Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

27-08-2015 text_stars

Serenella over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Janome coverlock cpx 2000 bella macchina casalinga con ottime prestazioni ,ho fatto l'ordine di lunedì e o ricevuto il pacco il venerdì.ottimo il prezzo d'acquisto e graditi gli omaggi compresi. Grazie ditta Matri siete seri efficienti e modici .acquisterò ancora da voi. „

19-08-2015 text_stars

Maria over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Tagliacuci lewenstein 700 robusta e facile da usare ricevuta in breve tempo sarebbe possibile avere le istruzioni in italiano ? Anche solo come sostituire i piedini non vorrei far danno . Grazie Matri siete un 'azienda molto seria . Buongiorno„

17-08-2015 text_stars

Michelle over de Lewenstein 700DE lockmachine

“commandé le mercredi ,reçu le vendredi matin! Enfilage simple ,c'est ce qui me faisait le plus hésiter .l'utilisation est facile, pour le jersey c'est parfait. je n'ai pas encore utilisé les cinq pieds mais je ne doute pas qu'ils soient pratiques, c'est un plus. Le vendeur est à l'écoute et répond aux questions. Je recommande l'achat de cette machine.„

09-08-2015 text_stars

ENRY over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Ho acquistato la cover pro 2000 e devo dire che sono molto soddisfatta dell'offerta che mi è stata fatta, della puntualità nella consegna, ho provato la macchina in modo molto veloce e funziona bene...... mancano solo le istruzioni in italiano, anche in rete non trovo niente.... forse perchè è nuova! LA CONSIGLIO!„

09-08-2015 text_stars

Maria over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Macchina fantastica , ditta molto seria ordinata lunedì arrivata venerdì con gradito omaggio „

03-08-2015 text_stars

Ana Alemão over de Brother innovis 955

“I bought this sewing machine in Matri which I Love!!!! I advise it strongly! But my review is for Matri. They have an excellent costumer service, fast and easy delivery. Congratulations Matri for your good service and for the your simpathy.You have faithfull client here! :)„

29-07-2015 text_stars

Kathlyn Shakison over de Brother FS 40 Naaimachine

“Joepieeee! Ik woon in België en ik heb gisteren mijn allereerste naaimachine ooit besteld bij Matri naaimachines. Mijn brother naaimachine werd zojuist geleverd. Geweldige service! Ik heb hem nog niet getest, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het een super machine is. Trouwens, ik belde vandaag met de klantendienst van Matri en de vriendelijke meneer overtuigde mij ook dat ik mij een goede machine heb aangeschaft. Dank je wel Matri. Graag tot de volgende bestelling. PS: de eerste indruk is blijvend en het is zeer positief.„

23-07-2015 text_stars

Luccetta over de Lockmachine draagtas

“Ottimo prodotto. Spedizione veloce.„

23-07-2015 text_stars

Lucia over de Lockmachine draagtas

“Bellissima borsa. Appena ricevuta. GRAZIE„

20-07-2015 text_stars

Luciano over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Super machine, facile d'utilisation.„

13-07-2015 text_stars

Jenny Brenard over de Naaimachine draagtas universeel

“Ik heb laatst twee naaimachine tassen gekocht een voor mijn naaimachine en een voor mijn overlock. Ik ben zeer tevreden, stevig en vooral met de kleur donkerblauw kan tegen een stootje.„

11-07-2015 text_stars

Donna over de Voeten Pack 6

“Snelle levering, alleen is er geen gebruiksaanwijzing bij en ik weet niet waar alle voetjes voor dienen, ook bij brother staat er een letter op, zodat je weet op welke steek je machine moet staan. Maar ja dat zoeken we dan wel uit.„

Matri:

Beste

Zie deze info voor zeer duidelijke uitleg van vele voeten

Films en PDF informatie over gebruik diverse naaivoeten

Groet

Matri

08-07-2015 text_stars

Sissi over de Lewenstein lady

“Perfetto! Prenotato martedì sera, arrivato lunedì in Italia! Prodotto perfetto, stabile, adatto anche per fare i pantaloni. Era un'offerta di un prodotto usato ma sembra nuovo. Prodotto e ditta assolutamente consigliabili. „

30-06-2015 text_stars

Mihai Luchian Negru over de Bernina lock 800DL

“Many thanks to Matri's best employee, her name is Annick , I can say it as clear as I can that I wish to all of you out there to find a customer service employee as good as Annick, she looked into every detail and offered me suggestions at all times. If you guys have the luck to get in touch with her any of this days, you can be sure that you are in excellent hands, she has the solution for everything. As for the machine I can say that it's working perfect since the first day and the quality is high end! I recommend this machine, is the best I ever had for a great price. „

30-06-2015 text_stars

Bruinsma over de ALFA Compact 100 Naaimachine

“leuke machine niet echt voor zware stoffen„

29-06-2015 text_stars

Pailler over de Matrimatic Bronze

“machine reçue le surlendemain de la commande , de très bonne qualité et facile a utiliser. je suis ravie de cet achat merci„

24-06-2015 text_stars

Eli Guerrero over de Matrimatic Jubilee 4

“Muy contenta con la compra. Soy principiante, pero antes utilizaba una singer de mi suegra, que en.su día les costó una barbaridad. No noto diferencia entre una y otra. Estoy encantada, cose bien a buen precio„

23-06-2015 text_stars

Miriam over de Singer 1507NT

“Ik ben zeer blij met deze machine. Ik ben een beginnend naaister, maar heb al wiegbekleding en een kinderjumpsuit op deze machine genaaid. Hij is eenvoudig in gebruik, de automatische draadinsteker is super!„

22-06-2015 text_stars

Jindra over de Janome DC 3018

“Mijn bestelling was binnen een week geleverd in Spanje, supersnel dus. En wat de machine betreft... Ik ben verliefd. Nog niet alle functies uitgetest, maar wat ik heb gebruikt gaat probleemloos en vooral de snelheidbegrenser,automatische afhechtknop en de naald omhoog/omlaag functie zijn goud waard. Hele lichte stof verwerkt ie zonder het 'op te eten', tricot gaat probleemloos, nu nog wat zwaardere stoffen uitproberen maar ik ga er vanuit dat hij dat ook zonder haperen doet :-) kortom ik ben heel erg blij!„

21-06-2015 text_stars

Carmen over de Toyota SL 3487

“hola buenas tardes me rompio el aparatito q se empuja pa alante para hacer cordoncillo como hago para conseguirlo gracias„

21-06-2015 text_stars

Salomé over de Matrimatic Bronze

“Calidad precio bueno... Impresionada con el ella... El servicio matri , estupendo..es la segunda máquina que compro aqui„

16-06-2015 text_stars

Eva over de Juki naaimachine TL-98P

“Compre esa maquina en 2014 y la verdad es que estoy super contenta. La precision en cada puntos, la rapidez y la facilidad de usar con el cortador de hilo al pies, hace que es una maravilla de utilizar. No sé porque no la he comprado antes. La recomando para toda persona que quiere ser modista o a quien le encanta coser.„

14-06-2015 text_stars

Kathleen over de Matrimatic Silver

“Dinsdagavond de matrimatic silver besteld, donderdag geleverd. Super snelle levering en super naaimachine!! vele steken mogelijk, geheugentoets, stikken zonder pedaal, fantastisch gewoon! Nog niet beklaagd. Dank u wel matri !!!„

Matri:

Bekijk ook de extra mogelijkheden en diverse tips op deze site:
http://www.matrimatic.nl

Hier vindt u uitleg over o.a.:
Het gebruik van de diverse  steken 
Het gebruik van de diverse naaivoetjes
Steken in het geheugen zetten
Onderhouds tips

24-05-2015 text_stars

Jen over de Lewenstein lady

“Ben heel blij met deze bestelling. Heb deze gisteren geplaatst en de volgende dag heb ik de paspop ontvangen. Super!! En dat op een zaterdag!! Lekker licht dus makkelijk te verplaatsen. Zeker een aanrader om te bestellen.„

19-05-2015 text_stars

Kenis Nicole over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Zeer tevreden van mijn machientje is ook mijn eerste dat ik heb„

19-05-2015 text_stars

Nicole Kenis over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Zeer tevreden van mijn eerste lewenstein overlockmachine . Ook zeer snelle service„

17-05-2015 text_stars

Olesja over de Matrimatic Bronze

“Bedankt voor deze naaimachine. geweldig . werk goed end de levering is super snel . Besteld op vrijdag geleverd op zaterdag rond 14u. Bedankt echt blij mee.„

16-05-2015 text_stars

Baby-mom over de Toyota easy

“Easy to use sewingmachine„

11-05-2015 text_stars

Laura Nicolas over de Brother NV 35

“El paquete se recibió en en cuestion de 7 dias en perfecto estado. La máquina es super bonita y funciona muy bien. La aconsejo ¡¡¡„

01-05-2015 text_stars

Karen Dauwe over de boventransport voet

“Hallo, past dit voetje op de Singer Confidence 7463? Dankjewel ! groetjes,„

Matri:

Beste

ja hoor dat past

groet

Matri

23-04-2015 text_stars

Jindra over de Paspop Siera

“Ik woon in Spanje en kreeg de pop na een week binnen. Helaas was er een probleem met de buis, hij kon niet goed vastgezet worden. Na het aangeven van mijn probleem aan Matri werd ik dezelfde dag nog gebeld door een zeer aardige mevrouw om het op te lossen. Ze gaf aan dat ze het met een monteur ging bespreken en als er geen oplossing zou zijn, ik gewoon een nieuw onderdeel opgestuurd zou krijgen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb zojuist een nieuwe buis binnengekregen en nog een klein schaartje als gebaar voor het ongemak, dat had niet gehoeven, maar ik ben er superblij mee! Ik ben tevreden met de pop. Het is niet de allerstevigste pop, maar voor deze prijs is het een goed product. Waar ik vooral over te spreken ben is de goede service van Matri. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren! Hartstikke bedankt en ik zal als ik in de toekomst naaiproducten nodig heb zeker hier kopen!„

21-04-2015 text_stars

Ros over de Singer Fashion Mate 7256

“Vorrei sapere se questa macchina effettua punti elastici e permette cuciture a mano libera! Grazie!!! „

Matri:
Gentile cliente,
 
La macchina da cucire Singer 7256 ha a disposizione dei punti elastici e anche cucire a mano libera è possibile.
Spero di esserLa stata d'aiuto.
 
Cordialmente,
Ilke
01-04-2015 text_stars

Castro over de Matrimatic Jubilee 4

“Bonjour, je viens de recevoir la machine commandee jeudi apres midi, donc la livraison a ete tres vite. Je ne l'ai pas encore essayee mais ella a l'air fort. La seule chose a remarquer c'est la housse, j'aurais aime un coffre rigide pour le transport, mais il faut l'acheter a part. Dommage! Hola, acabo de recibir la maquina muy rapidamente, pues la pedi el jueves pasado por la tarde. Aun no la he probado pero pinta muy bien. Parece fuerte y me he leido todo el manual y tiene muchas funciones: Incluye triple punto derecho y triple punto zig zag , boton de marcha atras, puntada regulable en largo y ancho ... La unica pega q le encuentro es que no trae funda de transporte rigida sino una blanca muy finita de vinilo. „

01-04-2015 text_stars

Ester Filgueira over de Matrimatic Bronze

“Esta máquina es una maravilla, además de lo que ya enumeran en la ficha del producto, yo destacaría que tiene un deslizamiento de la tela muy suave y que hace r poco ruido, la iluminación de la zona de costura es muy buena. El envío fue rapidísimo. Relación calidad precio perfecta!!!! Encantada con la compra. Gracias !!!! Deze machine is een geweldige aanvulling op wat er al in meer details vermeld, wil ik benadrukken dat heeft een zeer soepele glijden van de stof en maakt r lage ruis, verlichting van het werkgebied is zeer goed. De verzending was zeer snel. Waar voor je geld perfect !!!! Verrukt met aankoop. Dankjewel !!!!„

19-03-2015 text_stars

Emilia over de Brother NV 15

“Compre mi maquina de coser Brother NV 15 en matri y estoy encantada. El envio tardo 6 dias. Llego en perfecto estado. Es una maquina perfecta para mi hobby, el patchwork. Tiene precision en tamaño de puntada, varios tipos de puntadas decorativas utiles como el feston y palestrina. Tan solo compre el prensatelas de doble arrastre y el de acolchado libre y ya tengo todo lo que necesito. Es muy facil de usar, hace poquisimo ruido ( coso en el salon y mis hijos y mi marido ven la tele sin quejarse del ruido), en fin creo que tendre maquina para muuuuuchos años. Quiza lo unico que echo de menos es la mesa que se acopla que no la trae y es cara asi que me las apañare sin ella. Os animo a comprarla.„

18-03-2015 text_stars

Gioina over de Paspop Siera

“Ieri è arrivato il busto, ordinato il 3 marzo. Pagato in anticipo con bonifico bancario.Confezione intatta. Trak spedizione dal primo all'ultimo passaggio. Seri e precisi. Il busto non è molto imbottito ma gli spilli si riescono a puntare comunque. Le istruzioni in italiano non ci sono ma il montaggio è facile ed intuitivo e i video su YouTube sono molto esplicativi.„

18-03-2015 text_stars

Melissa over de Matrimatic Jubilee 4

“Estoy muy contenta con el servicio. Pedí mi Matrimatic Jubilee 4 el 11 de marzo y la he recibido hoy 18 de marzo. Muy rápido, teniendo en cuenta que vivo en Canarias.„

15-03-2015 text_stars

Diana over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F300

“Es una maquina maravillosa. Nada complicada… esto sí, hace falta uno que se acostumbra. Estoy súper contenta del servicio que ofrece “Matri”… , como ayuda, son súper amable…„

07-03-2015 text_stars

Carina over de boventransport voet

“Past deze op een Brother iv 15? Alvast bedankt. „

Matri:

Beste

Ja hoor dat past

groet

Maarten

05-03-2015 text_stars

Pat over de Lady Valet

“Très contente de mon lady Valet ! Commandé lundi, reçu jeudi (à Paris), en parfait état. Très facile à monter, stable et très joli. Rien à redire : le site est très professionnel. Merci Matri !„

26-02-2015 text_stars

Daria over de Singer Talent 3321

“ottima macchina da cucire e ottimo servizio: è arrivata a casa mia in Italia , in soli 3 gg „

26-02-2015 text_stars

Michèle over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison très rapide. Je me demande simplement comment j'ai pu m'en passer aussi longtemps, coudre avec de belles finitions est un vrai plaisir. très appréciable : l'enfilage est tellement simple, que je n'hésite pas à changer de fils... Excellent achat.„

24-02-2015 text_stars

Isi over de Matrimatic Jubilee 4

“Os escribo después de recibir mi máquina Matrimatic, porque antes de decidirme a comprarla las opiniones q leí m ayudaron bastante....Y menosmal q hice caso d ellas...estoy encantada!!!!!...le doy un 10 porque se lo requetemerece!!!...fácil y potente... soy novata en esto y con la maquina y los tutoriales q miro en el YouTube...me creo capaz de cualquier cosa....y todo los accesorios los trae...yo me decidí a pedirla por Amazon por confianza y solo eran 10€ más q en la página oficial...Y no m arrepiento de haberlos pagado...Super rápido y eficaz....Asi q animaros!!!... „

24-02-2015 text_stars

Isi over de Matrimatic Jubilee 4

“Gracias por vuestras opiniones m ayudaron mucho a la hora de decidirme....Menuda elección... Estoy encantada!!!! Lo cose todo....Facil y potente.. Y el servicio Amazon super rapido....Los accesorios los trae todos pie incluido...en la página oficial valía 10€menos...pero opté por Amazon por confianza...Y nada mas....q os animéis.. Es Fantastica. „

24-02-2015 text_stars

Riet Vlaemynck over de Lady Valet

“Ben heel tevreden met deze paspop. De iets hogere prijs is het zeker waard. Oogt niet alleen mooi maar is ook stevig en stabiel door stevige houten staander. Ook tevreden over supersnelle service. Met dank! „

23-02-2015 text_stars

Alejandra over de Singer Talent 3321

“Quería compartir mi opinión puesto que para mi fue muy útil este apartado para decidirme a comprar online. En primer lugar excelente plataforma de compra, muy fiable y segura. La respuesta es muy rápida y en unos minutos tienes un correo de confirmación con tu compra. El pedido lo he recibido en 4 días y la maquina de coser ha llegado en perfectas condiciones. No he tenido mucho tiempo de probarla pero por lo poco que he visto va estupendamente. El manual de instrucciones esta online en esta misma página y es muy ameno de leer, viene todo bien explicado. Espero que no tenga ningún problema con la maquina y en caso de que así fuese que la empresa Matri siga siendo tan profesional como hasta ahora.„

21-02-2015 text_stars

Lily over de Singer Talent 3323

“Thank u very much for the service (very fast and professional). Very well packed and containing all the pieces included in the machine kit. The only problem was the guideline in Dutch, but I downloaded in Spanish. Very happy and I made a lot of bags and purses.„

21-02-2015 text_stars

Fam. Verduin over de Voetpedaal

“Bedankt voor het snelle verzenden van het voetpedaal. De lockmachine van mijn vrouw werkt weer naar behoren! Het pedaal past zonder problemen op de babylock lockmachine. ( ps. Je mag deze mail als referentie/review gebruiken ) Met vriendelijke groet, Fam. Verduin„

21-02-2015 text_stars

Salomé over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Muy contenta, llevó desde agosto con ella y va genial.. Es sencilla de manejar, y va de lujo... Compre el juego de prensatelas, los vídeos demostrativos son geniales... Y el servicio de matri , serio y de calidad... Yo cuando necesite comprar otra máquina no dudare en comprar aquí...„

19-02-2015 text_stars

Mieke over de boventransport voet

“Past deze op een Brother VX860?„

Matri:

Beste

Ja, dat past

Groet

Matri

Winkelwagen