Productbeoordelingen

Lees wat klanten zeggen over onze producten en service.

15-03-2018 text_stars

Gretha over de Voeten Pack 9

“Machine op zichzelf heel goed. Zelfs 5 verschillende handleidingboeken. Maar op een ding na de diverse voetjes moet jezelf zien te vinden op je pc gaan uren hieraan. Vind ik verspilling van je tijd. Hoeft helemaal niet. Ik ben geattendeerd door een werker, had niet zoveel geduld om dingen uit te leggen en heeft mij ook niet de juiste namen gegeven.. Puntje komt bij paaltje ik zit nog met de doorzichtige voet van Brother FS40 die ik in een pakket gekocht heb, waar er geen video en geen uitleg ervan gegeven is. Nergens. Vind ik jammer want je koopt iets en dan wil je ook weten hoe het heet en hoe hij werkt. Is mijn volste recht .Ik vermoed de naam maar weet niet 100% zeker. Rest mij niets anders dan weer te bellen voor informatie erover. Jammer hiervan. „

Matri:

Geachte Mevrouw,

Wat jammer om te horen, zeker omdat we juist zoveel extra informatie hebben staan met alle uitleg van de voetjes.
Hierbij de link met de duidelijke uitleg van alle voetjes, en onze naaitips:
https://www.matri.eu/naaitips
Het doozichtige voetje is overigens het borduurvoetje, hier is geen uitleg van, want de enige functie van dit voetje is dat het doorzichtig is , en u er dus doorheen kunt kijken om te zien wat u aan het borduren bent
 

15-03-2018 text_stars

Miceli over de Spoeltjes 02 Universeel (10X)

“Hello Matri staff, I wish to thank you warmly for the EXCELLENT, FAST service you provided !! I received the machine part in 1 day and it fits perfectly !! You saved me. Thank you so much and have a nice day. Marie„

10-03-2018 text_stars

De Vos over de Brother FS 40 Naaimachine

“Onderstaand mijn reactie over Matri. Heel klantvriendelijk, meedenkend en top service. Ik had een machine gekocht ( Jubilee 4) en kwam erachter dat er geen snelheidsregelaar opzit wat voor mij essentieel is. Gebeld met een heel vriendelijke meneer die mij vertelde dat ik de machine kon omruilen voor een ander. Hij adviseerde mij ook welke machine (Brother sf40) dan voor mij geschikt zou zijn. Hier heb ik met dankbaarheid gebruik van gemaakt en alles was snel geregeld en geleverd. Super cadeau voor mijn 65ste verjaardag en top service.Kan niet wachten om hem uit te proberen maar eerst feestje vieren.„

28-02-2018 text_stars

Marloes Poelen over de Naaimachine draagtas universeel

“Super fijne tas. Ik twijfelde of mijn naaimachine (Brother SF40) er in zou passen, maar Matri verzekerde mij dat deze zou passen en het past perfect. Snelle levering, super kwaliteit. „

28-02-2018 text_stars

Marloes Poelen over de Brother FS 40 Naaimachine

“Mijn eerste eigen naaimachine. Eerst leende ik die van mijn moeder, maar deze aangeschaft en ik ben er super tevreden mee. Hij is stil, heeft veel opties en geeft aan welk voetje bij welke steek gebruikt moet worden. Ideaal voor de beginners zoals ik ben. Gebruik is heel erg makkelijk. „

05-02-2018 text_stars

Eline Irena over de Matrimatic Silver

“Mijn eerste naaimachine, super gemakkelijk in gebruik! Zoveel mogelijkheden, echt geweldig. Dit is de eerste naaimachine die ik zelfs in handen heb, en zelfs mij lukt het deze machine naaiklaar te krijgen. Ik heb al een jurk en 3 hondensjaaltjes gemaakt met verschillende kleuren garen. Ook een naam borduren is kinderspel mits oefenen op een lapje teststof. Ik ga hier sowieso veel naaiplezier aan hebben. Het was zeker zijn geld waard! „

30-01-2018 text_stars

Jeltje over de Fab-u-motion

“Deze tafel gebruik ik in combinatie met een Pfaff of Bernina om soepel te kunnen quilten. Een heerlijk hulpmiddel. „

10-01-2018 text_stars

Speranta Ciutacu over de Brother Innov-is F 440 E

“Acquistata anno scorso insieme con lo softwear BROTHER PE DESIGN 2.Consegnia veloce. Machina come descritta. Una meraviglia Con lo softwear si fa tutto che puoi immaginare. Consigliata calorosamente a chi ama ricamare. Rapporto prezzo qualità ottimo.„

03-01-2018 text_stars

Nevena Makuleva over de retour hendel voor singer 1507/1507NT

“Thank you very much!The return lever fitted my Singer Smart II perfectly.The appearance is a little different than the picture.Still it is a very good quality product ,better than the one I bought my machine with.„

03-01-2018 text_stars

NevenaMakuleva over de retour hendel voor singer 1507/1507NT

“The product is better than the one I bought my Singer Smart II with .Fits perfectly.„

15-12-2017 text_stars

Susana over de Garenstandaard

“Perfecto para mi máquina Singer Tradition 2282. Gracias por el rápido envío.„

15-12-2017 text_stars

Susana over de Naaimachine draagtas universeel

“Material excelente, robusto, base dura. Mi Singer Tradition 2282 entra perfectamente. Encantada con la compra. El envío a España rapidísimo. Gracias.„

14-12-2017 text_stars

Roxane over de naaimachine hoes plastic

“Prima hoesje van soort zeil en netjes genaaid. Prima prijs ook„

14-12-2017 text_stars

Annie over de Brother CV 3550

“Je ne l'ai pas encore acheté mais je prévois de la prendre dans mon projet 2018„

26-11-2017 text_stars

Tharsilla over de Juki naaimachine exceed-serie HZL-G120

“Beste Matri Ik heb gisteren mijn naaimachine goed ontvangen en ik heb ze vandaag getest . Supercontent superblij wat een service Heel hartelijk bedankt voor alles een grote dikke pluim voor jullie bedrijf Groetjes Tharsilla„

26-11-2017 text_stars

MIMI over de Voeten Pack 9

“Je recommande trop top. Je ne regrette pas mon achat„

26-11-2017 text_stars

Ria Schröder over de Matrimatic Jubilee 4

“Bedankt ,stukje antislipmatje onder het pedaal leggen werkt perfect! Geachte Vroeger waren de pedalen inderdaad zwaarder, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Wat vaak wordt gedaan, is om het pedaal op een matje te leggen, of er een matje onder te plakken. Dit werkt perfect. Pedaal schuift weg Ik heb zelf een stabielere pedaal(van dezelfde firma) van mijn oude naaimachine, die niet schuift, maar de stekker past niet. Het is vervelend als hij steeds schuift. Heeft u hier een oplossing voor?„

Matri:

Geachte
Vroeger waren de pedalen inderdaad zwaarder, maar dat is tegenwoordig niet meer zo.
Wat vaak wordt gedaan, is om het pedaal op een matje te leggen, of er een matje onder te plakken.
Dit werkt perfect.

21-11-2017 text_stars

Maria over de Lewenstein lady

“Ho comprato questo manichino usato ma sembra nuovo. Purtroppo ci sono state alcune incomprensioni durante l'acquisto ma sono state risolte molto velocemente. Sicuramente un azienda seria. Grazie Matri.„

27-10-2017 text_stars

Laura over de Matrimatic Gold

“Matrimatic gold ideal para las quilters principiantas. Cose muy bien. A mi me ha gustado. Formales en el envio. Es la segunda Matri que tengo. Si la tienen agotada porque van a sacar un modelo nuevo.....estoy deseando verlo. Relacion precio calidad, excelente. Gracias por todo.„

27-10-2017 text_stars

Marleen over de Matrimatic Bronze

“vandaag werd de machine geleverd, (op 2 dagen want ik woon in belgie) direct alle steken uitgeprobeerd, enkel voor een knoopsgat was het eventjes zoeken de handleiding is soms niet duidelijk genoeg daarom duurde dit eventjes, het was ook eens goed kijken om de bovendraad in te rijgen(op het filmpje zit op een bepaald ogenblik de hand van de dame voor her beeld) boven en ondersteek waren allebei goed dus dit zal wel in orde zijn. superhandig is dat ze ook kan naaien zonder het pedaal te moeten gebruiken!!! kort gezegd een aangename machine!!„

Matri:

Beste,
Zie ook deze extra uitleg over de draadinsteker:
https://www.matri.eu/klachten-verhelpen/inrijgen-automatische-draadinrijger

Met vriendelijke groet

Matri

25-10-2017 text_stars

Mf Beertema over de Matrimatic Silver

“Super blij met de matri matic machine Omschrijving vd machine klopt helemaal. Duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Naald door rijger is een oefening. Heb ook het voeten pack 9 erbij gekocht, jammer dat daar geen beschrijving bij is want weet niet waar ik welk voetje voor kan gebruiken.„

Matri:

Geachte mevrouw / heer,

Via deze link vindt u duidelijke uitleg van naaimachine voetjes en vele gratis naaitips:

https://www.matri.eu/naaitips

Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

25-10-2017 text_stars

Linda over de Brother FS 40 Naaimachine

“Wat een verademing deze machine. Hij is inmiddels mijn beste vriend! Hij is licht, naait goed, ook meerdere lagen stof, de automatische functie waar ik eerst sceptisch over was vind ik nu IDEAAL! Zo ontzettend blij mee. En een super service van Matri!„

15-10-2017 text_stars

Patricia over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Génial une prise en main très rapide. Je l'adore. Fournisseur très pro. Livraison rapide et contact aussi. Je recommande largement ce site.„

15-10-2017 text_stars

Patricia over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“prise en main très rapide. Je l'adore. Fournisseur que je recommande sans soucis, car livraison et contact rapide.„

03-10-2017 text_stars

Maria over de Lewenstein 700DE lockmachine

“E' la mia prima tagliacuci e mi trovo molto bene. Infilare i fili è stato semplice con i video dimostrativi. Anche il libretto è molto chiaro (per me che conosco l'olandese e l'inglese. Purtroppo non c'è l'italiano. ). La consegna è stata rapida e la scatola della tagliacuci era immacolata. Grazie Matri.„

26-09-2017 text_stars

JH Stienstra over de Lockmachine draagtas

“Prachtige, stevige draag/opbergtassen voor zowel mijn lock- als naaimachine. Mooie kwaliteit met een sterke bodem. Snelle, verzorgde verzending :-) „

26-09-2017 text_stars

JH Stienstra over de Naaimachine draagtas universeel

“Prachtige, stevige draag/opbergtassen voor zowel mijn lock- als naaimachine. Mooie kwaliteit met een sterke bodem. Snelle, verzorgde verzending :-) „

30-08-2017 text_stars

Claire over de transparante naaivoet

“Very easy to sew with this accessory. Should be sold with the machine and not be in option. Price very nice too. „

08-08-2017 text_stars

Tarasello over de Janome DC 4030

“Livraison extrêmement rapide dans un emballage sécurisé. Livrée avec un lot de 4 pieds supplémentaires spécial quilting qui peuvent également servir à la couture flou . La MAC est rapide, silencieuse, ses points faciles à sélectionner, les pieds presseurs utiles. Me permettra de coudre plus rapidement, avec une qualité de finition impossible à obtenir avec une MAC basique. La possibilité de faire fonctionner la MAC sans la pédale est un plus. Seul bémol, la valise de transport en plastique dur qui n'a pas de socle et ne sécurise donc pas vraiment la machine : il sera nécessaire d'en trouver une autre ou d'en construire une en bois léger. La surjeteuse offerte semble solide, toutes les fonctions de base d'une surjeteuse sont présentes (4 fils, enfilage automatique, entraînement différentiel, choix de la longueur et de la largeur de point) et l'enfilage n'est pas un casse-tête. C'est un très bon investissement.„

28-07-2017 text_stars

Machteld over de Matrimatic Gold

“niet de machine die ik had verwacht. + veel steken + gebruiksvriendelijk + ideaal voor beginnende naaister die wat meer wil kunnen - Maakt lawaai - lag niet goed in mijn hand -> overstap naar Brother Innov IS 100 - voor onderhoud geen directe verdelers bij de hand„

Matri:

Bericht van Matri
Als de machine nog heel nieuw is maakt deze inderdaad wat meer lawaai,
dit gaat binnen een paar uur naaien vanzelf over.
Gelukkig heeft Matri de unieke omruiil garantie
Bij klachten staat Matri altijd voor u klaar, verzenden onder garantie van en naar ons is gratis.

28-07-2017 text_stars

Suzanne over de Matrimatic Jubilee 4

“Ik naai inmiddels alweer een flink aantal jaren met deze naaimachine en hij wordt intensief gebruikt. Het is een hele fijne, overzichtelijke machine. Hij is krachtig en heeft alle steken die ik graag gebruik.„

28-07-2017 text_stars

Anita over de Lewenstein 700DE lockmachine

“Machine très agréable une fois qu'on l'a "en main". Le plus délicat a été de maîtriser l'enfilage des fils, surtout le bleu, me semble-t-il, car avec mes problèmes de vue, je distinguais mal le parcours à effectuer. Un schéma plus lisible serait le bienvenu. Je rencontre aussi un souci pour positionner du tissu épais sous les aiguilles . Il y a certainement une technique, un bouton à pousser, un réglage à faire, mais je n'ai pas encore trouvé ... Pas encore testé les pieds que j'ai achetés en meme temps que la surjeteuse.„

08-07-2017 text_stars

D.Heurkens over de Matrimatic Jubilee 4

“Mijn haakse schroevendraaier was zoek geraakt. Na wat mails over en weer is er een setje schroevendraaiers kosteloos opgestuurd. Wat een service, super. En de naaimachine is helemaal naar mijn zin, gemakkelijk in gebruik en lekker licht. „

02-07-2017 text_stars

Joyce over de 2 X Garenstandaard met 10 spoeltjes

“Volgende dag al in envelop op de mat! Goeie service, ben heel blij, ik kan weer verder!!„

26-06-2017 text_stars

Jolanda Van Bragt over de Matrimatic Gold

“Een hele fijne machine met onwijs veel mogelijk heden ik ben er zeer blij mee ook is deze machine makkelijk in te rijgen een duidelijke handleiding en maakt zeer weinig geluid ik vind het heel fijn dat ik zonder voet pendaal kan naaien ook fijn is dat je de persvoetdruk kan instellen voor lichte en zwaardere stoffen ik kan deze machine echt aan raden de prijs is ook erg vriendelijk plus nog het grote blad wat je aan kan schuiven aan de naaimachine. „

26-06-2017 text_stars

Van Den Hurk over de Matrimatic Jubilee 4

“Alles goed ontvangen. Doet het prima! Goed gekozen steken, compliment. Degelijke machinale naaimachine. Bedankt!!„

04-06-2017 text_stars

Hannelore over de Singer Fashion Mate 7256

“Wat een snelle service.. en wat een fijne machine. Ik naaister veel en met deze machine echt een verademing. Prima machine voor beginners maar ook voor de gevorderde naaister. Ik ben ben er heel erg blij mee. Bedankt„

29-05-2017 text_stars

Helene over de Brother FS 40 Naaimachine

“Fijne naaimachine met veel mogelijkheden. Goede service en een snelle bezorging van Matri. Ik beveel ze zeker aan.„

26-05-2017 text_stars

Kelly Vermeulen over de Brother FS 40 Naaimachine

“Een tijdje geleden deze naaimachine besteld bij matri.eu. Het is mijn eerste toestel. Van prijs waren zij de goedkoopste, een overzichtelijke website en het gaf mij veel vertrouwen. De levering en service was zeer goed. Ben super tevreden met het toestel. Is echt een absolute aanrader! Veel functies en echt gemakkelijk in gebruik. „

07-05-2017 text_stars

Cath over de Paspop Siera

“Il est parfait. Je l'ai depuis longtemps et je n'ai aucun problème.„

27-04-2017 text_stars

Femke Vandemoortele over de Matrimatic Silver

“Goede machine die doet wat hij moet doen. Veel soorten steken, makkelijk om mee te werken. Stretchsteken groot pluspunt! Nadelen: niet erg snel op maximum snelheid (kom van oude Singer), veel te lichte voetpedaal (plastiek) en danst soms wel een beetje rond op tafel...zal kijken voor antislipmatje zodat mijn tafel ook niet meer beschadigd wordt. Al bij al een zeer goede machine voor die prijs, kan ze iedereen aanbevelen!!! Zou ook graag de machine in een tafel inbouwen zoals mijn oude machine, met hefsysteem om de vrije arm ook te benutten, hoewel de extra quilttafel ook een groot pluspunt is!„

27-04-2017 text_stars

Eva over de Singer Talent 3321

“Envío perfecto. La máquina funciona de maravilla. Muy contenta con la compra. „

25-03-2017 text_stars

Blanchka over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“parfait- elle a tout d'une pro„

22-03-2017 text_stars

F. Gunawan over de Matrimatic Silver

“Yeeessss..... Ik heb het!! De naaimachine die ik graag wil hebben. Ik heb de machine gekregen als cadeau van mijn verjaardag. Het werkt zoals wat ik heb verwacht van een naaimachine met zo'n prijs!! Die verschillende steken zijn super!! Dit is mijn tweede ervaring met Matri. Matri, jij bent de beste!! „

21-02-2017 text_stars

Filomena over de Brother NV 15

“Buenas tardes. Sus productos me parecen excelentes, me gustaría comprar una maquina brother pero tengo una pregunta, tenéis algún tipo se financiación para vuestras máquinas? Un saludo y gracias.„

Matri:

Estimado,

Esta es sin duda una muy buena elección.
Ahora, por un precio muy bajo.

Desafortunadamente no ofrecemos financiación

atentamente

Matri

21-02-2017 text_stars

Ester over de Matrimatic Bronze

“Por un problema técnico con mi máquina de coser he entrado en contacto con el swervicio técnico de Matri en España. Hasta ahora mi experiencia con Matri había sido siempre como compradora y estaba muy contenta por la atención recibida; pero a partir de hoy, puedo decir que su servicio técnico está a la altura del resto de los servicios de Matri. Muchas gracias, es un placer encontrar a gente tan amable, atenta y servicial,. Gracias. „

16-02-2017 text_stars

Paillusson over de Lewenstein 700DE lockmachine

“j'ai reçu ma Lewenstein 700 DE SATISFAITE DE LA LIVRAISON ?commandé le jeudi après midi reçue le lundi matin sans souci!!!après quelques essais et réglages impeccable ,notice en français bien faite ,il faut prendre son temps pour tout lire avant et suivre les explications !!!!!juste de la galère de débutante !!très bon rapport qualité prix ::contente bon il faut se mettre au travail !!!!reste aussi les pieds presseurs a tester !!!je recommande !!!!!!!!!!!!!!!„

08-02-2017 text_stars

Zoë over de Janome Coverlock coverPro 2000 CPX

“Hallo , wat een snelle service ! Gisterenavond besteld en deze ochtend geleverd. Me happy „

31-01-2017 text_stars

M. Vedder over de Lewenstein lady

“Wat een bizar snelle verzending! De paspop werd op vrijdagmiddag besteld(rond 16:00) en stond zaterdagochtend (11:00) al bij mij en België, mijn complimenten! De paspop zelf is van zeer goede kwaliteit, wiebelt niet, is stevig en zeer licht om te verplaatsen. Hier ga ik heel veel plezier aan beleven.„

07-01-2017 text_stars

Sciot Monique over de Matrimatic Jubilee 4

“Mag ik u danken voor de vlotte levering,de naaimachine voldoet aan al mijn verwachtingen,als ervaren naaister Ik beveel deze machine ten zeerste aan Monique„

Winkelwagen