Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

17-09-2012 text_stars

BEQUET over de Diana D

“Bonjour, Ce mannequin correspond à mes mesures mais j'aimerai savoir si la hauteur du buste est amovible - cordialement B.B.EQUET„

14-09-2012 text_stars

Tina over de Brother innovis 955

“tja ik WAS er zeer wantrouwig voor eerst betalen en we sturen het op het is nu wel een grote som geld zo een brother borduurmachine 950 en nu wachten tot ze er is na veeeel slapeloze nachten is toch aangekomen en ik MOET zeggen IK BEN ER SUPER BLIJ MEE ik hoop er nog jaren plezier aan te hebben de prijs zit juist op die borduurmachine en ...........je krijg er nog estra een overlock bij dat is toch wel ECHT SUPPER he bedankt matri je staat bovenaan de top ik ben er heel blij mee groetjes tina trenson uit evergem , oost - vlaanderen belgie„

28-08-2012 text_stars

Olga Romero over de Brother FS 40 Naaimachine

“Woooonderful !!! Thank you sooo much! This machine is amaizingly good!!!„

28-08-2012 text_stars

Alicia Bergmann over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Fácil manejo, con el video de demostracion. Los accesorios que compré con la máquina no sé para que sirven porque no hay videos demostrativo para ello. El catálogo viene en holandes, que no entiendo. „

27-08-2012 text_stars

Bonte Jonie over de Brother innovis 955

“Twee hele puike machines. De Brother overtreft al de stoutste verwachtingen, snel, veelzijdig en vooral heel stil.Stikt zowat alles wat men eronder schuift. Ik heb de machine nu zo'n maand in bezit en heb al diverse kledingstukken gemaakt, ook met borduurwerk. De Lewenstein overlock machine die we erbij kregen is ook een pareltje, alleen het bedraden vergt wel enige souplesse en techniek. Maar voor de rest is dit ook een heel goed ding die precies aanvult wat de Brother dan weer niet aankan Met beide machines in huisheeft mijn wederhelft nu ook de smaak van naaien te pakken gekregen, dus kan ik stellen dat twee naaimachines in huis hebben het huiselijk samenzijn verstevigd! Mvg.„

25-08-2012 text_stars

Coupje over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Bedankt voor de wel heel erg snelle levering. Gisteren om 16 u besteld en deze morgen al toegekomen. Ik woon in België dus super snel. Bedankt. „

21-08-2012 text_stars

A. Van Der Lans over de Singer 1120

“Goed advies van Matri, bedankt. Eenvoudige bediening. Een echt goede machine voor deze prijs.„

21-08-2012 text_stars

Petra over de ritsvoet-screw-on

“Bedankt , nu kan ik mijn oude singer weer gebruiken„

21-08-2012 text_stars

Joury over de foot-work-kit

“Bedankt, snel geleverd, en de geleider voor dikke stof werkt ook fijn Groet Joury„

20-08-2012 text_stars

Gonzalez over de Brother FS 40 Naaimachine

“Muchas gracias por la seriedad y la rapidez. La maquina es genial, viene con todos los accesorios y el dvd de instrucciones es una buena ayuda. la recomiendo„

19-08-2012 text_stars

Gasser over de Brother FS 40 Naaimachine

“Livraison ultra rapide, emballage impeccable !!! Et des heures de couture à venir ! Machine simple pour la débutante que je suis Site et matériel à recommander„

15-08-2012 text_stars

Maribel Moreno Santiago over de Brother innovis 955

“Yo la he comprado el mes pasado, vale 999€ sin gastos de envio ni nada, viene con un programa de software y todo incluido. Estoy muy contenta !„

15-08-2012 text_stars

Riek over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Een hele goede naaimachine naait moeiteloos door spijkerstof en andere stoffen heen. En niet te vergeten voor een HELE leuke prijs. Ik heb geen spijt dat ik hem heb gekocht. Een aanrader de Matrimagic Jubilee.„

14-08-2012 text_stars

Antoine Camilleri over de Brother FS 40 Naaimachine

“Thank you Matri, just received this great machine. Still going through the instructions, and even for someone who has never used a sewing machine (like me) I feel confident in using the Brother. Seems very easy to setup.... now waiting to start doing some stitches on a piece of scrap material, prior to work on clothes. I am so surprised at the lightweight construction, and that's great if you do not have space for permanent placement. Merci beaucoup Matri„

14-08-2012 text_stars

Marina over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Ik heb mijn naaimachine nu al een paar jaar, ik gebruik het niet elke dag maar ik ben er wel heel tevreden mee. Het is heel gemakkelijk in gebruik, neemt niet veel plaats in en doet wat er gevraagd wordt. Dus super tevreden. Een aanrader.„

08-08-2012 text_stars

Marian over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wauw wat een fantastische machine Eenvoudig, duidelijke beschrijving, knop voor de stiksnelheid werkt super En veel verschillende steken En de knoopaanzet voet werkt super eenvoudig Echt een aanrader „

08-08-2012 text_stars

Marian De M over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wauw wat een fijne machine Eenvoudig, scherm is duidelijk, goede gebruikshandleiding En de knop voor de snelheid vind ik fantastische Echt een aanrader. Vind het nu weer leuk als ik wat te naaien hebt Kan deze aanbevelen.„

08-08-2012 text_stars

Anyuta over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Estoy muy contenta .La maquina esta perfecta,facil de coser.Ha llagado rapido y gratis directamenta a mi casa..Gracias al equipo!!!!!!!!!!!„

08-08-2012 text_stars

Anne-Lise over de Paspop Siera 150 Gebruikt SP

“Bonjour, Je voudrais savoir ce que vous entendez par "mannequin d'occasion"... Merci Bien à vous „

02-08-2012 text_stars

Dany over de Brother FS 40 Naaimachine

“entièrement d 'accord avec tous les avis cités merci bcp„

02-08-2012 text_stars

Dany over de Brother FS 40 Naaimachine

“j 'ai reçu ma machine dans un temps reccord ! elle est super ! qualité, facilité d 'utilisation, tranquilité de paiement grâce au chèque direct à la banque excellent produit merci encore !!„

01-08-2012 text_stars

Karen over de Brother FS 40 Naaimachine

“Je commence tout d'abord par feliciter Matri pour son serieux et sa rapidité. Commande effectuer vendredi apm recu mardi matin !! Moi je dis chapeau !! En ce qui concerne la machine je suis ravie et la recommande. Débutante je la trouve simple d'utilisation, les points fantaisies sont sympas, elle est silencieux, bon eclairage, pour le moment si j'avais un cote negatif a dire se serait la housse de protection qui est plus que légère..mais bon le reste est top !!„

26-07-2012 text_stars

Helen Dekker over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Heb deze machine nu bijna een jaar en ik ben meer dan tevreden over de Matrimatic Jubilee. Het is een hele fijne machine om mee te werken, eenvoudig in gebruik, voor zowel de beginnende als gevorderde naaister met tal van mogelijkheden. Kan deze machine zeker aanraden en de prijs van deze machine is ook nog erg leuk.„

04-07-2012 text_stars

Barbara Schoonheim over de Toyota easy

“Leuke machine, helaas niet geschikt voor stretch stof, wel snel geleverd„

04-07-2012 text_stars

Mari Cruz over de Brother innovis 955

“trae la maquina ya algun programa y donde encontrar tarjetas el precio es el quit anunciado?„

27-06-2012 text_stars

Natalia Suarez Verger over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Estoy muy contenta con el servicio de Matri. Recomiendo esta máquina, es de buena calidad con un precio muy bueno ! „

24-06-2012 text_stars

Catherine over de Brother FS 40 Naaimachine

“je viens de recevoir cette machine, livraison rapide et trés satisfaite de mon achat, utilisation facile „

22-06-2012 text_stars

Laura over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Très contente du produit et de la livraison (commande passée le mardi midi et arrivée le jeudi matin à 9h en France!) vendeur très sérieux„

21-06-2012 text_stars

Marcelle Rico over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“j'ai bien reçu le mannequin Sierra 150 et je vous remercie bien vivement !! la livraison a ete rapide et le mannequin est parfait . à bientôt pour d'autres commandes „

19-06-2012 text_stars

Mike Hutre over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Nice machine , quick delivery , thanks„

19-06-2012 text_stars

Beth over de Pfaff Hobbylock 2.0

“Goede machine voor zijn prijs. een aanrader.„

19-06-2012 text_stars

Gaby over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Wat een fijne machine, stikt overal doorheen„

18-06-2012 text_stars

Jongeling over de Brother 4234D

“Fijne lockmachine naait alle stoffen„

16-06-2012 text_stars

Cloti over de Singer 1507NT

“singer es una buena marca„

13-06-2012 text_stars

Syb1008 over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Very nice machine , easy to handle ,thanks„

13-06-2012 text_stars

Diana Laurant over de *Best Buy* Sterke Lockmachine Lewenstein 700DE

“Reçu très rapidement, fonctionnement impeccable, vendeur a recommander „

13-06-2012 text_stars

Leen Lierman over de Brother FS 40 Naaimachine

“Een super machine. Een aanrader. Prijs kwaliteit. Prima service!!!!„

12-06-2012 text_stars

Hendriks over de Lewenstein lady

“Ben zeer tevreden met deze paspop,zeer sterk en ook geschikt voor broeken.En inderdaad zoals de website vermeld hadik de paspop de volgende dag al in huis.„

07-06-2012 text_stars

Van Den Bosch Nancy over de Brother FS 40 Naaimachine

“ Zeer duidelijke instructie DVD. Prima toestel en verder bedankt Matri voor de snelle afhandeling en de vriendelijke service.Groeten uit Belgie.„

03-06-2012 text_stars

Fernandez over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“I am very happy with this machine, and also THE service of Matri is ver good, and the machine was deliverd in Spain exactly as prommissed on time„

03-06-2012 text_stars

Ana over de Brother FS 40 Naaimachine

“la maquina de coser brother fs40 es una pasada,aunque el pedido se ha hecho de rogar ,ha merecido la pena la espera.„

28-05-2012 text_stars

Azzouz Mimouna over de Singer 7463

“elle est très pratique et facile „

24-05-2012 text_stars

Lina over de *BEST BUY* Verstelbare Paspop Siera

“Agreablement surprise!!! Commandé en Belgique le mercredi à 12h et reçu le jeudi à 11h!!! Incroyable!!! Moins de 24h pour recevoir la commande!!! Mannequin très facile à régler, et très fidèle aux formes. Léger donc pratique à manipuler. Je suis enchantée car excellent rapport qualité-prix...„

22-05-2012 text_stars

Cecile over de Brother FS 40 Naaimachine

“très bonne machine et site très serieux, livraison rapide„

17-05-2012 text_stars

Aga over de Brother FS 40 Naaimachine

“perfecto...100% fiable y rapido... perfecto...recomiendo esta pagina!!!!„

26-04-2012 text_stars

Mevr. Brouwer over de Elna 5300

“Fijn emachine , zeer makkelijk in gebruik„

26-04-2012 text_stars

Jannie over de Elna 5300

“Wat een heerlijke machine ,lekker eenvoudig te bedienen . Ook de spijkerbroek van mijn zoon kan ik nu eindelijk gaan herstellen„

26-04-2012 text_stars

Marijke Van Dijk over de Brother FS 40 Naaimachine

“Fijne en eenvoudige machine, Ik had hiervoor een simpele machine zonder knoopsgaten, deze doet het nu vanzelf Een echte aanrader„

20-04-2012 text_stars

Miss Williams over de *Best Buy* Sterke Naaimachine kopen

“Very good, hard and easy.„

20-04-2012 text_stars

Catharina over de Brother FS 40 Naaimachine

“Machine acheté pour ma fille de 15 ans. Génial, elle est très facile d'utilisation et avec tout ce qu'il faut au niveau équipement et points. A conseiller!„

Winkelwagen