Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

18-01-2013 text_stars

Bruinsma over de Babylock imagine 2

“Omdat ik mijn vorige lockmachine niet meer zelf kon inspannen, heb ik besloten nog een keer een nieuwe lockmachine aan te schaffen die zeer eenvoudig in gebruik is, ik ben er erg blij mee , deze lockmachine had ik veel eerder moeten kopen„

18-01-2013 text_stars

Janine1976 over de Toyota SLR4D

“Fijne machine voor weinig geld, inrijgen was even wennen, maar gaat nu prima„

18-01-2013 text_stars

Dominique S over de Janome DC 2030

“Parfaite qualité communication livraison rapide! Je vais acheter un 2éme! 100%„

18-01-2013 text_stars

Harold over de Janome 6021

“Ik heb deze machine nu een paar dagen in huis, en ik heb vandaag met gemak een werkbroek hersteld. De machine heeft maar 75 watt vermogen maar met wat snelheid kom je zelfs over de dikke stukken. De janome geeft je veel vertrouwen en is erg stil. Ik heb de machine gekocht om caravans opnieuw geheel te stofferen. Als mijn werk toch te zwaar blijkt voor deze machine dan ga ik zeker voor een andere janome! De service van janome is echt geweldig „

18-01-2013 text_stars

Daphne Reisiger over de Bernina bernette 15

“Dank schnelle Lieferung bernina erfüllt Erwartungen„

18-01-2013 text_stars

Belen over de Brother FS 40 Naaimachine

“el pedido ha tardado bastante en llegar, pero la máquina es estupenda, va genial!„

18-01-2013 text_stars

Kleritgrau over de Singer 1120

“Très bon rapport qualité/ prix; livraison très rapide (3 jours) . Machine très aisée d'utilisation„

13-01-2013 text_stars

Tanja P. over de boventransport voet

“Het voetje doet precies wat ie moet doen. De naden sluiten nu precies aan elkaar aan en geen verschoven stoffen meer!! Scheelt een hoop ergernis en tijd! En de prijs is natuurlijk ook nog eens heel voordelig tegenover de prijs van het originele voetje.„

10-01-2013 text_stars

M. Carvalho over de Brother FS 40 Naaimachine

“I bought this machine and it arrived damaged, it didn't work at all. I made a replain and they told me to send it back. They send me a new one in a flash. I'm very happy not only with the machine but with the after buy service provided by matri.„

10-01-2013 text_stars

Sunny over de Bernina Bernette 20

“Love this machine. It's powerful and easy to work with and light. The zipperfoot was not included which I thought was strange but over all do not regret the purchase. Previously had the necchi 681 and boy is their a huge difference. „

30-12-2012 text_stars

Patricia over de Brother FS 40 Naaimachine

“ravie de la livraison pour se qui est de la machine formidable super extra et comme dise les jeune trop de la balle merci merci „

29-12-2012 text_stars

J.J.Janssen over de Lewenstein lady

“Super snelle bezorging. Zelfs tussen de Feestdagen! 27 december 's middags besteld, 28 december 's avonds bezorgd. Ik ga d'r ('t is uiteindelijk een Lady) zo meteen uitpakken. „

26-12-2012 text_stars

Gotallel Luc over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“bonjour payer ce jeudi 20.12.2012. 15h30 recu lundi 24.12.2012. 12h30 colis ok bon achat societe tres serieuse merci„

17-12-2012 text_stars

Yassine Aisha over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“me encanta esta machina i mira que solo tengo 11 años. e echo muchisimas cosas con ella me encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! „

17-12-2012 text_stars

Yenny over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“ola boa tarde eu tenho uma maquina brother fs40 e precisava de saber sé este pie prensa tela de quilting sirve para minha maquina de costura „

12-12-2012 text_stars

Chiara Braga over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Ho acquistato il manichino che da tempo sognavo ad un prezzo finalmente accessibile per me. Faccio i complimenti alla vostra organizzazione per la velocità di evasione dell'ordine, la rapidità della consegna e aggiungo un complimento in più per l'assistenza successiva. Infatti mi é arrivato un piedino di sostegno del manichino rotto, ma nel giro di pochissimi giorni me ne hanno fatto avere un altro di ricambio. Grazie veramente, sono molto soddisfatta.„

10-12-2012 text_stars

Maria Lazaro over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Hola! He comprado un maniqui Siera 151. Me ha llegado en una semana a España. Habia una pieza rota cuando me ha llegado el paquete, pero Matri, me ha remitido una nueva, sin coste alguno. Es un servicio excelente y de garantía. Gracias. Maria„

10-12-2012 text_stars

Tanja over de Madeira metallic 44

“Super Preis und Super Metallicgarn. Wie ich es von Madeira gewohnt bin. Versand funktioniert hier übrigens prima„

10-12-2012 text_stars

Vince over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“siera 150 en promotion: Livraison rapide sur sud de la France, très bon rapport qualité prix. Très sérieux!! bravo!!„

05-12-2012 text_stars

Philippe GARCIA over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Equipe de MATRI très sérieux , mannequin recu et SUPER le model 151 une beauté et de plus de très bonne et haute qualité , l'ivreur très courtoi et sérieux et en 2 mots vrément tous une équipe sérieux et 20 sur 20 que du ++++++++++++++++. „

30-11-2012 text_stars

Melole Annie over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“très bon surjeteuse déjà 4 ans que je l'ai „

25-11-2012 text_stars

77-kronit over de Voeten Pack 6

“J'ai commandé la pied pack mercredi midi, vendredi matin elle était arrivée chez moi ! „

24-11-2012 text_stars

Evi over de Voeten Pack 6

“Thanks, now I have my machine complete„

24-11-2012 text_stars

Yvonne-1987 over de Voeten Pack 6

“handig alle voetjes in 1 keer met korting„

20-11-2012 text_stars

Peggy over de Singer 1120

“Super snelle service. Mooie machine zeer gemakkellijk in bediening. Nu gaan testen. Deze firma is een echte aanrader.„

16-11-2012 text_stars

Hanquez over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“commandé le 14/11/12 reçu le 16/11 dans l'avenir je passerai encore des commandes faites comme moi n'hesitez pas (serieux,rapidité etc) je suis tres satisfaite du mannequin excellent qualité prix merci a bientot jeannine„

10-11-2012 text_stars

Dorien Van Maanen over de Hobby Pack

“Wat een leuke set , ik kreeg dit pakket voor mijn verjaardag en ben er erg blij mee, vooral de prachtige en scherpe grote schaar is perfect. De pincet met loep gebruik ik ook veel„

31-10-2012 text_stars

Janine over de Vrije hand quilt voet / stopvoet / borduurvoet

“Bedankt, voor dit quiltvoetje , het gaat super„

28-10-2012 text_stars

Jose Carlos over de Gouden schaar

“Las tijeras son espectaculares y te pueden durar toda la vida ya que son muy robustas y las 2 hojas se pueden separar para afilarlas tal como vienen de fábrica y cortan perfectamente telas gruesas y finas del principio a la punta sin abriese y sin atascarse además, con la empuñadura que tienen el esfuerzo para cortar es mínimo , PERFECTAS. „

28-10-2012 text_stars

Jose Carlos over de Promopack small

“Un servicio estraordinario, Ya había comprado una máquina de coser NECCHI y pude comprobar lo eficaces que son y sobre todo siempre están ahí para cualquier cosa que te ocurra. Esta vez, 2 años depués, he comprobado que sigen en la misma línea. He tenido un problema con la entrega de este producto, no por causa de Matri y he tenido una respuesta pronta y perfecta con lo que he quedado muy satisfecho por el producto y sobre todo por la garantía y el servicio postcompra. Yo resumiría como " Matri garantía y servicio"„

15-10-2012 text_stars

P Florio over de Necchi 681 gebruikt

“het is een fijne machiene die alles doet wat het moet doen ben er erg blij mee „

15-10-2012 text_stars

Genevieve over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“J'ai commandé le mannequin Sierra 151 en promo ... j'ai beaucoup hésité a l'acheter compte tenu de son modique prix, j'avais peur qu'il soit de mauvaise qualité. Je viens de le recevoir ... livraison très rapide et produit au delà de mes attentes ! il est parfait. Ne faite pas comme moi, n'hésitez pas !!! „

13-10-2012 text_stars

M.a.kemperman over de Janome 3030

“Goede redelijk eenvoudig te bedienen naaimachine. Geen overdreven poespas. Nog lang niet alle mogelijkheden ontdekt. een cd rom met de gebruik mogelijkheden zou handig zijn. „

11-10-2012 text_stars

Aletta over de Singer 1120

“Gistermiddag besteld (na 15.00) Vandaag al binnen gekregen. Supersnelle levering dus!!! Machine heeft alles wat ik verwachtte nu nog uit proberen.„

09-10-2012 text_stars

Simonne Roodenburg over de Brother NV 50

“Geweldige machine! Ben er heel erg blij mee!„

30-09-2012 text_stars

Yanna Michaelides over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“I love my machine. Quick delivery. Very very strong and not slow at all. I am working on recycling jeans. This stuff needs a strong machine. Mine is perfect.„

29-09-2012 text_stars

Isabel Pereira over de Brother FS 40 Naaimachine

“Encomendei a máquina a uma sexta-feira e na quinta - feira seguinte ou seja 4 dias uteis após a compra já a estava a receceber o que é magnifico. Parabéns MATRI pela eficiência, atribuo nota 5 estrelas. Quanto à máquina em si é simplesmente fantástica, pois eu nunca tinha mexido numa máquina de costura e foi super fácil trabalhar com ela, pois é muito fácil de manusear. O único senão é o manual assim como o DVD não ser em português uma vez que estamos na união Europeia.Quanto ao resto 5 estrelas, recomendo este site sem dúvida!„

29-09-2012 text_stars

Mieke De Boer over de Lewenstein 700DE doos beschadigd

“Hele fijne machine ,zeer makkelijk te bedienen door de instruktie DVD„

25-09-2012 text_stars

Paolo over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Consegna super veloce, ottimo rapporto qualità prezzo, perfetto come da descrizione!!!„

23-09-2012 text_stars

Tahira over de Brother FS 40 Naaimachine

“I made an order for The machine on thursday and recieved it on saturday wow so quick ..i am so pleased with it as my old machine was dying on me and needed a new one asap ... This a total joy to work with love the speed control slide and the one touch start stop button... The button hole stich was so easy just press in the number install the foot and press start thats it soo easy and its very quite too.. too good highly recommeded and the price was fantasticly low .. thank you matri ...ps even the post man was intrested in the machine made a note of your address ..„

21-09-2012 text_stars

M-J BEGUE over de Brother FS 40 Naaimachine

“livraison trés rapide, trés bonne machine avec des explications compréhensives, site trés sérieux, BRAVO.„

20-09-2012 text_stars

Efi over de Brother FS 40 Naaimachine

“This machine is just wonderful! Very efficient, simple to use, very light, just perfect and at a great price. I would recommend it without a doubt. I'd also like to thank YOU matri for your TOP service. I received the machine in 5 working days, as promised, and of course without paying any delivery fees. Thanks again!!„

18-09-2012 text_stars

Derks over de Husqvarna H-class E 10

“Leuke beginnersmachine voor simpele naaiwerkzaamheden„

18-09-2012 text_stars

Francesca over de Singer 1507NT

“ottima scelta singer non tradisce mai „

17-09-2012 text_stars

BEQUET over de Diana D

“Bonjour, Ce mannequin correspond à mes mesures mais j'aimerai savoir si la hauteur du buste est amovible - cordialement B.B.EQUET„

14-09-2012 text_stars

Tina over de Brother innovis 955

“tja ik WAS er zeer wantrouwig voor eerst betalen en we sturen het op het is nu wel een grote som geld zo een brother borduurmachine 950 en nu wachten tot ze er is na veeeel slapeloze nachten is toch aangekomen en ik MOET zeggen IK BEN ER SUPER BLIJ MEE ik hoop er nog jaren plezier aan te hebben de prijs zit juist op die borduurmachine en ...........je krijg er nog estra een overlock bij dat is toch wel ECHT SUPPER he bedankt matri je staat bovenaan de top ik ben er heel blij mee groetjes tina trenson uit evergem , oost - vlaanderen belgie„

28-08-2012 text_stars

Olga Romero over de Brother FS 40 Naaimachine

“Woooonderful !!! Thank you sooo much! This machine is amaizingly good!!!„

28-08-2012 text_stars

Alicia Bergmann over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Fácil manejo, con el video de demostracion. Los accesorios que compré con la máquina no sé para que sirven porque no hay videos demostrativo para ello. El catálogo viene en holandes, que no entiendo. „

27-08-2012 text_stars

Bonte Jonie over de Brother innovis 955

“Twee hele puike machines. De Brother overtreft al de stoutste verwachtingen, snel, veelzijdig en vooral heel stil.Stikt zowat alles wat men eronder schuift. Ik heb de machine nu zo'n maand in bezit en heb al diverse kledingstukken gemaakt, ook met borduurwerk. De Lewenstein overlock machine die we erbij kregen is ook een pareltje, alleen het bedraden vergt wel enige souplesse en techniek. Maar voor de rest is dit ook een heel goed ding die precies aanvult wat de Brother dan weer niet aankan Met beide machines in huisheeft mijn wederhelft nu ook de smaak van naaien te pakken gekregen, dus kan ik stellen dat twee naaimachines in huis hebben het huiselijk samenzijn verstevigd! Mvg.„

25-08-2012 text_stars

Coupje over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Bedankt voor de wel heel erg snelle levering. Gisteren om 16 u besteld en deze morgen al toegekomen. Ik woon in België dus super snel. Bedankt. „

Winkelwagen