Singer

B-Spoelhuls singer plat

B-Spoelhuls singer plat

€ 12,50

B-Spoelhuls singer plat , bekijk op omschrijving hoe u het er zelf inzet

A-Singer overlock voeten set 6 stuks

A-Singer overlock voeten set 6 stuks

€ 79,-€ 39,00

Singer lockmachine voeten set 6 stuks

B-Singer overlock voeten set 6 stuks

B-Singer overlock voeten set 6 stuks

€ 79,-€ 39,00

Een Singer Naaimachine kopen, een sterk merk!

In de webshop van Matri vindt u de beste modellen naaimachines van het bekende merk Singer. Of u nou een mechanische, elektronische of lichtgewicht naaimachine van SInger wilt kopen, Matri heeft het allemaal in huis. Veel van onze Singer naaimachines zijn voorzien van uitvoerige beschrijvingen, foto's en instructievideo's. Zo maakt u altijd de juiste keuze bij het kopen van uw nieuwe Singer naaimachine. In onze webshop vindt u de Singer naaimachines voor de scherpste prijzen en vandaag besteld is morgen in huis! Altijd gratis verzending op een nieuwe Singer naaimachine!

Handleidingen voor Singer naaimachines

Naast ons aanbod aan nieuwe naaimachines hebben wij een groot aantal gratis naaimachinehandleidingen voor uw bestaande Singer machine. Kijk voor meer informatie op www.naaimachinehandleiding.nl.

Onderdelen voor uw Singer Naaimachine

Ben u op zoek naar nieuwe onderdelen of accessoires voor uw naaimachine, kijk dan snel bij onze onderdelen voor diverse naaimachinevoetjes, spoeltjes en naaimachinenaalden. Ook hbben wij diverse scharen en promopacks zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met uw Singer Naaimachine.

Een stukje geschiedenis van het merk Singer Naaimachines

De Singer Corporation, gevestigd als I.M. Singer & Co. in 1851 door Isaac Merrit Singer is het bekendst om zijn naaimachines. De firma, met de bekende rode S als symbool, start initieel klein met heel wat patentproblemen en Singer die zelf op dorpsfeesten en jaarmarkten reclame gaat maken voor de nieuwe machine. In 1856 werden evenwel al 2.564 toestellen verkocht, in 1860 12.000 naaimachines. De naam werd in 1865 gewijzigd in Singer Manufacturing Company.