik ben zeer blij met deze machine. Ik ben een beginnend naaister, maar heb al wiegbekleding en een kinderjumpsuit op deze machine genaaid. Hij is eenvoudig in gebruik, de automatische draadinsteker is super!„

22-06-2015 text_stars

Jindra over de Janome DC 3018

“Mijn bestelling was binnen een week geleverd in Spanje, supersnel dus. En wat de machine betreft... Ik ben verliefd. Nog niet alle functies uitgetest, maar wat ik heb gebruikt gaat probleemloos en vooral de snelheidbegrenser,automatische afhechtknop en de naald omhoog/omlaag functie zijn goud waard. Hele lichte stof verwerkt ie zonder het 'op te eten', tricot gaat probleemloos, nu nog wat zwaardere stoffen uitproberen maar ik ga er vanuit dat hij dat ook zonder haperen doet :-) kortom ik ben heel erg blij!„

21-06-2015 text_stars

Carmen over de Toyota SL 3487

“hola buenas tardes me rompio el aparatito q se empuja pa alante para hacer cordoncillo como hago para conseguirlo gracias„

21-06-2015 text_stars

Salomé over de Matrimatic Bronze

“Calidad precio bueno... Impresionada con el ella... El servicio matri , estupendo..es la segunda máquina que compro aqui„

16-06-2015 text_stars

Eva over de Juki naaimachine TL-98P

“Compre esa maquina en 2014 y la verdad es que estoy super contenta. La precision en cada puntos, la rapidez y la facilidad de usar con el cortador de hilo al pies, hace que es una maravilla de utilizar. No sé porque no la he comprado antes. La recomando para toda persona que quiere ser modista o a quien le encanta coser.„

14-06-2015 text_stars

Kathleen over de Matrimatic Silver

“Dinsdagavond de matrimatic silver besteld, donderdag geleverd. Super snelle levering en super naaimachine!! vele steken mogelijk, geheugentoets, stikken zonder pedaal, fantastisch gewoon! Nog niet beklaagd. Dank u wel matri !!!„

Matri:

Bekijk ook de extra mogelijkheden en diverse tips op deze site:
http://www.matrimatic.nl

Hier vindt u uitleg over o.a.:
Het gebruik van de diverse  steken 
Het gebruik van de diverse naaivoetjes
Steken in het geheugen zetten
Onderhouds tips

24-05-2015 text_stars

Jen over de Lewenstein lady

“Ben heel blij met deze bestelling. Heb deze gisteren geplaatst en de volgende dag heb ik de paspop ontvangen. Super!! En dat op een zaterdag!! Lekker licht dus makkelijk te verplaatsen. Zeker een aanrader om te bestellen.„

19-05-2015 text_stars

Kenis Nicole over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Zeer tevreden van mijn machientje is ook mijn eerste dat ik heb„

19-05-2015 text_stars

Nicole Kenis over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Zeer tevreden van mijn eerste lewenstein overlockmachine . Ook zeer snelle service„

17-05-2015 text_stars

Olesja over de Matrimatic Bronze

“Bedankt voor deze naaimachine. geweldig . werk goed end de levering is super snel . Besteld op vrijdag geleverd op zaterdag rond 14u. Bedankt echt blij mee.„

16-05-2015 text_stars

Baby-mom over de Toyota easy

“Easy to use sewingmachine„

11-05-2015 text_stars

Laura Nicolas over de Brother NV 35

“El paquete se recibió en en cuestion de 7 dias en perfecto estado. La máquina es super bonita y funciona muy bien. La aconsejo ¡¡¡„

01-05-2015 text_stars

Karen Dauwe over de boventransport voet

“Hallo, past dit voetje op de Singer Confidence 7463? Dankjewel ! groetjes,„

Matri:

Beste

ja hoor dat past

groet

Matri

23-04-2015 text_stars

Jindra over de Paspop Siera

“Ik woon in Spanje en kreeg de pop na een week binnen. Helaas was er een probleem met de buis, hij kon niet goed vastgezet worden. Na het aangeven van mijn probleem aan Matri werd ik dezelfde dag nog gebeld door een zeer aardige mevrouw om het op te lossen. Ze gaf aan dat ze het met een monteur ging bespreken en als er geen oplossing zou zijn, ik gewoon een nieuw onderdeel opgestuurd zou krijgen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb zojuist een nieuwe buis binnengekregen en nog een klein schaartje als gebaar voor het ongemak, dat had niet gehoeven, maar ik ben er superblij mee! Ik ben tevreden met de pop. Het is niet de allerstevigste pop, maar voor deze prijs is het een goed product. Waar ik vooral over te spreken ben is de goede service van Matri. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren! Hartstikke bedankt en ik zal als ik in de toekomst naaiproducten nodig heb zeker hier kopen!„

21-04-2015 text_stars

Ros over de Singer Fashion Mate 7256

“Vorrei sapere se questa macchina effettua punti elastici e permette cuciture a mano libera! Grazie!!! „

Matri:
Gentile cliente,
 
La macchina da cucire Singer 7256 ha a disposizione dei punti elastici e anche cucire a mano libera è possibile.
Spero di esserLa stata d'aiuto.
 
Cordialmente,
Ilke

Winkelwagen