Hoe kunt u betalen in onze webshop

Snel en Eenvoudig betalen.

100% beschermd en veilig.

Betalen met iDeal

De meest veilige en eenvoudige manier van betalen is iDeal. Heeft u internetbankieren, kies dan als betaalmethode voor iDeal. Het bedrag wordt dan direct afgerekend in uw vertrouwde internetbankieren-omgeving en wij verzenden direct uw bestelling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling.

Betalen met Creditcard

Indien u wilt betalen met uw Visa, Mastercard, American-Express of Maestro creditcard is dit ook mogelijk. Kies eenvoudig voor creditcard als betaalmethode. Het totaal bedrag wordt direct verrekend met uw creditcard en wij verzenden direct uw bestelling. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling.

Betalen met Paypal

Inden u een Paypal rekening heeft kunt u bij ons ook eenvoudig met Paypal betalen. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling.

Vooruitbetaling / Overmaken per Bank / Per Overschrijving

Indien u niet over internetbankieren of een creditcard beschikt, dan kunt u er voor kiezen het bedrag zelf over te maken. Na uw bestelling ontvangt u via de email een orderbevestiging met een factuur, waarop u alle gegevens kunt vinden om het bedrag over te maken. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra uw betaling bij ons ontvangen is. Let op hier kan een paar dagen over heen gaan.

Overmaken graag naar onze betaalprovider Pay.nl
Ten name van: Stichting Pay.nl
IBAN / Rekeningnummer: NL 38 RABO 0190 535 792
BIC Code: RABONL2U
Vermeld altijd het bestel / factuur nummer!

Al onze betalingen worden verwerkt door Pay.nl dus 100% beschermd en veilig.