Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

30-09-2012 text_stars

Yanna Michaelides over de Matrimatic Jubilee 4

“I love my machine. Quick delivery. Very very strong and not slow at all. I am working on recycling jeans. This stuff needs a strong machine. Mine is perfect.„

29-09-2012 text_stars

Isabel Pereira over de Brother FS 40 Naaimachine

“Encomendei a máquina a uma sexta-feira e na quinta - feira seguinte ou seja 4 dias uteis após a compra já a estava a receceber o que é magnifico. Parabéns MATRI pela eficiência, atribuo nota 5 estrelas. Quanto à máquina em si é simplesmente fantástica, pois eu nunca tinha mexido numa máquina de costura e foi super fácil trabalhar com ela, pois é muito fácil de manusear. O único senão é o manual assim como o DVD não ser em português uma vez que estamos na união Europeia.Quanto ao resto 5 estrelas, recomendo este site sem dúvida!„

29-09-2012 text_stars

Mieke De Boer over de Lewenstein 700DE doos beschadigd

“Hele fijne machine ,zeer makkelijk te bedienen door de instruktie DVD„

25-09-2012 text_stars

Paolo over de Paspop Siera

“Consegna super veloce, ottimo rapporto qualità prezzo, perfetto come da descrizione!!!„

23-09-2012 text_stars

Tahira over de Brother FS 40 Naaimachine

“I made an order for The machine on thursday and recieved it on saturday wow so quick ..i am so pleased with it as my old machine was dying on me and needed a new one asap ... This a total joy to work with love the speed control slide and the one touch start stop button... The button hole stich was so easy just press in the number install the foot and press start thats it soo easy and its very quite too.. too good highly recommeded and the price was fantasticly low .. thank you matri ...ps even the post man was intrested in the machine made a note of your address ..„

21-09-2012 text_stars

M-J BEGUE over de Brother FS 40 Naaimachine

“livraison trés rapide, trés bonne machine avec des explications compréhensives, site trés sérieux, BRAVO.„

20-09-2012 text_stars

Efi over de Brother FS 40 Naaimachine

“This machine is just wonderful! Very efficient, simple to use, very light, just perfect and at a great price. I would recommend it without a doubt. I'd also like to thank YOU matri for your TOP service. I received the machine in 5 working days, as promised, and of course without paying any delivery fees. Thanks again!!„

18-09-2012 text_stars

Derks over de Husqvarna H-class E 10

“Leuke beginnersmachine voor simpele naaiwerkzaamheden„

18-09-2012 text_stars

Francesca over de Singer 1507NT

“ottima scelta singer non tradisce mai „

17-09-2012 text_stars

BEQUET over de Diana C - D

“Bonjour, Ce mannequin correspond à mes mesures mais j'aimerai savoir si la hauteur du buste est amovible - cordialement B.B.EQUET„

14-09-2012 text_stars

Tina over de Brother innovis 955

“tja ik WAS er zeer wantrouwig voor eerst betalen en we sturen het op het is nu wel een grote som geld zo een brother borduurmachine 950 en nu wachten tot ze er is na veeeel slapeloze nachten is toch aangekomen en ik MOET zeggen IK BEN ER SUPER BLIJ MEE ik hoop er nog jaren plezier aan te hebben de prijs zit juist op die borduurmachine en ...........je krijg er nog estra een overlock bij dat is toch wel ECHT SUPPER he bedankt matri je staat bovenaan de top ik ben er heel blij mee groetjes tina trenson uit evergem , oost - vlaanderen belgie„

28-08-2012 text_stars

Olga Romero over de Brother FS 40 Naaimachine

“Woooonderful !!! Thank you sooo much! This machine is amaizingly good!!!„

28-08-2012 text_stars

Alicia Bergmann over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Fácil manejo, con el video de demostracion. Los accesorios que compré con la máquina no sé para que sirven porque no hay videos demostrativo para ello. El catálogo viene en holandes, que no entiendo. „

27-08-2012 text_stars

Bonte Jonie over de Brother innovis 955

“Twee hele puike machines. De Brother overtreft al de stoutste verwachtingen, snel, veelzijdig en vooral heel stil.Stikt zowat alles wat men eronder schuift. Ik heb de machine nu zo'n maand in bezit en heb al diverse kledingstukken gemaakt, ook met borduurwerk. De Lewenstein overlock machine die we erbij kregen is ook een pareltje, alleen het bedraden vergt wel enige souplesse en techniek. Maar voor de rest is dit ook een heel goed ding die precies aanvult wat de Brother dan weer niet aankan Met beide machines in huisheeft mijn wederhelft nu ook de smaak van naaien te pakken gekregen, dus kan ik stellen dat twee naaimachines in huis hebben het huiselijk samenzijn verstevigd! Mvg.„

25-08-2012 text_stars

Coupje over de Paspop Siera

“Bedankt voor de wel heel erg snelle levering. Gisteren om 16 u besteld en deze morgen al toegekomen. Ik woon in België dus super snel. Bedankt. „

21-08-2012 text_stars

A. Van Der Lans over de Singer 1120

“Goed advies van Matri, bedankt. Eenvoudige bediening. Een echt goede machine voor deze prijs.„

21-08-2012 text_stars

Petra over de ritsvoet-screw-on

“Bedankt , nu kan ik mijn oude singer weer gebruiken„

21-08-2012 text_stars

Joury over de foot-work-kit

“Bedankt, snel geleverd, en de geleider voor dikke stof werkt ook fijn Groet Joury„

20-08-2012 text_stars

Gonzalez over de Brother FS 40 Naaimachine

“Muchas gracias por la seriedad y la rapidez. La maquina es genial, viene con todos los accesorios y el dvd de instrucciones es una buena ayuda. la recomiendo„

19-08-2012 text_stars

Gasser over de Brother FS 40 Naaimachine

“Livraison ultra rapide, emballage impeccable !!! Et des heures de couture à venir ! Machine simple pour la débutante que je suis Site et matériel à recommander„

15-08-2012 text_stars

Maribel Moreno Santiago over de Brother innovis 955

“Yo la he comprado el mes pasado, vale 999€ sin gastos de envio ni nada, viene con un programa de software y todo incluido. Estoy muy contenta !„

15-08-2012 text_stars

Riek over de Matrimatic Jubilee 4

“Een hele goede naaimachine naait moeiteloos door spijkerstof en andere stoffen heen. En niet te vergeten voor een HELE leuke prijs. Ik heb geen spijt dat ik hem heb gekocht. Een aanrader de Matrimagic Jubilee.„

14-08-2012 text_stars

Antoine Camilleri over de Brother FS 40 Naaimachine

“Thank you Matri, just received this great machine. Still going through the instructions, and even for someone who has never used a sewing machine (like me) I feel confident in using the Brother. Seems very easy to setup.... now waiting to start doing some stitches on a piece of scrap material, prior to work on clothes. I am so surprised at the lightweight construction, and that's great if you do not have space for permanent placement. Merci beaucoup Matri„

14-08-2012 text_stars

Marina over de Matrimatic Jubilee 4

“Ik heb mijn naaimachine nu al een paar jaar, ik gebruik het niet elke dag maar ik ben er wel heel tevreden mee. Het is heel gemakkelijk in gebruik, neemt niet veel plaats in en doet wat er gevraagd wordt. Dus super tevreden. Een aanrader.„

08-08-2012 text_stars

Marian over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wauw wat een fantastische machine Eenvoudig, duidelijke beschrijving, knop voor de stiksnelheid werkt super En veel verschillende steken En de knoopaanzet voet werkt super eenvoudig Echt een aanrader „

08-08-2012 text_stars

Marian De M over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wauw wat een fijne machine Eenvoudig, scherm is duidelijk, goede gebruikshandleiding En de knop voor de snelheid vind ik fantastische Echt een aanrader. Vind het nu weer leuk als ik wat te naaien hebt Kan deze aanbevelen.„

08-08-2012 text_stars

Anyuta over de Matrimatic Jubilee 4

“Estoy muy contenta .La maquina esta perfecta,facil de coser.Ha llagado rapido y gratis directamenta a mi casa..Gracias al equipo!!!!!!!!!!!„

08-08-2012 text_stars

Anne-Lise over de Paspop Siera 150 Gebruikt SP

“Bonjour, Je voudrais savoir ce que vous entendez par "mannequin d'occasion"... Merci Bien à vous „

02-08-2012 text_stars

Dany over de Brother FS 40 Naaimachine

“entièrement d 'accord avec tous les avis cités merci bcp„

02-08-2012 text_stars

Dany over de Brother FS 40 Naaimachine

“j 'ai reçu ma machine dans un temps reccord ! elle est super ! qualité, facilité d 'utilisation, tranquilité de paiement grâce au chèque direct à la banque excellent produit merci encore !!„

01-08-2012 text_stars

Karen over de Brother FS 40 Naaimachine

“Je commence tout d'abord par feliciter Matri pour son serieux et sa rapidité. Commande effectuer vendredi apm recu mardi matin !! Moi je dis chapeau !! En ce qui concerne la machine je suis ravie et la recommande. Débutante je la trouve simple d'utilisation, les points fantaisies sont sympas, elle est silencieux, bon eclairage, pour le moment si j'avais un cote negatif a dire se serait la housse de protection qui est plus que légère..mais bon le reste est top !!„

26-07-2012 text_stars

Helen Dekker over de Matrimatic Jubilee 4

“Heb deze machine nu bijna een jaar en ik ben meer dan tevreden over de Matrimatic Jubilee. Het is een hele fijne machine om mee te werken, eenvoudig in gebruik, voor zowel de beginnende als gevorderde naaister met tal van mogelijkheden. Kan deze machine zeker aanraden en de prijs van deze machine is ook nog erg leuk.„

04-07-2012 text_stars

Barbara Schoonheim over de Toyota easy

“Leuke machine, helaas niet geschikt voor stretch stof, wel snel geleverd„

04-07-2012 text_stars

Mari Cruz over de Brother innovis 955

“trae la maquina ya algun programa y donde encontrar tarjetas el precio es el quit anunciado?„

27-06-2012 text_stars

Natalia Suarez Verger over de Matrimatic Jubilee 4

“Estoy muy contenta con el servicio de Matri. Recomiendo esta máquina, es de buena calidad con un precio muy bueno ! „

24-06-2012 text_stars

Catherine over de Brother FS 40 Naaimachine

“je viens de recevoir cette machine, livraison rapide et trés satisfaite de mon achat, utilisation facile „

22-06-2012 text_stars

Laura over de Paspop Siera

“Très contente du produit et de la livraison (commande passée le mardi midi et arrivée le jeudi matin à 9h en France!) vendeur très sérieux„

21-06-2012 text_stars

Marcelle Rico over de Paspop Siera

“j'ai bien reçu le mannequin Sierra 150 et je vous remercie bien vivement !! la livraison a ete rapide et le mannequin est parfait . à bientôt pour d'autres commandes „

19-06-2012 text_stars

Mike Hutre over de Matrimatic Jubilee 4

“Nice machine , quick delivery , thanks„

19-06-2012 text_stars

Beth over de Pfaff Hobbylock 2.0

“Goede machine voor zijn prijs. een aanrader.„

19-06-2012 text_stars

Gaby over de Matrimatic Jubilee 4

“Wat een fijne machine, stikt overal doorheen„

18-06-2012 text_stars

Jongeling over de Brother 4234D

“Fijne lockmachine naait alle stoffen„

16-06-2012 text_stars

Cloti over de Singer 1507NT

“singer es una buena marca„

13-06-2012 text_stars

Syb1008 over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Very nice machine , easy to handle ,thanks„

13-06-2012 text_stars

Diana Laurant over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Reçu très rapidement, fonctionnement impeccable, vendeur a recommander „

13-06-2012 text_stars

Leen Lierman over de Brother FS 40 Naaimachine

“Een super machine. Een aanrader. Prijs kwaliteit. Prima service!!!!„

12-06-2012 text_stars

Hendriks over de Lewenstein lady

“Ben zeer tevreden met deze paspop,zeer sterk en ook geschikt voor broeken.En inderdaad zoals de website vermeld hadik de paspop de volgende dag al in huis.„

07-06-2012 text_stars

Van Den Bosch Nancy over de Brother FS 40 Naaimachine

“ Zeer duidelijke instructie DVD. Prima toestel en verder bedankt Matri voor de snelle afhandeling en de vriendelijke service.Groeten uit Belgie.„

03-06-2012 text_stars

Fernandez over de Matrimatic Jubilee 4

“I am very happy with this machine, and also THE service of Matri is ver good, and the machine was deliverd in Spain exactly as prommissed on time„

03-06-2012 text_stars

Ana over de Brother FS 40 Naaimachine

“la maquina de coser brother fs40 es una pasada,aunque el pedido se ha hecho de rogar ,ha merecido la pena la espera.„

Winkelwagen