Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

29-10-2014 text_stars

Caroline over de Toyota JSA 21

“Fijne naaimachine, kan goed dikkere lagen stof aan, makkelijk te bedienen. Ik heb deze nu bijna 3 jaar. Enige reden waarom ik een andere naaimachine zou willen, is dat ik een stillere machine zou willen en wat extra functies die deze niet heeft. Maar dat zijn er maar weinig. Heel goede prijs/kwaliteit.„

28-10-2014 text_stars

Rafa over de Paspop Siera

“Entrega realmente rápida y buen precio. Pero hay que tener en cuenta la calidad. El maniquí es de plástico, no da sensación de calidad y sí de fragilidad (habrá que ver con el tiempo si esto es así o no). No puede compararse con los maniquís de madera que, aunque más caros, no tiene nada que ver con estos. Yo lo recomendaría para principiantes que quieran tener uno en casa. A quien pueda pagar 200€ le recomendaría uno de madera, más robusto y atractivo.„

23-10-2014 text_stars

Willemieke over de Matrimatic Jubilee 4

“Deze matrimatic naaimachine nu ongeveer 3 weken in mijn bezit. Na 2 dagen was het lampje helaas doorgebrand. Na een mailtje naar matri binnen 2 dagen 2 nieuwe lampjes gekregen en een schaartje erbij. Topservice! Naaimachine naait verder goed. Stabiel genoeg. Hele goede duidelijke handleiding. „

23-10-2014 text_stars

Adriana over de Paspop Siera

“Best product for this money. Delivery in 5 days . Useful and robust.Thanks. „

22-10-2014 text_stars

Sacha Quaedvlieg over de Singer Fashion Mate 7256

“Gistermiddag om 16.00 uur deze singer naaimachine besteld en vandaag al ontvangen! Wat een service! Vanavond ga ik hem uitproberen... kan niet wachten.„

19-10-2014 text_stars

Jessica over de Necchi N 424

“Ça fait plusieurs semaines maintenant que j.utilise cette machine et je suis ravie ! Je passe d'une mécanique à une électronique un sacré changement ! Je n'ai pas encore utilisé la machine avec la pédale ! J'aime trop la couture sans pédale ! J'ai testé tous les points broderie ! Le seul motif que je ne trouve pas très joli c'est l'étoile. Le reste est tres convenable ! Bref machine très complète et facilement transportable, qui avec toutes ces options vaut beaucoup plus comparé aux marques standards. Je ne regrette pas dutout mo achat !„

19-10-2014 text_stars

Contelayaguja Ctya over de Brother innovis 955

“La he recibido en 10 días„

16-10-2014 text_stars

Nathalie over de Singer Talent 3323

“Très contente de cette machine reçu hier, très simple d'utilisation et silencieuse. c'est un cadeau de noël pour ma fille et je ne regrette pas d'avoir choisi celle ci. C'est ma 2eme machine achetée sur ce site, livraison rapide. toujours contente de singer. „

11-10-2014 text_stars

MAYTE over de Matrimatic Jubilee 4

“Fantastica maquina de coser sencillo manejo y multiples puntadas.Respecto a la empresa muy seria y profesional, pero lo mejor LA ATENCION AL CLIENTE FANTASTICA, INMEJORABLE, POCAS EMPRESAS CONOZCO CON ESTE NIVEL DE CALIDAD, ATENCION Y RAPIDEZ EN SOLUCIONAR CUALQUIER PROBLEMA. MI PUNTUACION UN 11 SOBRE 10 .„

11-10-2014 text_stars

Chantal over de Brother 1034D

“Je viens de l'acheter enfilage facile, il faut bien regarder les instructions et suivre étape par étape je suis novice et je pense qu'elle est bien pour le prix„

09-10-2014 text_stars

Susan over de Voetpedaal

“De voetpedaal van mijn oude bernina 717 naaimachine ging zijn eigen leven leiden! Mijn naaimachine staat altijd start klaar ik hoef er maar zo achter te kruipen om kapot en kleding stukken te repareren . Mijn schrik was groot toen ik op een morgen mijn naaimachine hoorde lopen! Zonder iemand achter de machine aan te treffen ratelde hij maar door! Nou geloof ik niet in spoken maar even kreeg ik er rillingen van.... Ik kreeg hem alleen maar uit door de stekker uit het stopcontact te halen! Ik had wel gelijk door dat het einde verhaal was van mijn oude vertrouwde bernina,maar het is zo'n fantaschtische machine!!! Moeiteloos gaat hij door spijkerstoffen daar kan mijn Husqvarna123 niet aan tippen!!! Na wat speurwerk op internet kwam ik de universele voetpedaal van Matri tegen,nou dat was me wel €25,00 waard om te proberen mijn oudje weer aan de praat te krijgen. En jawel hoor!!! HIJ DOET HET WEER!!!! Geweldig Matri,dat jullie de universele voetpedaal verkopen! BEDANKT.„

09-10-2014 text_stars

Carola Wijma over de Toyota quilt 226

“Was op zoek naar een niet te dure naaimachine om mee te kunnen quilten. Het zg freemotion quilten.. Deze toyota naaimachine is daar zeer geschikt voor. De transporteur kan uitgezet worden er er zit een quiltvoet bij!~Nu nog heel veel oefenen want het valt niet mee om de stof zelf in vloeiende lijnen te laten bewegen onder de naald. Ik ben heel blij met deze aankoop en kan hem iedereen aanraden die creatief bezig wil zijn. „

03-10-2014 text_stars

Franco over de Matrimatic Jubilee 4

“La macchina è arrivata in Italia in soli 3 giorni, ottimo, anzi eccellente.„

01-10-2014 text_stars

Dours over de Lewenstein 700DE lockmachine

“je suis retraite je coud deja et je serais tenter par une surjeteuse pour coudre plus . mais j esite un peu je n ait jamais servit de cette machine„

Matri:

Regardez le film demonstration

24-09-2014 text_stars

Michel Pueyo over de Onderhouds-Pack-XL

“bonjour nous somme en pocetion d une machine a coudre toyota jeans de puis plusieure annees j en suis tres satisfaite mais pour des raison personnel tres grave j ai la machine en panne cela me manque beaucoup pouvez vous maider tres urgent tres important meeci beaucoup „

24-09-2014 text_stars

Garry over de Onderhouds-Pack-XL

“bonjour tres bonne machine a coudre tres satisfaite merci„

19-09-2014 text_stars

Carine over de Singer Talent 3323

“J'ai reçu ma machine hier, cinq jours d'attente après la commande, correct. J'ai fait mon premier cours de couture, explications des fonctions de la machine. comment coudre avec les différentes fonctions, je pensais que ce serai très compliqué, mais non, au contraire, je commence au bout de quelques heures à faire mes premiers essais. La semaine prochaine je fais ma première robe, après six heures de cours, je suis enchantée. Cette machine est idéale pour une débutante comme moi, maintenant je pense même à m'acheter du matériel de la même marque. Le livre d'explications est très bien.„

17-09-2014 text_stars

Domtom over de Matrimatic Jubilee 4

“Je suis très satisfaite de cette machine, complète dans les différents types de points possibles. Le socle transformable en bras étroit est très pratique. L'enfileur de fil automatique est très pratique lorsqu'on a bien compris son mode d'emploi. L'éclairage et le coupe fil sont aussi appréciables. La machine est assez légère . Compte tenu du prix promotionnel actuel, cela en fait un excellent achat. Promotion ou pas, je recommande cette machine à coudre. Seule difficulté rencontrée pour la France : la réception de la machine car le transporteur ( CHRONOPOST !!!!!!! ) n'a pas pris la peine de me contacter pour organiser la livraison, et a stocké la machine dans son dépôt sans que j'en sois informée .. j'ai dû faire intervenir le vendeur (MATRI) qui m'a vraiment aider à localiser le colis... que j'ai dû retirer dans le bureau de poste local alors que j'avais demandé une livraison à domicile. „

08-09-2014 text_stars

Danielle over de boventransport voet

“Vraagje, past deze ook op een singer 1507/ 8280 serie Wil er graag eentje bestellen maar ben niet zeker en verder een compleet beginnende naaister met tricotproblemen Grtjes„

Matri:

Beste,

Ja dat past

groet

Matri

Ps vragen kunt u beter stellen via contact, u krijgt dan sneller antwoord

03-09-2014 text_stars

Tamknitting over de Lewenstein lady

“Perfecto!! Lo he recibido hoy en España, en siete días laborables, tal y como me dijeron. Aunque tengo una talla 44, pedí el modelo A, de la 36 a la 42, haciendo caso a los comentarios y me viene perfecto para mi 44. Totalmente recomendable.„

29-08-2014 text_stars

Irene over de Matrimatic Jubilee 4

“Es fantástica! Tiene buena potencia y su peso la hace bastante firme. 100% recomendada. Perfect! recommended 100% :)„

27-08-2014 text_stars

Mieke over de boventransport voet

“Ik heb een Singer heavy duty 4423 past dit voetje hier ook op? Of raad u een ander voetje aan?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

27-08-2014 text_stars

Veerle over de blinderitsvoet

“Zou dit passen opende singer 2273?„

Matri:

Beste,

Als u een 6 mm klikvoet heeft dan past dit, zie duidelijke foto;s van maten 

Succes

groet

Matri

26-08-2014 text_stars

Louise over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik heb het toestel gekregen voor mijn verjaardag en ben er heel tevreden van. Het heeft slechts één nadeel en dat is de pieptoon bij elke handeling die ik doe (aangezien ik het pedaal niet gebruik). Weet iemand hoe ik dit kan uitzetten? In de handleiding staat er nl. niet hoe ik dit kan uitzetten. Alvast bedankt„

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
We hebben het voor u uitgezocht, maar het is helaas niet mogelijk om dit uit te zetten,  
dit komt omdat piepsignalen het juiste of niet juiste werking van de machine aangeven.
 
Veel plezier met de machine
 
Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl
25-08-2014 text_stars

Petra over de Toyota JSA 21

“Deze machine hebben wij nu al 2 jaar in bezit. Hij naait geweldig makkelijk en is robust. Jeans gaat vlotjes. Hierdoor komt schoonmoeder ook vaak langs met haar spijkerstof reparaties. Kortom een hele fijne machine voor weinig geld.„

23-08-2014 text_stars

Christine over de boventransport voet

“Gisterenmiddag besteld, van morgen in de brievenbus, zelfs in België. Bedankt voor deze superservice. Heb al getest en het werkt perfect.„

20-08-2014 text_stars

De Oliveira Garcia over de Toyota SLR4D

“Cela me tarde de la recevoir. J aime son allure. „

18-08-2014 text_stars

Lida Hessing over de boventransport voet

“goede middag. Vraag : Past het universele boventransportvoetje op de NECHI 424 ? Gaarne uw reactie a.u.b.„

Matri:

Beste

Ja, dat past

groet

Matri

10-08-2014 text_stars

Annelies. over de Matrimatic Jubilee 4

“Ik heb deze naaimachine nu ong. 2 maanden in mijn bezit en naai er alles mee. Hij naait ook zwaardere materialen zoals tassen zonder problemen. Het gewicht vind ik heel belangrijk want een lichte naaimachine gaat aan de loop onder het naaien en deze machine blijft goed op zijn plek staan. Ik ben heel erg tevreden over de naaimachine en heb hem ook aan mijn zus aanbevolen.„

08-08-2014 text_stars

W.struik over de v-snaar : Z

“Ik heb de snaar in goede orde ontvangen en gemonteerd aan de machine. Hij draait weer als van ouds. Hartelijk dank voor de geleverde service.„

08-08-2014 text_stars

Rosy over de Paspop Siera

“FANTASTICO!!! oggi 6 agosto è arrivato il mio Siera 151 ordinato soltanto l'1 agosto. Vi ringrazio moltissimo per la velocità nella consegna. Montato in 5 minuti ed ora non mi rimane che farne il miglio uso possibile. Grazie Matri!!!!! „

01-08-2014 text_stars

Kaat over de boventransport voet

“Een paar vraagjes: Kan je dit voetje ook gebruiken in combinatie met een tweelingnaald? Ik zie dat het compatibel is met zeer veel merken, maar past het ook op oude machines (lees: toyota uit de jaren 90)„

Matri:

Beste,

Ja , als uw machine een klikhouder van 6 mm heeft , dan past deze voet.

Ja, Is ook te gebruiken met 2 ling naald

Matri

01-08-2014 text_stars

Brigitte over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Commandée un vendredi à 15h30, expédiée à 16h30 et reçue par Chronopost le mardi suivant à 10h30. Excellente réactivité de Matri et très bon rapport qualité-prix. Après plusieurs essais des différentes fonctionnalités, je suis très satisfaite de cette surjeteuse et je la recommande.„

24-07-2014 text_stars

Cientje over de Voetpedaal

“Bedankt voor deze super oplossing. Eergisteren kwam er rook uit het voetpedaal van de singer 354 naaimachine van mijn tante. Boel uitgezet en af laten koelen. Daarna pedaal opengeschroefd. Een heel ouderwets uitziend onderdeel zag er niet helemaal meer uit zoals het behoort. Na wat speurwerk op internet kwam ik hier terecht. Meteen deze pedaal besteld, vandaag in huis. Draad losgeknipt van oude pedaal en gemonteerd aan deze nieuwe. Is werkelijk niet ingewikkelder dan het in elkaar zetten van een steker voor een stopcontact. Aangesloten en de machine reutelde vrolijk verder. Het oorspronkelijke naaiklusje is nu ook mooi aan kant. Bedankt voor deze geniaal eenvoudige oplossing!„

24-07-2014 text_stars

Clo over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Lewenstein 700 reçue en 3 jours seulement avec les pieds en option. enfilage simple avec "une aide automatique" pour la partie compliquée. elle fonctionne impec ; pas encore testé toutes les fonctions et les pieds„

22-07-2014 text_stars

Louise over de boventransport voet

“Ik ben aan het overwegen om een Brother FS40 op deze website te bestellen, overwegend omdat ik quilts wil gaan maken, kan ik dan dit voetje er niet beter bij bestellen? En past het op het genoemde model? Alvast bedankt„

Matri:

Beste,

Dit voetje is erg fijn, zeker ook met quilten.

Het past ook de brother FS 40

Groet

Matri

20-07-2014 text_stars

Cosar Marie Line over de Gouden schaar

“tres bonne qualite je les recommande pour une amie qui est elle aussi tres satisfaite achete le en lots „

19-07-2014 text_stars

Christine over de Lewenstein lady

“Le colis est arrivé en 3 jours. Je me suis précipitée pour le montage et le réglage : parfait ! Je suis arrivée à reproduire mon gabarit tissu. Je vais le recouvrir d'un tissu stretch et marquer toutes les lignes de moulage. Ce sera un plaisir de créér pour moi. Il m'en faudrait un autre exemplaire, dans chacune des deux tailles pour mes clientes. Je n'hésiterai pas à faire appel à vous. Merci aussi pour votre accueil au téléphone (en français !). Cordialement.„

19-07-2014 text_stars

Dohet over de Brother FS 40 Naaimachine

“Super machine. Rapport qualité prix imbattable. Et vendeur incroyablement rapide commande et paye ce lundi a 19 h et reçu ce mardi a 10 h.„

17-07-2014 text_stars

Marc Van De Voorde over de Voetpedaal

“Dank zij deze naaimachine pedaal mijn Dremel voor een habbekrats perfect traploos en met de voet bedienbaar gemaakt. Mooi prijs en zeer snelle levering. Muchas Gracias! „

15-07-2014 text_stars

Inge over de boventransport voet

“Iemand enig idee of hij ook past op de Lewenstein Digitronic 66? Zou hem heel graag willen aanschaffen, maar durf niet echt...„

Matri:

Beste,

Ja hoor , dit past

Groet

Matri

14-07-2014 text_stars

Simonetta over de Lady Valet

“Ho ricevuto oggi il mio Lady Valet S nero comprato in promozione (oggetto che era stato cambiato) come nuovo. Sono molto contenta perché oltre che bello a vedersi è facile da regolare e soprattutto ha un supporto in legno molto stabile. L'ho già regolato sulle mie misure e la mia statura„

14-07-2014 text_stars

Inge over de Toyota SLR4D

“prima lockmachine, loopt zeer vlot, zalig om mee te werken, ideaal ook voor beginner!„

04-07-2014 text_stars

Rieky over de Matrimatic Jubilee 4

“Dinsdag besteld, woensdag in huis, hele fijne naaimachine, lichtgewicht en goede gebruiksaanwijziging. Ik kan deze matri naaimachine echt bij ieder aanbevelen.„

01-07-2014 text_stars

Evelien over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik heb de brother FS 40 naaimachine nu enkele weken en hij is fantastisch. Heel gemakkelijk in gebruik, zeker met de bijgeleverde handleiding en dvd. Voor een zeer schappelijke prijs heeft deze naaimachine heel wat opties, zoals verschillende snelheden, naaldstop en heel wat steken. Prima service, snelle levering. Dankjewel!„

24-06-2014 text_stars

Gwenda Martens over de Necchi N 424

“Hierbij willen wij de heren van Matri bedanken voor de geweldige service. Van harte aanbevolen„

22-06-2014 text_stars

Caroline over de Brother 4234D

“Zeer fijne lockmachine, redelijk eenvoudig in te rijgen, normale naalden te gebruiken. „

17-06-2014 text_stars

Karla Deputter over de boventransport voet

“Hier een oude Toyota. Het voetje cadeau gekregen van mijn man, maar ik durfde het niet eens installeren. Vandaag toch maar uitgepakt en geprobeerd... Man man, had ik dat maar eerder gedaan! Het scheelt inderdaad in ergernis en tijd! Vanaf vandaag gaat dat voetje er veeeeeel opstaan ;)„

09-06-2014 text_stars

Annick Houssin over de Babylock eclipse 2

“Hallo, Deze babylock-machine is een super! lockmachine Ik heb ze nu een jaar ongeveer, en ik ben er nog altijd even blij mee. Ze kan alle stoffen aan. Zowel dunne, rekbare, als zware stoffen. Deze babylock wordt bij ons ingezet voor allerhande karweien. Als vrijwilligster voor een vluchthuis heb ik alle soorten naaiwerk te doen. In Belgie was en is, deze machine stukken duurder. Ook de firma Matri was correct, de thuislevering, samen met de paspop en een gratis schaar er bovenop. In de toekomst bij een volgende aankoop is het zeker Matri! Annick Houssin„

Winkelwagen