Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

06-07-2016 text_stars

Christine over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F600

“Heb deze reeds enkele maanden in gebruik is een top machine lang getwijfeld tussen de Bernina en deze en uit eindelijk deze Juki HZL -600 Ik volg naailessen en waar we met Bernina stikken maar deze moet zeker niet onderdoen in tegendeel zelf meer accesoires en super sterke motor ook de mooie steken !.. Niets dan lof over mijne Juki !.. Alsook de super service van Matri zelf enorm tevreden ik raad het zeker aan op bij hun te kopen !. Heb al een paar dames van de les warm kunnen maken „

29-06-2016 text_stars

Yacinthe over de Schmetz 2 - ling Naalden set stretch

“Bonjour Ma fille a bien reçu le lot d'aiguilles. Vous avez un très bon service client. Merci beaucoup. Je recommande „

28-06-2016 text_stars

Anja over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Heel goede prijs voor de Janome coverpro 2000 cpx en een heel goede machine, mooie gladde naden... Bedankt voor de supersnelle levering.. Top...„

28-06-2016 text_stars

Angelique over de blinderitsvoet

“Prima levering. Past ook op mijn oude Anker naaimachine. Maar helaas komt de naald niet in het gat terecht maar precies op het randje erboven waardoor ik gelijk mijn naald heb gebroken. Ik dacht echt dat ie geschikt was voor mijn machine omdat al mijn voetjes er zo uitzien. Naald kan ook niet anders geplaatst worden volgens mij. Dus moet ik het op een andere manier gaan oplossen en heb ik een voetje waar ik helaas niets aan heb...„

Matri:

Beste Angelique,

Deze anker heeft een 5 mm aansluiting, u heeft de 6 mm besteld.

U kunt terug sturen met copy factuur, dan krijgt u geld terug

Groet

Matri

20-06-2016 text_stars

Hanny over de Singer 1412

“Bedankt voor de snelle levering, Snel uitgepakt en uitgeprobeerd, werkt zeer eenvoudig. nu kan ik mijn gordijnen gaan afmaken.„

16-06-2016 text_stars

Nathalie over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wat een heerlijke machine! Gemakkelijk te bedienen en veel mogelijkheden.Deze beginner kan vooruit!Fijn dat de snelheid is aan te passen.Kleine tip: op de plaat staan geen streepjes aangegeven om.je stof rechtstreeks kunnen geleiden.Bedankt Matri1„

16-06-2016 text_stars

CONNIE over de Brother Innov-is 800E

“PRACHTIGE BORDUURMACHINE , BORDUURD HEEL STIL ,MAKKELIJK TE BEDIENEN. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE„

18-05-2016 text_stars

Colette Flahaut over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Livraison super rapide. Commandée le jeudi 22h00, le livreur s'est présenté le vendredi midi. N'étant pas présente, il est revenu le samedi 15h00. Commande conforme. Une amie m'avait recommandé ce site : je suis très satisfaite. Merci„

11-05-2016 text_stars

Elisabet over de Matrimatic Bronze

“Perfetta. Ho comprato una usata e funziona benissimo!!!! „

10-05-2016 text_stars

Carmen Lang over de Flowerfeet-bloemsteekvoet

“Habe mir den Blumennähfuss und einige andere Sachen bestellt. Erst einmal muss ich sagen dass die Lieferung nach Deutschland super fix ging!! Dafür schon mal 5 Punkte von mir!!! Zum anderen habe ich natürlich gleich ausprobieren müssen wie der Fuss funktioniert. Meine Nähmaschine gibt leider, was die Programme betrifft, nicht allzu viel her, aber die die ich ausprobiert habe, haben allesamt geklappt!! Der Blumennähfuss ist super und deshalb werde ich auch in Zukunft mein Zubehör hier bestellen !!! ALLES SUPER GELAUFEN UND TOLLE QUALLITÄT!! GROSSES DANKESCHÖN!!„

05-05-2016 text_stars

Emily over de Voeten Pack 6

“Super setje. Past perfect op mijn Janome. Levering binnen 24 uur. Ben erg tevreden!„

20-04-2016 text_stars

Mieke over de Adapter voor bernina-B002

“Werkt super op mijn oude Bernina. Eindelijk een heleboel klik voetjes binnen handbereik! „

15-04-2016 text_stars

Grootenhuis over de Bernina Palermo 5

“Wat een fijne naaimachine , mijn moeder heeft al 35 jaar een Bernina. En deze naait net zo fijn„

06-04-2016 text_stars

Kelly over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Ordered it thursday, was delivered the next day ! Nice machine, easy to use, a lot of videos on youtube ! Good service from matri !„

31-03-2016 text_stars

Tetelle over de Singer Talent 3323

“Génial ! Que se soit de l'expédition à l'ouverture du carton ! Superbe machine design et facile d'utilisation. Commande passée le mardi soir reçu le vendredi matin hyper satisfaite je recommande !!!!!„

31-03-2016 text_stars

Chantal over de Brother FS 40 Naaimachine

“In december 2014 voor de FS40 gekozen. Totaal geen ervaring met naaien. Wat een goede keuze! De service van matri is overigens super. Voor beginners heerlijk om mee te werken: makkelijk in het gebruik en de machine heeft nooit problemen (af en toe even zelf het stof onder de plaat vandaan halen voorkomt een hoop onderhoud). Handige instructie filmpjes, een lampje boven je werk en een vrije arm. Als beginner is het fijn dat er een slakkenstand op zit. Geen probleem met katoen, gebreide stoffen, stretch stoffen, dunne stoffen, tafelzeil, en dikke stoffen. Als je met glibberige of stretch stoffen gaat werken kun je een universele bovengeleidervoet kopen: dan gaat er echt nooit meer wat mis. Minpuntje: niet alle lijnmarkeringen lopen tot de voorkant van de machine door, maar daar gebruik ik tegenwoordig washi tape voor (hema). Dat kun je verwijderen zonder dat er plaksel aan je machine blijft zitten. Deze machine heeft nog steeds meer mogelijkheden dan ik de komende jaren nodig heb!„

28-03-2016 text_stars

Natalie over de Toyota SLR4D

“Fijne machine! Binnen een week al verschillende kledingstukken gemaakt, ook met van die glibberstofjes die ik nooit op de naaimachine kan verwerken. Bij elke wisseling van steek maak ik nog wel even een proeflapje om te kijken of het goed gaat. Handig dat er op de site zoveel vragen en antwoorden staan. Zo kan je als beginner al snel met de lockmachine overweg. Rolzoomset bijbesteld, dat werkt prima! Snelle levering.„

28-03-2016 text_stars

Leclerc Lydie over de Paspop Siera

“Bonjour, Je viens de recevoir aujourd'hui mon mannequin Siera. Il est exactement ce que j'attendais. Je vous félicite aussi pour la rapidité de livraison. Merci beaucoup. Cordialement; Lydie„

27-03-2016 text_stars

Maria over de Janome Memory Craft 6600

“no tiene brazo libre pero por todo lo demás esta muuy bien, me encanta„

12-03-2016 text_stars

Lacharme over de Matrimatic Bronze

“Très bien! machine commandée le mardi matin et reçue ce jeudi matin!! plus une table d’extension en cadeau, merci! „

03-03-2016 text_stars

Manuela Sancricca over de Brother innovis 955

“I received my sewing machine yesterday, I love it! I had some problem with the order at the start because the machine was not in stock, but Matri followed up through the whole process, providing me with feedback and I also received a reimbursement gift for having to wait longer than expected. Happy with the purchase, but especially happy with Matri! Just a small criticism, I received the Instructions Manual in Dutch and French...but I can't read it! Is it possible to receive the Manual or a link to the digital one in English? Thank you„

Matri:

Dear,

See our English site

http://en.matri.eu

Best regards
Matri

02-03-2016 text_stars

Sophie Massart over de Voeten Pack 6

“Commandé dimanche reçu mercredi excellent site sur lequel j'ai déjà fait plusieurs commandes sans problème. merci„

12-02-2016 text_stars

Rita over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Macchina arrivata dopo un giorno, spedizione velocissima! La tagliacuci è facilissima da infilare, io sono una neofita e ci ho messo 5 minuti, funziona a meraviglia ed è di utilizzo semplice e intuitivo, solida e robusta, ho fatto delle prove su 5 strati di flanella e taglia come il burro... Fantastica e consigliatissima!„

11-02-2016 text_stars

Katrien over de ruffler voet

“Deze voet bespaart je veel tijd. Stoffen naaien met plooien van dezelfde diepte of stoffen rimpelen gaat supersnel. Echt een aanrader!„

07-02-2016 text_stars

Zohra over de Voeten Pack 9

“Bon rapport qualité prix, dommage qu'aucune fiche technique ne figurait dans le colis. J'ai fait mes propres recherches pour trouver l'utilisation précise de chaque pied de biche.„

Matri:

Chers clients,


Lisez tout,
eux-mêmes avec les films et les photos
http://fr.matri.eu/FAQ/Tips

Cordialement
Matri
03-02-2016 text_stars

Jeannette Van Loon over de Matrimatic Jubilee 4

“De machine werd heel snel geleverd. Heb hem net even geprobeerd. Fijne machine! Alleen : hoe krijg ik het garen automatisch in de naald ? Zeker 50x geprobeerd 1x gelukt, weet iemand misschien een foefje dat mij kan helpen ? „

Matri:

Beste,

Hierbij de link naar een duidelijke informatie pagina over het gebruik van de draadinstker van de matrimatic.

Gebruik draadinsteker

Succes

groet

Matri

01-02-2016 text_stars

Annemiek Kooy over de Brother FS 40 Naaimachine

“Snelle levering,duidelijke dvd met goede uitleg,prima machine . Vraagje mijn inziens naait hij bij rechtdoor wat langzaanm ,Kan je dit stellen????„

Matri:

Geachte,

Er zit een snelheidsregelaar op de machine zelf,
naar links = langzaam, en hoe verder naar rechts hoe sneller

Succes

groet

Matri

30-01-2016 text_stars

Elena Henraat over de Juki lockmachine MO-1000

“In een zin het is een must voor elke naaister gewoon te gek.„

30-01-2016 text_stars

Elena Henraat over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-F600

“Deze naaimachine kan ik niets over schrijven alleen zeggen dat hij perfect is. Bedankt Matri dat je deze geadviseerd hebt.„

28-01-2016 text_stars

BLANCHARD Marie Odile over de Matrimatic Silver

“très bonne machine une Mercédès face à ma singer brillance site sérieux et rapide la seule chose c'est les explications de points qui manquent je voudrais savoir raccommoder avec si une personne le sait je serais ravie merçi „

28-01-2016 text_stars

Gabriele over de Brother FS 40 Naaimachine

“Spedizione rapida, ottimo venditore consigliatissimo. Ottima macchina, facile da utilizzare e con un manuale d'istruzioni molto esauriente. „

28-01-2016 text_stars

Myriam B over de Matrimatic Silver

“fantastische naaimachine, nog niet beklaagd.Dank u Matri :-)„

28-01-2016 text_stars

Charo Otero over de Paspop Siera

“Realicé el pedido el jueves día 21-01-16 y lo he recibido el martes 26-01-16. Envío a España. El maniquí me ha encantado, es perfecto y además de tener buen precio lo conseguí aún más rebajado. Que más se puede pedir???. Le doy un 10.„

14-01-2016 text_stars

Francoise Hembert over de Juki naaimachine TL-98P

“Na veel research en zoeken voor een machine met uitstekend reputatie voor kwaliteitssteken voor patchwerk, heb ik voor de Juki TL98-P gekozen. Ik heb net een vrij grote quilt machinaal gequilt op de Juki en heb niets dan lof voor de kwaliteit van de steken. Het instellen van de machine is eenvoudig. De draadinrijger vraagt wel enige aanpassing, maar dat is vlug geleerd. Het is wel spijtig dat in Europa de latere modellen van deze machine niet te koop zijn (model 2010) waar je ook de naaisnelheid kunt kontroleren. Niettegenstaande ben ik zeer tevreden met deze machine die ik uitsluitend gebruik voor machinaal quilten. Een echte aanrader!„

19-12-2015 text_stars

Annie over de Matrimatic Silver

“Madame, Monsieur, J'ai bien reçu ce jour la machine à coudre Matrimatic Silver et j'en suis très satisfaite. Une excellente machine qui fonctionne très bien et qui peut réaliser de belles choses ! La livraison a été très, très rapide Je vous remercie pour votre sérieux et votre compétence. Bon week-end. Cordialement,„

09-12-2015 text_stars

Alptekin Necla over de Brother FS 40 Naaimachine

“Ik had een bernina overlock besteld vrijdag besteld en de volgendr dag kreeg ik ee thuis ik moet echt eerlijk zeggen ik heb nog nooit zo n toffe service gezien ik ben zeeeeer tevreden van de overlock nu heb ik een naaimachine brother sf 40 besteld ik wacht erop met veel plezier danku wel matri voor betaalbare toestellen en snelle service ik dank jullie hartelijk Alptekin Necla „

09-12-2015 text_stars

Anneke over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“Het werkt fantastisch op mijn Singer naaimachine van 1994! Bedankt, ook voor de snelle levering! 's Avonds besteld en volgende dag al geleverd in België! „

03-12-2015 text_stars

ARQ over de Matrimatic Silver

“Es una máquina fuerte, potente, cose de maravilla, super completa.„

01-12-2015 text_stars

Cosar over de Matrimatic Silver

“Super machine je la recommande vivement je suis ravie de mon achat „

28-11-2015 text_stars

Audrey POLISSET over de Singer Talent 3323

“J'avoue que j'ai dans un premier temps eu une certaine réticence à commander sur un site aussi loin de chez moi. J'ai d'abord commander une petite pièce, que j'ai reçue dans un délais de 5 jours à mon domicile avec un envoi sérieux, j'ai donc lancer la commande de ma machine. j'ai passé la commande lundi soir et reçu mon colis le jeudi. Le seul bémol que je pourrais mettre c'est que le colis est envoyé dans la boite d'origine de la machine, ce qui peut attirer les convoitises. La machine semble de bonne qualité, les boutons de réglages robustes malgré qu'ils soient en plastique. le porte-bobine horizontale semble un peu léger. Je suis débutante dans la couture , je voulais une machine simple et fonctionnelle. elle correspond à mes attentes j'ai hâte de démarrer mon nouveau projet textile.„

19-11-2015 text_stars

Donatella over de Matrimatic Silver

“Veramente una bella macchina, solida e silenziosa. Mi sto divertendo a provare tutti i punti a disposizione. Matri è un venditore serio e affidabile. Avevo avuto qualche difficoltà inizialmente perché nel manuale di istruzioni non avevo trovato le spiegazioni su come programmare i punti sul pannello operativo e così ho inviato una mail a Matri che mi ha subito risposto indicandomi il link dove trovare tutte le informazioni di cui avevo bisogno. Consiglio questa macchina e l'acquisto su questo sito.„

16-11-2015 text_stars

Marion over de Toyota SLR4D

“snelle en goede service. helaas was tijdens het transport het lampje stuk gegaan naar de firma gebeld en meteen de dag erna nieuwe lampjes en een cadeautje erbij in de bus bedankt hiervoor. verder is het een super machine die heel handelbaar is „

16-11-2015 text_stars

Ria Van De Kerkhof over de Matrimatic Jubilee 4

“Heb de naaimachine een 2 dagen geleden gekocht, en werd super snel geleverd (1dag). Ik heb de matri naaimachine zo snel mogelijk getest en hij overtreft mijn verwachtingen, naait werkelijk daar alles Oordeel: een prima machientje voor zo weinig geld, heb je echt een goede machine. Service is ook prima ik had het spoeltje los gemaakt schroefje was zoek. Ik kreeg een dag later het nieuwe spoeltje toegestuurd, helemaal gratis, wat een service, zeer tevreden!!„

12-11-2015 text_stars

Catherine 40 over de Matrimatic Silver

“Commandée le dimanche soir, reçu le jeudi matin, mercredi étant férié... Du rapide. Quant à la machine, un régal ... j'avais une petite Singer Plume, une machine de base un peu capricieuse .... Quel changement. Plein de points, quelques motifs, l'alphabet ... Et puis le variateur de vitesse, je ne connaissais pas ça sur ma Plume.. Coudre sans la pédale... génial. Je recommande, excellent rapport qualité / prix. Merci beaucoup.„

08-11-2015 text_stars

M. Van Rijswijk over de Matrimatic Bronze

“Zeer fijne machine met veel mogelijkheden. Ik had hiervoor een oude Merritt naaimachine en er gaat een wereld voor mij open. Een draadinsteker is erg fijn op mijn leeftijd. Naait mooi regelmatig en ben er super tevreden mee! Ik mis alleen een uitgebreide beschrijving. De beschrijving die je erbij krijgt en die op de site zijn zeer beknopt. Weet bv niet wat nu precies de stretchsteken zijn. Het iChat zou ook iets beter kunnen.„

Matri:

Beste

Zie deze link naar duidelijke info over het gebruik van alle steken, en de diverse voetjes erbij.

http://www.matrimatic.com/assets/data/handleidingen/diamond-serie/voetjes-en-steken/Matrimatic-Bronze-voetjes-steken-NL.pdf

En via deze link komt u op een pagina metfilms met tips en trucs voor bediening, onderhoud en inrijgen

http://www.matrimatic.nl/demonstratie-videos

Groet

Matri

27-10-2015 text_stars

Suisse over de Necchi N 424

“Zeer tevreden over deze machine. Kan heel veel en deze machine heeft mij, een onervaren naaister, echt geholpen. Ik heb leren naaien op mezelf met deze machine omdat je u niet moet druk maken over de knoppen/instellingen, de machine zegt duidelijk wat en hoe. Ik raad iedereen een computergestuurde naaimachine aan.„

17-10-2015 text_stars

Carolina over de Toyota easy

“Es una máquina de coser muy básica pero funciona bien con diferentes grosores y tipos de tejido, es muy ligera para el transporte y fácil de manejar incluso para quien no tenga experiencia cosiendo a máquina. Muy recomendable para empezar en la costura. El vendedor realmente se preocupa por el cliente, la comunicación con el vendedor fue rápida y fluida. Estoy muy agradecida por el trato recibido y volveré a usar sus servicios.„

Winkelwagen