Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

28-05-2012 text_stars

Azzouz Mimouna over de Singer 7463

“elle est très pratique et facile „

24-05-2012 text_stars

Lina over de Paspop Siera

“Agreablement surprise!!! Commandé en Belgique le mercredi à 12h et reçu le jeudi à 11h!!! Incroyable!!! Moins de 24h pour recevoir la commande!!! Mannequin très facile à régler, et très fidèle aux formes. Léger donc pratique à manipuler. Je suis enchantée car excellent rapport qualité-prix...„

22-05-2012 text_stars

Cecile over de Brother FS 40 Naaimachine

“très bonne machine et site très serieux, livraison rapide„

17-05-2012 text_stars

Aga over de Brother FS 40 Naaimachine

“perfecto...100% fiable y rapido... perfecto...recomiendo esta pagina!!!!„

26-04-2012 text_stars

Mevr. Brouwer over de Elna 5300

“Fijn emachine , zeer makkelijk in gebruik„

26-04-2012 text_stars

Jannie over de Elna 5300

“Wat een heerlijke machine ,lekker eenvoudig te bedienen . Ook de spijkerbroek van mijn zoon kan ik nu eindelijk gaan herstellen„

26-04-2012 text_stars

Marijke Van Dijk over de Brother FS 40 Naaimachine

“Fijne en eenvoudige machine, Ik had hiervoor een simpele machine zonder knoopsgaten, deze doet het nu vanzelf Een echte aanrader„

20-04-2012 text_stars

Miss Williams over de Matrimatic Jubilee 4

“Very good, hard and easy.„

20-04-2012 text_stars

Catharina over de Brother FS 40 Naaimachine

“Machine acheté pour ma fille de 15 ans. Génial, elle est très facile d'utilisation et avec tout ce qu'il faut au niveau équipement et points. A conseiller!„

19-04-2012 text_stars

Emilia Maria over de Brother innovis 955

“Hola Mari cruz, tu has comprado algo en Matri?„

31-03-2012 text_stars

A. Schrijver over de Matrimatic Jubilee 4

“Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe machine„

23-03-2012 text_stars

Chiara over de Matrimatic Jubilee 4

“è una macchina molto valida,cuciture perfette anche sulla stoffa pesante„

20-03-2012 text_stars

Helena over de Diana Junior small

“het is heel goed om mee te werken ik heb er zelf 1 in huis gehaald en hij werkt geweldig heel handig koop u er ook 1„

07-03-2012 text_stars

Irene Hart over de Singer 1507NT

“Fijne machine, erg makkelijk die draadinsteker. Afgelopen zondag besteld en nu al in huis„

06-03-2012 text_stars

M Meijer over de Matrimatic Jubilee 4

“prima machine doet wat ie moet doen en is simpel in gebruik „

03-03-2012 text_stars

Charlotte over de Brother FS 40 Naaimachine

“super elle est super et vraiment merci d avoir fait aussi vite pour la livraison„

12-02-2012 text_stars

Els Janssens over de blinderitsvoet

“Dit blinderitsvoetje past perfect op mijn Necchi naaimachine :-)„

13-01-2012 text_stars

Hans over de Matrimatic Jubilee 4

“Fijne machine , eenvoudig in gebruik, ook de demo films hebben erg geholpen , ik had nog nooit achter een machine gezeten, maar nu toch al een hele stapel spijker broeken gerepareerd„

05-01-2012 text_stars

Isaura over de Paspop Siera

“Maravilloso maniquí, económico pero muy bien trabajado! me encantó, es más de lo que esperaba la verdad!! el envío extraordinario!! Gracias...„

12-12-2011 text_stars

Inge De Vries over de Bernina 350 PE

“Naai al mijn hele leven op een Bernina naaimachine en ook deze nieuwe Bernina voldoet weer aan al mijn verwachtingen„

07-12-2011 text_stars

Mieke Peters over de Pfaff 1142

“fijne machine voor diverse naaiwekzaamheden„

26-11-2011 text_stars

M. Grauchy over de Toyota easy

“Nice machine, easy to use„

18-11-2011 text_stars

Margreet over de Elna zebra

“Net besteld, de Elna Zebra, nadat mijn bijna antieke Elna Lotus versleten was. Prima alternatief. Eenvoudig en prettig te bedienen. Wat ik alleen niet begrijp: waarom wordt de Elna Lotus niet meer gemaakt???„

18-11-2011 text_stars

Annette Grotenhuys over de Janome Sew Mini

“Wat een leuk en fijn klein machinetje , zelfs mijn dochter van 8 heeft er plezier mee.„

11-10-2011 text_stars

Sofia98 over de Janome DC 3160

“Este maquina es fantastico!!! En tela fina coser muy bien,y tambien con tela gordo. Tiene todo que yo nesecito para hacer ropa,patchwork y cosas para la casa. Estoy muy contento con Janome 3160 y con el Lewenstein lock que es mi primero maquina de overlock. Con el maquina overlock e hecho camisetas y vestidos tan facil! „

07-10-2011 text_stars

Astrid Groenink over de Elna zebra

“Mooie machine , ben er erg blij mee.„

12-09-2011 text_stars

Jan over de Voetpedaal

“Bedankt , nu doet de oude machine van moeder het weer!„

08-07-2011 text_stars

J. De Groot over de Paspop Siera

“Wat een fijne paspop, ik heb er nu mijn trouwjurk ophangen, zodat deze mooi blijft. „

01-07-2011 text_stars

D.J over de Paspop Siera

“Vendeur très sérieux, envoi soigné très rapide (2 jours!) prix très serré. Impec„

Winkelwagen